2020 m. kovo 22 d., sekmadienis

Giedrius Grabauskas, SUDAUŽYTA LAISVĖ


SUDAUŽYTA LAISVĖ




Lietuvoje pastaruoju metu korona-viruso krizė nustelbė viską. Per daugelį metų neregėti įvykiai, kai mūsų krašte neveikia kavinės, kirpyklos, kopijavimo punktai, daug parduotuvių, ,,Sodros“ ir kt. įstaigos. Kai viskas apmirė ir žmonės bijo vieni kitų. Bet reikia prisiminti ir kovo 11-ają. 30 metų kaip atstatyta nepriklausomybė. Ir kiek kartojama –kokie esam laisvi. Bet kokia čia ,,laisvė“, jei  Lietuvoje vykdomos masinės politinės represijos ir masiniai žmogaus teisių pažeidimai. O ir dabar-kai įsigali karona-krizė, tai matome tikrają padėtį-Lietuvos elitas pripirko ginklų, o vaistų trūksta.
Kas gi vyksta ? Pirma-labai trūksta apsaugos priemonių, reikalingų elementariai apsaugai  nuo viruso.  Ir antra-trūksta  tyrimams   reikalingų  preparatų. Tačiau netrūksta ginklų, netrūksta karinių poligonų.
 Netrūksta ir politinių represijų. Ela Andrejeva,  Tatjana Kolomijec, Simonas Zagurskas, Aleksejus Greičius, Giedrius Grabauskas, Vaidas Lekstutis, Romanas Stavskis  ir kai kurie kiti aktyvūs piliečiai pastarajį menesį  pajuto prieš juos nukreiptus represinius veiksmus.  
O ka jau kalbėti apie kitus jau daug metų vykstančius tikrus ir nuožmius persekiojimus. Gestapo taikiklyje jau seniai randasi Vilmantas Povilaitis, Donatas Šulcas, Olegas Titorenko, Henrikas Juodiška bei kiti patriotai.

Savo  laiku buvo aktyviai puolama ir Skaista Rakauskienė. Nuožmūs klanai ją izoliavo, visaip žlugdė, galų gale ir sunaikino.
O kaip gyvena mūsų ,,pažibos“ -D. Grybauskaitė,  E. Masiulis, G. Steponavičius ir  kiti ponijos žmonės ? Gyvena puikiai, nes tarnauja NATO bonzoms.


Tenka iškelti klausimus:

-Kokia ,,laisvė“ -jei švenčiant kovo 11-osios 30- metį, Lietuvoje  už grotų randasi 6 politiniai kaliniai –Algirdas Paleckis bei dar penki patriotai ?

- Kiek dar tęsis Lietuvos okupacija ? Nuo 2014 metų į Lietuvą įvedami gausūs okupacinės armijos daliniai, pagrinde vokiečių okupantai, ir amerikiečių okupacinių pajėgų smogikai


 Laisva ir nepriklausoma žiniasklaida
 www.vilmantinas.lt

   GIEDRIUS GRABAUSKAS

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą