2012 m. spalio 11 d., ketvirtadienis

Kaip iš Žmonių "gaminami drakonai"?

Kiekvienas aktyvus Žmogus kuris to nepatyrė, patirs tai ateityje. Tarkim aktyvus Žmogus pasirengęs ginti daugumos Žmonių interesus bando tą ir daryti. Tie, kurie valdo Lietuvą ir bando užvaldyti Pasaulį iškart jį pradeda stebėti. Jie stebi, analizuoja ir ieško būdų, kaip jį sunaikinti. daugelį būdų esu išvardines savo viename iš užrašų pavadinimu " Žmonių pasipriešinusių GLOBALISTŲ planų vygdymui naikinimo strategija."2012 m. Vasario 7 j.

Todėl nesikartosiu ir vardinsiu dar neišvardintus dalykus. Vienas iš kitų būdų, tai silpniau mastančius žmones, psichologiškai paveikiant nustatyti prieš tą, kuris yra aktyvus ir kelia jiems grėsmę. Todėl tokiam reikalui sukuriama "kompanija" kuri vienaip ar kitaip, bando žmonėms susukti protą, kad pastarieji nebesuprastu, kas tiesa o kas melas. Tokiam reikalui naudojami paprasti ir gerai suprantami teiginiai: Dar vienas prie lovio nori. Ką gero nuveikiai Lietuvai? Visi daug žada, bet pasiekę lovį pasikeičia. Drakonas mirė-tegyvuoja kitas drakonas ir tttt....... Taigi išblaškyti žmonės nesuvokdami tampa išsigimėlių įrankiu. Nors pakaktų ramiai ir protingai pagalvoti, ar gali kaškas pasikeisti nieko nekeičiant ir leidžiant ir toliau naikinti Mūsų Valstybę tiems, kurie tą netrugdomai daro jau du dešimtmečius? Taigi lengvatikiai ir negalvojantys žmonės tampa savo paties priešais ir kenkia ne tik tam, kuris turi kilnius tikslus ir nori kašką pakeisti visos Lietuvių Tautos labui, bet ir patys sau, nes tokiu būdu apsaugo tuos, kurie ten sėdi ir juokiasi iš tų lengvai manipuliuojamų žmonių, kurie juos ir apsaugo. Taigi kadangi tas kovojantis Žmogus taip pat nėra geležis ar titanas jis matydamas, kad neturi pakankamo palaikymo darosi silpnesnis. Tada tie patys, kurie prieš tą Žmogų nustatė nemastančius žmones ir Jį tuo apdorojo psichologiškai ir susilpnino. Atsargiai bando atrasti būdą, kaip prie jo prieiti. Atradę prė jo priėjimą, tam Žmogui kalba: - Matai kokie tie žmonės baisūs, kaip jie tave ižeidinėja žemina ir visiškai taves negerbia, o tu visvien už juos kovoji. Pagalvok, ar tai verta? Pagalvok, ar verta kovoti už tuos, kurie tave niekina ir žemina? Ar verta kovoti už tuos, kurie maišo tave su purvu? Ną visiškai logiška, kad tada tas žmonių palaikymo negaves žmogus susimasto. - Tikrai, ar tai verta. Ną ir Jūs pagalvokit, ar Jūs taip nepamastytumėte? Toliau atstovaujantys paversti pasaulį privačia valda interesus, tokiam Žmogui duoda pasiūlymą atstovauti pastarūjų interesams, nes aktyvus ir tvirtas Žmogus yra bet kokio laimėjimo ginklas, kuris lems pergalę. Tad brangūs Lietuvos Žmonės, būkit begalo budrūs ir nuolat naudokite logiką, nes laimi tie, kurie turi geriausius karius, tad nespjaudykim į akis tiems, kuriuos turėtumėte gerbti ir būti Jų komandos nariais. Neatiduokit savo geriausių kovotojų priešo armijai. Tada Jie netaps drakonais, o bus Jūsų pasididžiavimu.

Vilmantas Povilaitis

2 komentarai:

  1. Kaip iš Žmonių "gaminami drakonai"?
    Kiekvienas aktyvus Žmogus, kuris to nepatyrė, patirs tai ateityje. Tarkim, aktyvus Žmogus, pasirengęs ginti daugumos Žmonių interesus, bando tą ir daryti. Tie, kurie valdo Lietuvą ir bando užvaldyti Pasaulį, iškart jį pradeda stebėti. Jie stebi, analizuoja ir ieško būdų, kaip jį sunaikinti. Daugelį būdų esu išvardinĘs savo viename iš užrašų pavadinimu " Žmonių, pasipriešinusių GLOBALISTŲ planų vygdymui, naikinimo strategija."2012 m. Vasario 7 D.

    Todėl nesikartosiu ir vardinsiu dar neišvardintus dalykus. Vienas iš kitų būdų, tai silpniau mĄstančius žmones, psichologiškai paveikiant, nustatyti prieš tą, kuris yra aktyvus ir kelia jiems grėsmę. Todėl tokiam reikalui sukuriama "kompanija", kuri vienaip ar kitaip, bando žmonėms susukti protą, kad pastarieji nebesuprastu, kas tiesa o kas melas. Tokiam reikalui naudojami paprasti ir gerai suprantami teiginiai: Dar vienas prie lovio nori. Ką gero nuveikEi Lietuvai? Visi daug žada, bet, pasiekę lovį, pasikeičia. Drakonas mirė - tegyvuoja kitas drakonas ir tttt....... Taigi, išblaškyti žmonės nesuvokdami tampa išsigimėlių įrankiu. Nors pakaktų ramiai ir protingai pagalvoti, ar gali kaŽkas pasikeisti nieko nekeičiant ir leidžiant toliau naikinti Mūsų Valstybę tiems, kurie tą netruKdomai daro jau du dešimtmečius? Taigi, lengvatikiai ir negalvojantys žmonės tampa savo paties priešais ir kenkia ne tik tam, kuris turi kilnius tikslus ir nori kašką pakeisti visos Lietuvių Tautos labui, bet ir patys sau, nes tokiu būdu apsaugo tuos, kurie ten sėdi ir juokiasi iš tų lengvai manipuliuojamų žmonių, kurie juos ir apsaugo. Taigi, kadangi tas kovojantis Žmogus taip pat nėra geležis ar titanas, jis matydamas, kad neturi pakankamo palaikymo, darosi silpnesnis. Tada tie patys, kurie prieš tą Žmogų nustatė nemĄstančius žmones, Jį tuo apdorojo psichologiškai ir susilpnino. Atsargiai bando atrasti būdą, kaip prie jo prieiti. Atradę prIė jo priėjimą, tam Žmogui kalba: - Matai, kokie tie žmonės baisūs, kaip jie tave ižeidinėja žemina ir visiškai tavĘs negerbia, o tu visvien už juos kovoji. Pagalvok, ar tai verta? Pagalvok, ar verta kovoti už tuos, kurie tave niekina ir žemina? Ar verta kovoti už tuos, kurie maišo tave su purvu? NA, visiškai logiška, kad tada tas žmonių palaikymo negaves žmogus susimĄsto. - Tikrai, ar tai verta. NA, ir Jūs pagalvokit, ar Jūs taip nepamĄstytumėte? Toliau atstovaujantys paversti pasaulį privačia valda interesus, tokiam Žmogui duoda pasiūlymą atstovauti pastarŲjų interesams, nes aktyvus ir tvirtas Žmogus yra bet kokio laimėjimo ginklas, kuris lems pergalę. Tad, brangūs Lietuvos Žmonės, būkit begalo budrūs ir nuolat naudokite logiką, nes laimi tie, kurie turi geriausius karius, tad nespjaudykim į akis tiems, kuriuos turėtumėte gerbti ir būti Jų komandos nariais. Neatiduokit savo geriausių kovotojų priešo armijai. Tada Jie netaps drakonais, o bus Jūsų pasididžiavimu.



    LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAABAI DAUG GRAMATINIŲ KLAIDŲ. TAIP NEGALIMA RAŠYTI. TAI TAS PAT, KAIP SKAITYTI PAMOKSLĄ MIKČIOJANT. NEGALIMA ŽEMINTI SAVĘS IKI TOKIO LYGIO.

    SU PAGARBA

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tas kuris per rašybos klaidas nemato daug rimtesnių bėdų tikrai negali savęs taip žeminti ir vertinti rašybą svarbiau, nei tai kas parašyta. Tai paprasčiausiai logikos stygius.

    Pagarbiai

    AtsakytiPanaikinti