2018 m. vasario 26 d., pirmadienis

Dar karta įrodyta, kad Lietuva nėra nei teisinė, nei demokratinė Valstybė.

Dar karta įrodyta, kad Lietuva nėra nei teisinė, nei demokratinė Valstybė. Lietuvoje įžūliai fabrikuojamos bylos ir susidorojama su TEISINGAIS ir už laisvą ir nepriklausomą Lietuvą kovojančiais žmonėmis.  DĖDA Lietuvos "prezidentei" ir jos pastumdėliams. 



Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida. 


В Литве за протесты против войск и баз NATO дают реальные сроки наказания

Клайпедский суд поставил точку в так называемом антигосударственном деле трёх общественников. Судья огласил приговор, сообщает сегодня, 26 февраля, криминальный хроникёр BALTNEWS.lt со ссылкой на вердикт суда.
По 9 месяцев лишения свободы условно с отсрочкой на один год за распространение листовок в свободной и правовой стране получили Олег Титоренко и Жильвинас Разминас. Гедрюс Грабаускас оправдан. Вся их вина в том, что они вышли к посольству США и протестовали против появления войск NATO и создания в Литве военных баз для иностранных армий.
Осуждённые своей вины не признали.
Из материалов дела:
2014-06-12 Saugumo departamentas atsiuntė pranešimą Generalinei prokuratūrai apie tai, kad departamente gauta informacija, jog Vilniaus mieste yra platinama proklamacija, kurioje raginama kovoti už tautinę ir socialistinę revoliuciją. Šioje proklamacijoje teigiama, kad referendumas dėl Lietuvos įstojimo į Europos Sąjungą buvo suklastotas, kad Lietuva yra Jungtinių Amerikos Valstijų kolonija, kritikuojama Lietuvos politinė sistema, laisvos rinkos ekonominė sistema, kviečiama kurti "tautinį socializmą". Proklamacijas platina neformalus judėjimas, prisistatantis tautiniais socialistais, nacionaldarbininkais.
Tų pačių metų rugsėjį Panevėžyje buvo fiksuoti atvejai, kai klijuoti atsišaukimai "Laisvę Lietuvai! Už tautinę ir socialistinę revoliuciją…“. Čia buvo išplatinti ir skelbimai, kuriuose ES, NATO, JAV vadinami okupantais, raginta kovoti ir kurti pasipriešinimo grupes. Proklamacijos platintos ir įvairiose Šiaulių įstaigose. 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą