2012 m. kovo 19 d., pirmadienis

Žmonės turi įvairių priklausomybių

Žmonės turi įvairių priklausomybių, tai: priklausomybė rūkalams, priklausomybė alkoholiui, priklausomybė narkotikams, priklausomybė pinigams. Kai kurios priklausomybės yra gydomos, tai: priklausomybė rūkalams, priklausomybė alkoholiui, priklausomybė narkotikams. Bet priklausomybė pinigams, kol kas yra opi ir negydoma Žmonijos problema. Kas atras būdą, nugalėti šią baisę priklausomybę ir išvaduos Žmoniją nuo tos baisios vergijos ir sugražins joje paskendusius žmones į Žmogaus būseną?

Vilmantas Povilaitis

2 komentarai:

  1. Būtina auklėti vaikus nuo pat kūdikystės dievotus. Apsileistas auklėjimas - godumo demono apsėdimas. Tada būna jau vėlu. Kitų priemonių gelbėti žmoniją nežinau, nes jų nėra.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Manau niekas visi į tą lovį kada pats prizidentas apgaudinėja tai virš ribų. Nebent pakeisti įstatymą kuris nuo (nustatyti ribą arba keisti visą konstitucija). Pvz. Karbauskis pridirbo cirkų, o kas atsakys jis išėjo ir viskas. Papusk jam. O nuo norkotikų rūkymo ir dektinės galima atprasti tai sakau aš kuris pradėjo rūkyti nuo 13 metų aiškų nežinant tėvams, o prie tėvų pradėjau rūkyti 15 metų ir taip, kad per dieną reikėdavo 3 po kelių. OO dabar 30 metų neberūkau. Nuo pinigų manijos uždaryti į kokias kasyklas jei žinos, kad neišeis gyvas, tai kiti bijotų kaip dauguma bijo mokėti baudas dėl gryno oro. Daleiskim alkašai jie stovi biržoja gauna pinigų ko jiems negerti, o jeigu pakeisti kažkaip kitaip(gauti maistą pagal sąrašus ar dar kaip nors) Atvažiuoja maisto produktus pasiimti prabangiausių mašinom tai matyt turi pinigų, o vastybę smaugia. Anais laikais ar voliojosi pakampies žmoneš visi tuoj iš važiuodavo kur reikia, o dabar gerk kiek nori ir dar pardavėjos naudoja duoda į skolą, o paskui atskaitos dvigubai. O kiek yra tokių Lietuvoje kur saviems duoda bet kada, kad ir po nustatyto laiko. Su pagarba Juozapas parniauskas

    AtsakytiPanaikinti