2021 m. gruodžio 30 d., ketvirtadienis

Vaistai, teisiniam banditizmui gydyti

Kadangi esu tiesiogiai susidūręs su teisiniu banditizmu, esu giliai įsitikinęs, kad geriausias vaistas tai problemai spresti, tai mirties bausmės sugrąžinimas. 
  Mirties bausmė, pirmiausiai turėtų būti taikoma, akivaizdžiai nusikalstamus sprendimus priėmusiems teisėjams, o visas jų šeimos turtas, turėtų būti nacionalizuojamas. Taip pat, mirties bausme, su viso šeimos turto nacionalizavimu, turėtų būti baudžiami ir kiti valstybės tarnautojai ir pareigūnai, kurie sudarinėjo aferistines sutartis, fabrikavo bylas ar slėpė, netyrė daromų, tokio pobūdžio nusikaltimų. 
  Akivaizdu, kad tiek teisėjai, tiek pareigūnai, ar kiti valstybės tarnautojai, visiškai nebijo nieko ir daro įžūliausius nusikaltimus, nes yra "nepakaltinami". 
   Normalioje valstybėje, nepakaltinami negali dirbti jokio atsakingo darbo, bet Lietuvoje nepakaltinami, 30 metų siaučia ir naikina mūsų visų valstybę ir griauna žmonių gyvenymus.  
    Esu giliai įsitikinęs, kad mirties bausmė už tokius nusikaltimus, suveiktu puikiausiai. 
    Nes valstybė apsivalytų nuo niekingų padugnių ir bent iš dalies, susigrąžintų valstybei bei žmonėms padarytą žalą. 
  Valstybė be teisingumo, tai plėšikų gauja. 
   Sukurkime Lietuvą teisinę, teisingą ir ergonomišką gyventi, kiekvienam doram Lietuvos piliečiui. 
Pridedu nuorodą, kurioje plačiai aprašiau, savo gyvenymo istoriją, kurioje, teisinis banditizmas dominuoja. 
Turiu virš 3500, Facebooko draugų, sekėjų, bendraminčių. Todėl visus kviečiu, prenumeruoti, vertinti ir sekti, mano Youtube kanalus, kurių yra net 3. Taip pat, visus kviečiu apsilankyti ir sekti mano tinklapį www.vilmantinas.lt bei platinti ir skleisti informaciją. Taip pat, kviesti prenumeruoti ir savo draugus, pažystamus ir artimuosius. Mes visi galime padaryti labai daug, tai būkime komanda. 
  Ačiū Jums visiems

Vilmantas Povilaitis 
www.vilmantinas.lt
2021-12-30

Galinčius ir norinčius padėti finansiškai ir prisidėti prie sunkios ir ilgus metus besitesenčios kovos, su neteisybe ir netvarka. 
Parama gali būti ir vienas euras, juk lašas po lašo ir akmenį pratašo...
Gavėjas:
Vilmantas Povilaitis
IBAN
LT93 3250 0363 1660 0515
BIC
REVOLT21

Ačiū už pagalbą ir supratimą

 All who are able and willing to help financially and contribute to the difficult and long years of fighting.

National Sort Code BIC:     REVOLT21
Account Number :    LT93 3250 0363 1660 0515
 Thank you all for your understanding and help.

 Bсе, кто способен и хочет помочь материально, пожалуйста, помогите.

Номер счета: LT93 3250 0363 1660 0515
 BIC REVOLT21
  Спасибо всем за ваше понимание и помощь.
 Ačiū, visiems palaikantiems ir prisidedantiems prie sunkios kovos su neteisybe ir netvarka. Kiekvienas geras žodis ir palaikymas yra maistas, mano pastangom ir sveikatai. Ačiū, kad esate.

Vilmantas Povilaitis
Laisva ir nepriklausoma žiniasklaida

Tel +370 68 216 161

Email:vilmantinas@windowslive.com

1 komentaras:

  1. Aš vėl jaučiuosi tokia palaiminta savo santuokoje po to, kai daktarė Igbinovia sugrąžino mano vyrą, kuris išsiskyrė su manimi 3 mėnesius. Esu Aušra Jonušas iš Klaipėdos, Lietuva Nors turiu burnas per visą kūną, neužteks padėkoti Dr.Igbinoviai už pagalbą mano gyvenime. Mano vyras išsiskyrė su manimi 3 mėnesius, o aš be jo kenčiau skausmus ir kančias, todėl visur ieškojau pagalbos, bet nieko nepavyko, kol turėjau omeny Dr. Igbinovia, su kuria susisiekiau internete, paaiškinau jam savo situaciją ir jis pažadėjo kad mano vyras sugrįš pas mane per tris dienas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš juo tikėjau ir jis man parengė burtą, o vyras man paskambino taip, kaip sakė dr.Igbinovia. Jis maldavo ir pasakė, kad jam manęs reikia atgal, ir dabar mes vėl gyvename laimingai. Kiekvienas, skaitantis mano straipsnį ir kuriam reikia pagalbos, turėtų susisiekti su savo el. pašto adresu doctorigbinovia93@gmail.com arba whatsapp +12162022709 ir viber +12066713285, kad būtų geriausias būdas išsaugoti santuoką

    AtsakytiPanaikinti