2019 m. gegužės 17 d., penktadienis

Arvydas Daunys: Daug kas klausia, už ką geriau balsuoti - Šimonytę ar Nausėdą?

Daug kas klausia, už ką geriau balsuoti - Šimonytę ar Nausėdą? - geriau čia nebus, tačiau santykinai geriau, lyginant juos vieną su kitu, gali būti.
Nausėda atstovauja kapitalą, kurio tikslas sudaryti sau kuo geresnes sąlygas šalyje. Kadangi tam kapitalui jau ir taip viskas leista pas mus, o tuos leidimus mes irgi žinome kas jam išdalino - tai daug blogiau išrinkus Nausėdą būti jau negali. Iš ekonominės pusės. Nausėda turi šeimą ir dvi dukteris, ir tikiu, jog savo vaikams yra geras tėvas bei linki jiems ateityje gerovės Lietuvos. Kaip ir kiekvienas normalus tėvas.
Šimonytė atstovauja konservatoriams, kurie patys atstovauja ir kapitalą, ir militaristines jėgas, ir neoliberalias vertybes, kurias pažodžiui įgyvendinus, - šeimos, tokios, kokią mes ją žinome šiandien, greičiausiai tiesiog neliktų. Kaip ir valstybės finansų.
Šimonytė, kaip ir dabartinė prezidentė - neturi šeimos, todėl motinystės jausmas jai yra elementariai nepažįstamas dėl objektyvių priežasčių. Kas yra šeima ji žino tik iš vaiko pozicijų, kas, sutikime, tikrai neugdo atsakomybės - greičiau egoizmą.
Žmonės, turintys vaikų, jaučia atsakomybę už jų ateitį, ir rūpinasi, kad ta ateitis, pagal galimybes, būtų kuo palankesnė. Atitinkamai - didesnė tikimybė, kad tokie žmonės patekę į valdžią rūpinsis ir šeimų gerovės klausimu, nes taip buvo auklėjami patys, taip auklėja savo vaikus.
Neturintys gi, rūpinsis savo aplinkos reikalais - Šimonytės atveju - Landsbergių partijos interesais, kurie laikui bėgant gali tik augti ir plėstis. Kodėl sakau "Landsbergių partija" ? Todėl, kad ją paveldėti gali tik anūkai Landsbergiai.
Kaip balsuoja Landsbergių partija šeimos klausimais - visi matėme. Kandidatė į prezidentus paskutiniame balsavime net nedalyvavo - demonstratyviai išėjo - taip liepė vadas (manau).
Vaikų atėmimas šiai partijai (didžiajai jos daliai) - yra puiki priemonė spręsti šeimos problemas. Tą jie nuolat patvirtina balsuodami už vaikų atėmimo įstatymo nuostatų išsaugojimą.
Tai pasirinkimas dabar toks:
- jei bijotės, kad prezidentas Nausėda gali atimti jūsų pinigus - rinkitės Nausėdą, nes konservatoriai su prezidente Šimonyte gali atimti ir jums įprastą gyvenimo būdą bei, tikėtina, sugriauti tradicinės šeimos sampratą ir institutą, ir tuo pačiu atimti jūsų pinigus tokiu pačiu keliu, kurio jūs bijotės sulaukti iš Nausėdos 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą