2019 m. kovo 20 d., trečiadienis

Lietuvoje įsigalėjo savavaldžiavimas ir savivalė. Papildyta nauju (Video)


Nepaslaptis, kad Lietuvoje senai įsigalėjo neteisingumas ir savivalė, vyksta susidorojimai su Lietuvą ir Jos interesus ginančiais žmonėmis. Į tą veiklą įtraukta žiniasklaida, teisėsauga ir netgi vadovybės, bei valstybės saugumo departamentai. Pastarieji, sudarinėja sąrašus "Lietuvos grėsmių" kuriuose apšmeižiami žmonės, siekiantys, kad Lietuva būtų teisinė ir demokratinė valstybė. Aktyvūs ir savo Valstybę mylintys žmonės, kurie siekia teisingumo ir gina Lietuvos valstybės interesus, be jokio teismo sprendimo, paskelbiami pavojingais valstybei žmonėmis ir apribojamos jų teisės ir laisvė. Be jokio teismo sprendimo, tokie žmonės laikomi grėsme Valstybei ir netgi neileidžiami į Seimą. Mano giliu įsitikinimu, Lietuva pavirto pavojinga, teroristine valstybe, kurią valdo, gerai organizuotas nusikalstamas, grybolandsberginis susivienyjimas. Mūsų pareiga, atgauti savo valstybę ir atstatyti joje, teisingumą ir demokratiją. Apginkime savo Konstitucines Teises, nes niekas už mus to nepadarys. 
  Kad kova su neteisybe ir savavaldžiavimu būtų efektyvesnė, kviečiu visus jungtis į Lietuvos Visuomenės Tarybos gretas ir tapti vieninga jėga, kovoje su neteisybe ir savivale. Tik būdami kartu, tapsime viena, nenugalima jėga, kuri bus pajėgi, atgauti nuo Lietuvių Tautos nusavintą Valstybę. 
 Kviečiu visiems nusiimti karūnas ir nedelsiant paduoti vieni kitiems ranką ir kovoti nebe tarpusavyje, bet už bendrą, mūsų visų interesą, už Lietuvių Tautą, už demokratinę, teisinę ir ergonomišką gyventi mums visiems, Lietuvos Valstybę








Pagarbiai
Vilmantas Povilaitis
www.vilmantinas.eu


2 komentarai:

  1. Klaipėdoje antstolis A.Selezniovas, teisėja V.Olcvikienė ir t.t. yra "teisinės" sistemos nusikalstamos gaujos nariai. Už melą teiskite mane, kodėl nesiimate priemonių? Mano tel. 8 662 33770 Zenonas

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš esu ne tik buvęs Lietuvos patriotas, man Jūsų "Unknown" primena lietuvišką žodį "uknolis", kodėl Jūs mane verčiate atsisakyti Lietuviškumo ir tuo pačiu patriotizmo, Jūs esate tautos išgamos?

      Panaikinti