2020 m. rugpjūčio 3 d., pirmadienis

Madagaskaro prezidentas pateikė sensacingą pareiškimą, kad PSO pasiūlė jam 20 milijonų dolerių kyšį už "nuodus"




Madagaskaro prezidentas pateikė sensacingą pareiškimą, kad PSO pasiūlė jam 20 milijonų dolerių kyšį už "nuodus" naudoti šalyje kaip vaistą nuo „COVID-19", vadinamus „COVID-19 Organics“, pagaminto iš artemizijos. Madagaskaras paprašė užbaigti šią apgaulę ir paragino visas šalis pasitraukti iš PSO.

Tanzanijos prezidentas išsiuntė PSO pareigūnus iš šalies po to, kai buvo nustatyta, kad ožkos ir papajos mėginiai parodė teigiamus rezultatus dėl viruso. Praėjus kelioms dienoms po Tanzanijos incidento, paskelbė PSO koronavirusų grupės asmenis už „kišimąsi į vidaus reikalus“. Perimtoje ataskaitoje taip pat nustatyta, kad Billas Gatesas pasiūlė 10 milijonų dolerių kyšį už privalomą Nigerijos koronaviruso vakcinacijos programą. Po to Italijos parlamente Italijos politikas reikalavo suimti Billą Gatesą ir atskleidė Billo Gateso darbotvarkę Indijoje ir Afrikoje, taip pat planus kovoti su žmonėmis naudojant skaitmeninę atpažinimo programą ID2020, kuri sujungia imuninį pasą, mokėjimo priemones („Visa“, „Mastercard“) ir kuri jau yra išbandytas Afrikoje.

Dabar supraskite, kodėl motociklininkų mirtys yra pažymėtos kaip netiesioginės. Nuo 60 iki 80% slaptų mirčių vakaruose įvyko slaugos namuose ir Pasaulio bankas, TVF ir panašūs dalykai yra tik bankai, keičiantys pinigus, pinigų keitimo į Pasaulio rezervą šventykloje ir vykdantys depopuliaciją, apie kurią siautę Gatesas ir buvęs TVF vadovas Lagarde'as, ir tai yra ekonominė katastrofa visame pasaulyje.

Pagalvokite apie paprastą faktą, kad rugsėjo 11 d. tik 6 pasaulio šalys neturėjo „savo“ centrinių bankų, kontroliuojamų Rotšildų - Sirijos, Irako, Irano, Libijos, Sudano ir Pietų Korėjos, ir kad būtent ten dabar vyksta karai, išskyrus SK, kuri apsirūpino branduoliniais ginklais.

"Mes suteikiame jums paskolą, bet jūs turite užblokuoti savo šalį ir sugriauti visą ekonomiką. Tada mes konfiskuosime visą jūsų turtą, sunaikinus jūsų ekonomiką ..." - taip atrodo TVF, PSO ir kitų spaudimas. Visa TVF ir Pasaulio banko idėja yra privilioti šalis į begalinių skolų spąstus.

Taip pat, draugai, apsvarstykite galimybę, kad TVF nenori grąžinti pinigų, kad nori konfiskuoti užstatą. Tai yra natūralus visų bankininkų sukčiavimas: skolinti orą, kuris jiems nieko nekainuoja, sudaryti tokias sąlygas, kuriomis neįmanoma grąžinti pinigų, o tada surinkti turtą iš visų, įkeistą kaip įkaitus. Taip dirbo šimtmečius ir toliau vyksta.

Šią netikrą pandemiją sukūrė tarptautinis kriminalinis bankininkystės / korporacijų sindikatas kaip mechanizmą išplėsti pasaulinę kontrolę ir pakenkti krikščioniškoms Vakarų civilizacijoms ir tautoms. JT, PSO, TVF, Pasaulio bankas, Federalinių rezervų bankas ir beveik visi centriniai bankai, „Google“, „YouTube“, „Twitter“ ir MSM yra tik keletas iš paverčiamųjų įrankių, naudojamų šėtoniškam pasauliui sukurti.

Prisiminkite Juliano Assange'o prašymą, kai jis buvo tempiamas grandinėmis: „... jūs turite atsispirti!“

Jų programos tikslas yra kontroliuoti, jų priemonės yra įvairios, tačiau visada siekiama susilpninti visus ir viską. Pašalindami save iš ekonomikos atimame galimybę joje dalyvauti ir ja remtis.

Neorganizuodami ir nenaudodami sukauptų šalies turtų kovojant su jais, gyvename jaukiame bunkeryje, skaičiuoti aukso ir šaudmenų atsargas yra būtent tai, ko jiems reikia. Supraskite, kaip atrodo nukrypimas. Kaip ir kiekvienas melas, mums sako, kad mūsų atsitraukimas yra geras ir kad tai yra mūsų išaukštinimas ir savęs patvirtinimas.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą