2014 m. kovo 20 d., ketvirtadienis

Pasirašyk už TAUTOS kandidatą į Prezidentus. JAU GALIMA PASIRAŠYTI IR INTERNETU!!!

JAU GALIMA PASIRAŠYTI IR INTERNETU!!!

Pasirašyk už TAUTOS kandidatą į Prezidentus




     Reikia 20 000 parašų, kad Rolandas Paulauskas išeitų į finišo tiesiąją ir su sisteminiais kandidatais susikautų tiesioginiame eteryje. Galva dedu, Rolandas juos gliaudys kaip pernykštes saulėgrąžas.

 Kol kas tai vienintelis kandidatas į Lietuvos Prezidentus, kuris kalba tiesiai šviesiai ir aiškiai, nenuslėpdamas nuo Lietuvių Tautos to, kas vyksta Lietuvoje ir Pasaulyje. Daugelis žmonių, apie tai, kas vyksta pasaulyje ir tuo pačiu Lietuvoje, net nenutuokia, todėl begalo svarbu, kad apie tai kuo daugiau būtų kalbama nieko nenusliapiant. Sisteminiai kandidatai į Lietuvos Prezidentus mano giliu įsitikinimu, vykdo globalistų planus, pavergiant viso pasaulio Žmoniją, todėl jie nelinkę būti atvirais ir kalba kalbas, kurios paruoštos sistemos.
  Tad nebebūkimę naivūs ir išsirinkime savo Prezidentą, Tautos Prezidentą, kuris nukirs išsigimusios sistemos šaknis, kurios naikina Mūsų Valstybę ir Mūsų visų gyvenimus.


  Vilmantas Povilaitis
www.vilmantinas.com




3 komentarai:

  1. Atsakymai
    1. Labas. Čia yra senas postas, prieš rinkimus į Lietuvos Prezidentus. Manau, kad prieš kitus Prezidento rinkimus, pasirašyti reikės vėl. Tada tai ir padarysite.
      Dėkoju
      Vilmantas Povilaitis

      Panaikinti
    2. Labas. Čia yra senas postas, prieš rinkimus į Lietuvos Prezidentus. Manau, kad prieš kitus Prezidento rinkimus, pasirašyti reikės vėl. Tada tai ir padarysite.
      Dėkoju
      Vilmantas Povilaitis

      Panaikinti