2021 m. gruodžio 14 d., antradienis

V. Landsbergis sulaukė virsmo 2021.12.14


TEISINGUMO AUŠRA
  V. Landsbergis ūmai stojo į tiesioginę polemiką su Algirdu Paleckiu. Opuse „Tai jau buvo prieš 30“ jis pareiškė: “Savi nešaudė į savus“.

 

https://www.lrt.lt/naujienos/pozicija/679/1562086/vytautas-landsbergis-tai-jau-buvo-tai-jau-buvo-pries-30

 

Kas patriarchui neduoda ramybės? Kas graužia iš vidaus?

 

Juk nedera patriarchui polemizuoti su marginalu...

 

Gal kalta vietinė bei tarptautinė aplinka? Neramu.

 

Ilgaamžis vis tik sulaukė savos karalijos galo. Bent jau idėjinio - tai tikrai. O idėjinis ir yra svarbiausias.

 

Aiškėja ir ką patriarchui reiškia „savi“. Minėtą opusą jis paskelbė pačiame pavojaus Anūko Kėdei apogėjuje. „Savi“ jam – tai jo klanas.

 

Kodėl jam, tokiam uoslėtam, dabartinė padėtis primena sausio 13-ąją?

 

Nes ji - virsmo simbolis.

 

Jis jo sulaukė.

   

 

Teisingumo Aušros Infocentras

 

2021-12-14

1 komentaras:

  1. Sveiki draugai, mano vardas Aušra Jonušas iš Klaipėdos, Lietuva, aš esu chirurgas gydytojas, man 52 metai, prašau atidžiai perskaityti mano tikrojo gyvenimo liudijimus, kaip per dvi dienas po žvakių pasidalijimo meile atkūriau buvusią meilę. rašybos malda, turiu gerų ketinimų čia pasidalinti gerąja žinia. Žinokite, kad ši informacija padės ją dabar skaitančiam žmogui per dvi dienas išgydyti sudaužytą širdį ir atkurti prarastos meilės santykius. Mano viešnagė gali būti panaši, aš jau daug metų buvau vedęs Pavelą, praėjusį mėnesį jis išsiskyrė su manimi, aš dariau viską, kad jis grįžtų mane pamiltų, bet viskas, ką padariau, buvo veltui, norėjau, kad jis grįžtų. daug dėl to, kad turėjome du mažus vaikus ir aš jį taip myliu, kad negaliu be jo, klausiau jo visko, pažadėjau, bet jis atsisakė. Paaiškinau savo problemą savo bendradarbei, ji yra mano geriausia draugė ir ji man patarė susisiekti su Drigbinovia Meilės burtais, kuris yra vienintelis, kuris gali man padėti, bet aš esu toks žmogus, kuris niekada netiki, kad meilės burtai egzistuoja. gali dirbti, man neliko nieko kito, kaip bandyti, parasiau zinute doctorigbinovia93@gmail.com Email ir whatsapp +12162022709 ir viber +12066713285. Drigbinovia man pasakė, kad gali padėti susigrąžinti vyrą, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai prieš tris darbo dienas, aš atidžiai vykdžiau visus jo nurodymus, ką daryti savo namuose per meilės burtų maldą vidury naktis. Drigbinovia transliavo meilės burtų segmentą ir stebėtinai , Antra diena buvo apie 05:00 Mano vyras man paskambino, aš taip nustebau, kad mano vyras atsisakė man skambinti ir neatsiuntė man trumposios žinutės paskutines tris savaites, staiga jis paskambino atsiprašyti manęs ir jis pasakė, kad grįš namo, kad pasiilgo savo šeimos, jis buvo toks susijaudinęs, kad priėmiau jį atgal Drigbinovia yra geriausias būdas išsaugoti jūsų santuoką, tereikia jam pabandyti?

    AtsakytiPanaikinti