Puslapiai

2019 m. gegužės 13 d., pirmadienis

Vilmantas Povilaitis: Naujajam Lietuvos Prezidentui, turiu sunkią užduotį, Tai atstatyti TEISINGUMĄ.





Vilmantas Povilaitis: Mano Šeimos "emigracijos" priežąstys ir pasekmės.

I ask the Free Media Representatives to translate the article into your language and circulate it with all possible means.

Я прошу представителей свободных СМИ перевести статью на ваш язык и распространить ее всеми возможными способами.



Po 2002-2003 metais Lietuvoje prieš mane įvykdytų smurtinių, ginkluotų nusikaltimų, plačiau apie tai:

http://www.vilmantinas.eu/2019/03/mes-priversime-lietuvos-teismus-pradeti.html



                                                       

Pirmos instansijos Teismo nutartis.






















 ir susipažinus su didele korupcija Lietuvos teisinėje sistemoje, kuri mano giliu įsitikinimu, vietoi teisingumo vykdimo, vykdo, Valstybę užvaldžiusių veikėjų užsakymus ir nusikaltimus.
Plačiau apie tai:

http://www.ve.lt/naujienos/kriminalai/temide-auka-skolinga-nuteistajam/

  Dėl ko, mano giliu įsitikinimu, teisiniai procesai truko labai ilgus metus, lydimi apsurdiškų sprendimų, kas  ne tik labai mane pažemino, bet ir sukūrė man ir mano Šeimai skaudžius psichologinius išgyvenimus, bei didžiules finansines problemas ir didžiulius nuostolius. Dėl ko, su Šeima, buvome priversti "emigruoti", kitaip sakant, buvome priversti išvykti iš Lietuvos, kad galėtumėme išgyventi.
 Taigi, 2005 metais birželio mėnesį, atvykome į Airiją, kur pradėjau dirbti. Vėliau darbą gavo ir Žmona. Tuo tarpu, Lietuvos teismai, kurie turėtų vykdyti teisingumą, po smurtinio ginkluoto apiplėšimo, kurio metu buvau kelis kartus peršautas ir vos nenužudytas. Sugebėjo ne tik palikti laisvėje, grupinį ginkluotą apiplėšimą suorganizavusį, išlepintą turtuolių sūnelį, E Š, bet ir priteisti iš manęs nukentėjusiojo, grupinį ginkluotą apiplėšimą suorganizavusiam nusikaltėliui 600 litų.  Po tokių sprendimų buvau tiesiog šokiruotas.  Taip buvau ne tik labai pažemintas, bet ir buvau priverstas kankintis psichologiškai. Tai akivaizdus psichologinis smurtas, kurį vykdė, teisingumą vykdyti privalantčios institucijos. Tai netilpo į jokius, protingumo, teisingumo ir sąžiningumo prinsipų rėmus, bet buvo akivaizdus spjūvis ne tik į žmogaus teisę į orų ir pilnavertį gyvenimą, bet ir į Europos Žmogaus Teisių Konvenciją.

  Žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencija



1 straipsnis. Pareiga gerbti žmogaus teises
Aukštosios Susitariančiosios Šalys kiekvienam jų jurisdikcijai priklausančiam asmeniui garantuoja šios Konvencijos I skyriuje apibrėžtas teises bei laisves.

I SKYRIUS. TEISĖS IR LAISVĖS

3 straipsnis. Kankinimo uždraudimas
Niekas negali būti kankinamas, patirti nežmonišką ar žeminantį jo orumą elgesį arba būti taip baudžiamas.

Taigi, tai buvo ne tik didžiulis pažeminimas, kuris nesuvokiamas protu, bet ir psichologinis kankinimas, bei didžiulių  finansinių nuostolių sudarymas, kas sukūrė ir fizinį kankinimą. Tokį apsurdą sugebėjo sukurti net kelios, Lietuvos Teismų institucijos.
Dėl ilgų teisinių procesų ir mano giliu įsitikinimu, nusikalstamų, Lietuvos Teismų sprendimų, buvau ilgus metus žeminamas ir kankinamas ne tik psichologiškai, bet ir paverstas skolininku ir verčiamas susimokėti, savo budelių vadui. Tokius išgyvenimus patyriau ne tik aš, bet ir visa mano Šeima, Tėvai ir kiti artimieji. Kadangi, net kelios teismų institucijos, sugebėjo mane paversti skolininku. Prieš mane, grupinį ginkluotą apiplėšimą įvykdęs, liepunėlis turtuolių sūnelis, E Š, gavo vykdomąjį rąštą, Lietuvos teismų, apsurdiškai sukurtos skolos, išieškojimui. Nebaudžiamumo paskatintas, didybės manijos kupinas ir išlepęs, turtuolių sūnelis, nunešė vykdomąjį rąštą, antstolės Vaivos Šimkienės kontorai, kad ši išieškotų iš manęs, apsurdiškai, Lietuvos teismų sukurtą skolą.

Prieš mane suorganizuoto nusikaltimo autorius, tą antstolių kontorą tikriausiai pasirinko ne atsitiktinai? 

    Manau, kad taip padarė todėl, kad antstolės pavardė, sutapo su jo paties pavarde. O gal net juos siejo ir giminystės ryšiai?
Taigi, gavusi vykdomąjį raštą, antstolė Vaiva Šimkienė, griebėsi aktyvaus, Lietuvos Teismų, apsurdiškai sukurtos skolos išieškojimo.
   Kadangi, antstolė Vaiva Šimkienė ir jos pavaldiniai,  su manimi kalbėdami telefonu elgėsi nepagarbiai, nutariau nuvykti į antstolių kontorą su filmavimo kamera, kurioje vieno iš apsilankymo metu, buvau sumuštas ir bandomas apiplėšti, (norėjo atimti video kamerą) 
   Po pries mane įvykdyto smurtinio nusikaltimo, pagal mano pareiškimą, nebuvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, aš netgi nebuvau nusiūstas teisminei medicininei ekspertizei, kurią atlikau pats, už savo pinigus. Kadangi tuo metu, gyvenau ir dirbau Airijoje, turėjau skristi atgal. Dėl patirto smurto ir sumušimų, dirbti negalėjau, todėl gydžiausi ir  rašiau skundus į įvairias Lietuvos institucijas elektrooniniu paštu.
    Nors Airijoje dirbau legaliai ir mano darbdavys mokėjo visus reikiamus mokesčius, Airijos socialinės tarnybos nusprendė, kad gauti gydimosi pašalpą, esu netinkamas. Aišku, tai buvo labai keista, nes tai vyko valstybėje, kuri taip pat yra pasirašiusi Europos Žmogaus Teisių Konvenciją, kurios, kaip ir Lietuva nepaiso. Tuo metu Šeimoje turėjome tris vaikus ir laukėmėsi ketvirto vaiko. Dėl netekto darbingumo ir nemokamos ligos pašalpos (Illness benefit), atsidūrėme sudėtingoje situacijoje, pradėjome klimti į skolas.  Todėl pajamų stygius privertė gryžti į darbą, nes negaunant pajamų,  neižgyventum.  
 Kuriam laikui praėjus, iš Lietuvos gavau atsakymą, kad ikiteisminis tyrimas pradėtas. Tuomet nusiraminau. Bet vasarą sugryžęs atgal į Lietuvą, buvau labia įžūliai nustebintas, nes ikiteisminį tyrimą vykdžiusi tuometinė, vyresnioji tyrėja Gintarė Vilkončienė, kuri sufabrikavo bylą taip, kad iš nukentėjusiojo, buvau padarytas “nusikaltėliu”! 

 Tuo remiantis buvo išnipinėti mano migracijos maršrutai, darbo ir gyvenimo istorija. Taip pat buvo kreiptasi į Psichikos ligų įstaigas. 

Plačiau apie tai parašiau straipsnyje:

 http://www.vilmantinas.eu/search?updated-max=2019-02-24T06:50:00Z&max-results=7&start=35&by-date=false

Visa tai šlykščiai apgailėtina, bet taip buvo vykdomas susidorojimas.
   Norėčiau paklausti, tuo metu buvusios tyrėjos Gintarės Vilkončienės  ir prokurorės Rasos Valančienės, ar ir toliau, vykdotę "teisingumą" tokia taktika?
    Kokia jūsų savijauta, mano Šeimos ir artimūjų gyvenimą pavertus pragaru, ar nekankina bent gėdos jausmas, nežiūrint į tai, kokius psichologinius išgyvenimus, pažeminimus  ir finansinius nuostolius padarėte, ne tik man, bet visai mano Šeimai, Tėvams ir kitiems artimiesiems ? 

  Esu giliai įsitikinęs, kad jūsų vietoje, iš gėdos neturėčiau kur dėtis. 
  Bet matomai gali būti ir kitokios sandaros žmonių, kuriems niekšybė ir susidorojimas su ir taip stipriai nukentėjusiais žmonėmis, naudojantis savo tarnybine padėtimi, kelią pasitenkinimą ir galimai netgi sukuria, finansinę gerovę? 
   Labai įdomu, ar galima būti laimingu, turint pinigėlių, bet neturint, nei gėdos, nei sąžinės jausmų? 





  Negana to, sufabrikuotus kaltinimus surašytus 2010 metų spalio 1 dieną, išvertė į Anglų kalbą ir tikriausiai išsiuntė Airijos Teisėsaugos institucijoms, tuo mane apšmeižė ir labai pažemino. 









   
   Fabrikuojant bylą, buvo pasitelkti, psichotroninio montažo prinsipai, kurie naudojami ir "žiniasklaidos" atstovų.
Plačiau apie tai: 
http://www.vilmantinas.eu/2012/03/psichotroninio-montazo-sistemos.html

http://www.vilmantinas.eu/2017/10/zmoniu-pasipriesinusiu-globalistu-planu.html

     Baudžiamoji byla Nr. 40-2-00032-10
 Taigi, tokiu būdu buvau paverstas „nusikaltėliu“ ir priverstas skraidyti į teismų posėdžius, (vieną du kartus per mėnesį)  negalėjau nei dirbti nei gyventi ramų ir pilnavertį gyvenimą.
 Tokiu būdu ne tik praradau pajamas, bet ir patyriau didžiulius finansinius nuostolius kelionėms ir gaunant teisinę pagalbą, kurios nesuteikė nei vienas Šiaulių advokatas, į kuriuos teko kreiptis.
 Taigi antstolė Vaiva Šimkienė, kuri, mano giliu įsitikinimu įtakojo, bylos  fabrikavimui ir paverčiant mane “ skolininku ir netgi nusikaltėliu” ne tik areštavo mano banko sąskaitas ir turėtą turtą, bet nusiskaičiavo visą mano neįgalumo pensiją.
    Buvo vykdomas akivaizdus susidorojimas ne tik su manimi, bet ir su visa mano Šeima ir Tėvais. Vien skraidymai į teismų procesus, bei kitos su kelionėmis susyjusios išlaidos, kainavo didžiulius pinigus, neskaitant apie negaunamas pajamas ir kitas išlaidas.
   Dėl  viso to atsirado kiti įsiskolinimai. Todėl, kad aš pats ir mano, tuo metu jokios veiklos nebevykdžiusi individuali Įmonė,  turėjo įsipareigojimų bankams ir kitiems kreditoriams. 
   Dėl sąmoningai sukurtų problemų, įsipareigojimų vykdymas, tapo nebeįmanomu.
   Praradau galimybę atkurti savo neveikenčios įmonės veiklą, nes tokioje padėtyje atsidūrusiems asmenims, neišduodama litsenzija vykdyti krovinių pervežimus, kuriais užsiėmė,  anksčiau dar veikusi mano, be jokios Valstybės pagalbos sukurta įmonė. Dėl areštuotų sąskaitų, nutrūko gyvybės draudimas, ir netgi buvo nutraukta būsto kredito sutartis. Atsirado didžiuliai nuostoliai, dėl laiku nesumokėtų įmokų, netesybos ir delspinigiai.  Taip atsirado dar didesni įsiskolinimai ir didžiuliai finansiniai nuostoliai.
   Taip buvo tesiamas,  atviras ir intensyvus psichologinis ir fizinis susidorojimas. Tai galėjo privesti mano Šeimą ne tik prie iširimo, bet ir palaužti psichologiškai ir taip privesti prie sveikatos sutrikimų ir net savižudybių.  Esu giliai įsitikinęs, kad būtent to ir buvo siekiama.
     Toks puolimas buvo nepakeliamai sunkus ir tai ištverti nebūtų galėję daugelis kitų, psichologiškai silpnesnių žmonių.


Šis straipsnis bus pildomas ir viešinamas tarptautiniu mąstu, nes Lietuvos politikai, "teisėsauga" bei "žiniasklaida" yra neįgalųs ir slepia TIESĄ bei iškraipo TEISINGUMO sąvoką. Lietuvoje aktyviai fabrikuojamos baudžiamosios bylos ir susidorojama, su TIESOS ir TEISINGUMO siekiančiais Žmonėmis. Dėl visko kaltina Rusiją, nors Rusija neturi jokio ryšio, su Lietuvoje ir ne tik Lietuvoje, vykstančiais susidorojimais su žmonėmis. 
    Lietuvos, o tiksliau sakant ne tik Lietuvos,  mano giliu įsitikinimu, gerai organizuotas, nusikalstamas susivienyjimas,  savo naikinamus žmones, naudodamiesi  psichotroninio montažo prinsipais ir bestubure ir nuolankiai sistemai tarnaujančią "žiniasklaida", bando dorus ir teisingus žmones  paversti, "nusikaltėliais", "skolininkais",  "Rusijos agentais" ir Kremliaus "finansuojamiems" priešais. Patys darydami viską, kad naikinami žmonės negautų jokių pajamų ir turėtų kuo daugiau išlaidų, apkraunami sufabrikuotų bylų, teisingumui akivaizdžiai prieštaraujančiais, teisminiais procesais.

Straipsnis ir video reportažai bus pildomi ir viešinami visais įmanomais būdais, kviečiu prie to prisidėti visas nepriklausomas žiniasklaidos priemones, nes Lietuvoje sisteminė žiniasklaida, slepia tokius nusikaltimus. 

Pagarbiai 
Vilmantas Povilaitis
Lietuvos Visuomenės Tarybos narys 
www.vilmantinas.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą