2020 m. sausio 10 d., penktadienis

Vilmantas Povilaitis: Pavargau, nuo 18 metų vykstančio susidorojimo, metas spresti problemas.

ATS.: Dėkoju Visiems, kurie nevaidina, bet padeda iš tikrūjų.


Pn 2020-01-10 13:22
Išsiųsta
Kam:

...


 Kadangi, manau, kad daugelis nesupranta, ką teko išgyventi Mūsų Šeimai, per paskutinius aštunioliką metų, prašau labiau įsigilinti į situaciją. Mūsų Šeimos gyvenimas buvo paverstas pragaru, vietoje to, kad Valstybė suteiktų pagalbą ir paramą.

https://www.vilmantinas.eu/2019/05/vilmantas-povilaitis-naujajam-lietuvos.html?m=1

Daugelis mano vietoje, senai būtų privesti prie savižudybės, arba keršto vykdimo. Aš kol kas sugebėjau nuo to atsisakyti. Neslėpsiu ir to, kad kai matai, kai niekam tai nerūpi, o susidorojimas vyksta pilnu tempu, kyla įvairiausiu minčių, nes jeigu valstybėje nėra, kas vykdytų teisingumą, lieka vienintelis kelias, teisingumą vykdyti patiems. Nesu iš tų, kurie linkę į savižudybę ir sugebėčiau išgyventi betkokiose salygose, ką patvirtina paskutiniai 18 gyvenimo metų. Bet kantrybės taurė yra sklidina senai, nes nusikaltimai daromi Valstybės vardu. Prokuratūra yra tam, kad nusikaltimus darantys asmenys, atsidurtu teisiamųjų suole, nežiūrint į tai, kas tuos nusikaltimus padarė. Tie, kurie Valstybės vardu, priiminėja nusikalstamus sprendimus, kurie naikina Žmonių gyvenimus, negali vykdyti teisingumo, bet turi sėdėti kalėjime, už savo nusikalstamus sprendimus. Kurie žmonių gyvenimą paverčia pragaru ir gali privesti prie savižudybės. Bylas fabrikuojantys pareigūnai, negali dirbti teisėsaugos organuose, jie turėtų sėdėti kalėjime, už nusikalstamas veikas. Antstolių kontora, kurioja smurtaujama prieš žmones, turėtų būti uždaryta o smurtautojai būti nuteisti. Bet ta antstolių kontora, veikia toliau prisiteisusi pinigus iš savo smurtinio nusikaltimo aukos, kuri ir taip jau neįgalus žmogus ir sulošintas banditų, kuriems ta antstolių kontora išieško, Lietuvos nusikalstamų sprendimų būdu, priteistus pinigus.
  Žmonės, atsibuskit, tai ką rašau, nėra pasaka, tai yra pragaras, kurį sukūrė tie, kurie turėjo vykdyti TEISINGUMĄ. Atydžiai įsigilinkit į tai, ką Mūsų Šeima išgyveno per tuos 18 metų ir įsivaizduokit, kokia stipri kantrybė slypi manyje. Bet kantrybė negali būti beribė, neverskit manes, TEISINGUMO įvykdyti pačiam. Nes niekada nebuvau ir nesu nusikaltėlis, bet niekada neatleisiu nei vienam, kurie mano Šeimos gyvenimą pavertė pragaru. Nenoriu būti HEROJUMI ir pradėti vykdyti teisingumą savarankiškai, bet jeigu nebus ištirti tie nusikaltimai, kurie buvo Valstybės vardu padaryti, man ir mano Šeimai, kito kelio neturėsiu. Man nėra senaties terminų, yra nusikaltimas, privalo būti ir atsakomybė. Todėl, apie tai ką rašau, privalo žinoti tiek Prezidentas, tiek Premjeras. Gana kankinti Mūsų Šeimą, skurdinti ir psichologiškai naikinti. Reikalauju, kad būtų suteiktas eteris Valstybinėje Televizijoje, kurioje nerodo, tai kas vyksta Valstybėje, bet tai ką nurodo, tą įstaigą valdančios jėgos. Noriu viešai paklausti, Generalinio Prokuroro ir VSD vadovų, kuo jie užsiima, kad tokie dalykai vyksta? Taip pat primenu, kad ne kartą buvau įtrauktas į sarašus ir buvau neileidžiamas į Seimo Rūmų pastatus, nors niekada gyvenime, nesu buvęs nusikaltėliu, o juo labiau, savo Valstybės, kurios esu dalinis šeimininkas, priešu.

Manau išgirsit, ką kalbu, visus tuos 18 metų, nes kantrybė jau į pabaigą?

Pagarbiai
Vilmantas Povilaitis
Lietuvos Visuomenės Tarybos ir valdybos narys.


Tel. 86 82 16161



Nesiuntinėkit man betikslių laiškų, kuriuos jau 18 metų gaunu. Tai situacijos neišspres, metas imtis veiksmų. Pasižiūrėkit į veidrodį ir pasakykite sau: Aš galiu daugiau, nei pilstyti iš tuščio į kiaurą. Dirbam, kuriam Dorovės Valstybę, o ne atsirašinėjam ir toliau, metų metus, beprasmiškai leidžiame laiką. Negriaukit Žmonių gyvenimų, nes viskas sugryš bumerangu.

Lietuva be TEISINGUMO, Lietuva be ATEITIES

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą