2017 m. spalio 18 d., trečiadienis

Gal būt ne garsas skamba tyloj, bet tyla garse?



Nuolat mums kartojama, Rusija teroristinė  ir neprognuozuojama Valstybė. Nuolat mums yra primenama, kad Rusija yra grėsmė Lietuvai ir ES.  Taip pat, nolat yra kalbama, apie Kremliaus finansuojamus "agentus" ir kažkokius "vatnykus" (šitokio žodžio Lietuvų kalboje nėra). Tiesiog baisu, kas dedasi Lietuvoje!?
  O gal būt, nėra taip ir blogai? Gal būt, yra viskas visiškai priešingai ir atvirkščiai?
Vakar Klaipėdos apygardos teisme, buvo nagrinėjama orinė baudžiamoji byla.




           Kurioje, Giedrius Grabauskas, Žilvinas Razminas ir Olegas Titorenko, kaltinami apsurdą keliančiais kaltinimais. Nors teisismieji, savo veiksmais ir veikla akivaizdžiai gina Lietuvos Valstybės ir Lietuvių Tautos interesus. Jų veikla teisme pateikiama, kaip antivalstybinė! 13 tomų bylos medžiagoje, yra labai daug šypseną ir juoką keliančių dokumentų. Susidaro įspūdis, kad bylos medžiaga rinko ir pateikė teismui, psichikos ligų iškankinti žmonės? Bylos medžiagoje, skamba tokie kaltinimai, kaip; daugelyje Lietuvos miestų ir kaimų pastatų, purškiamais dažais užrašyti užrašai" NATO OKUPANTAI, LAUK IŠLIETUVOS" ir panašių užrašų. Jokiu būdu neteisinu, sienas terliojančių asmenų, bet niekaip negaliu suprasti, kuom tai susyję su pateiktais kaltinimais?  Esu įsitikinęs, kad nei vienas iš kaltinamųjų, niekur ir jokių sienų neterliojo ir tokių užrašų, erozoliniais dažais 
nepadarė. Taip pat, labai juokinga, kad byloje, labai dažnai minimas terminas, "prorūsiški".
Tiksliai net nesuprasi, ką tuo norima pasakyti, bet tai labai panašu į tautinės nesantaikos kurstymą ir rasizmą. Bylos medžiagoje išdėstyti teiginiai, akivaizdžiai kritikuoja Rusiją ir ją pateikia, kaip blogį. Nors teisiami asmenys, neslėpdami kovoja ne už Rusijos, bet Lietuvos interesus. Visa tai sudaro įspūdį, kad Valstybės Saugos Departamente, dirba psichiškai nesveiki asmenys!?  Galimai taip ir yra, bet keista yra tai, kad jų niekas nenušalina nuo užimamų pareigų? O Lietuvos teismai, apkraunami niekinėmis bylomis, be jokios nusikaltimo veikos.                                                                                                                            Labai įdomu ir Jūsų nuomonė. 
Kaip Jūs manote? : 1. Ar Maskva su visa Rusija puola ir naikina Lietuvą? 
2. Ar Briuselis, puola ir naikina Lietuvą?
3. Ar Giedrius Grabauskas, Žilvinas Razminas ir Olegas Titorenko, griauna ir naikina Lietuvą?
4. Ar Lietuvos "elitas" , mano giliu įsitikinimu: ( uolūs globalistų pastumdėliai), griauna ir naikina Lietuvą?

Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida
www.vilmantinas.eu

4 komentarai:

  1. dalyvavau teismo posėdyje. Lietuvos saugumas dėl Nemenčinėje ir kitose vietose nupurkštų užrašų surašė raštą, jog galima tai padarė prorusiškai nusiteikę piliečiai. Tokia Lietuvos saugumo pažyma yra ne tik niekinė, bet teigianti, jog Lietuvos saugumas, nepagavęs už rankos sienų tepliotojus, gali apkaltinti, pridėjęs žodį galimai, be kokį Lietuvos pilietį.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Būtent todėl ir manau, kad VSD struktūrose, dirba psichikos ligų iškankinti nelaimėliai. Sveiko proto žmogus, tokių nesamonių nedarytų.

      Panaikinti
  2. Prisižiūrėjau cirko penkiuose teismo posėdžiuose, pabandžiau kelių policiją apkaltinti neteisėtais veiksmais. Per vieną posėdį teisėja daugiau nei dešimt kartų klausė to paties įvairiomis formomis (turiu garso įrašą), net skundą aukštesnės instancijos teismui turi žmogus perduoti per skundžiamuosius ir vėl samdant advokatus. Neturtingam žmogui nebeliko jokios vilties ieškoti teisingumo. Kokia Lietuva - tokia ir teisėtvarka (ne tik akla, bet ir kurčia liaudies šauksmui).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai jau taip. Esu giliai įsitikinęs, kad Lietuvoje teisėtvarkos neegzistuoja. Ją pakeitė gerai organizuotas nusikalstamas susivienyjimas, kuris daro ką nori ir kaip nori.

      Panaikinti