2020 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Grybolandsberginio, gerai organizuoto, nusikalstamo susivienyjimo, saugumo departamento, valdovas ir vėl paskirtas vadovauti tos gaujos, saugumo departamentui.



  Labai keista, kai tarpusavyje besiriejantys valstiečiai ir grybolandsberginės "partijos",  o mano giliu įsigilinimu, gerai organizuoto, nusikalstamo susivienyjimo atstovai, vos nevienbalsiai  nubalsuoja už tos gaujos saugumo departamento valdovą,  darių jauniškį?
  darius jauniškis, mano giliu įsitikinimu, yra pati didžiausia grėsmė Lietuvos saugumui. 
  Kol Lietuvoje dėsis tokie dalykai, Lietuvos piliečiai nebus laisvi.
  Susidaro įspūdis, kad valstiečiai tėra tik "opiumas liaudžiai" kuris vaidina, kad dirba Lietuvių Tautai ir Lietuvai, bet ištikro, tarnauja tiems patiems svaiguoliams, kurie  nutarė visą Pasaulio Žmoniją totaliai pavergti ir visą Žemę paversti savo privačia valda.
    Tokių pavyzdžių yra ir daugiau, tai Lietuvos žemės ir miškų pardavimas užsieniečiams. Beprotiškas Lietuvos miškų naikinimas, klėdėjimas apie puolančią Rusiją. 
    Globolistų, saugumo garanto, Pasaulinio mąsto teroristų ir okupantų,  nato,  šlovinimas ir finansavimas.
    Beprotiškas Lietuvos ekonomikos naikinimas ir Lietuvos skandinimas dar didesnėse skolose.
    Esu giliai įsitikinęs, kad Lietuvos piliečiai privalo reikalauti, dariaus jauniškio, nušalinimo. Taip pat reikalauti nušalinti ir Lietuvos generalinį prokurorą, užsienio reikalų ir krašto apsaugos ministrus ir daugelį kitų, kurie nuolat kliedi ir akivaizdžiai atstovauja ne Lietuvos Valstybės interesus.  Lietuva privalo išsivaduoti iš uolių globalistų pastumdėlių ir tapti laisva ir nepriklausoma Valstybe, dėl kurios ir kovojome.
    Lietuvos piliečiai privalo prisiminti, kad yra savo Valstybės Šeimininkai, o ne uolių globalistų pastumdėlių, vergai.
   Asmeniškai aš, manau, kad VSD vadovo pareigoms, nėra geresnio kandidato už Zigmą Vaišvilą.
   Krašto apsaugos ministru, geriausiai tiktų Žilvinas Razminas.
   Generalinio prokuroro pareigoms, manau labai tiktų Neringos Venckienės kandidatūra.
   Kadangi matau, kad Gitanas Nausėda nesugeba būti Lietuvos Prezidentu, o yra faktas, kad grybolandsberginė gauja, nuvertė Lietuvos piliečių išrinktą Prezidentą Rolandą Paksą, būtų teisinga, kad Rolandas Paksas būtų Prezidentu ir vėl.
    Nacionalinio transliuotojo vairą, reikėtų perduoti, Pres Jaaz , Būkime Vieningi, LDiena atstovams.
    Manau, kad daugelis suprantate, kad  grybolandsberginis, gerai organizuotas, nusikalstamas  susivienyjimas labai bijo, mano išvardintų Žmonių ir žiniasklaidos šaltinių?
    Tikriausiai tos gaujos baimė yra ne šeip sau ir turi rimtų priežąsčių?
    Labai gaila, bet Lietuva prarado, patį tinkamiausią Žemės Ūkio Ministrą, Pranciškų Alfredą Šliužą.  Tai buvo pats geriausias Žmogus, šioms pareigoms.
     Šio Šviesaus Žmoguaus, taip pat ši gauja labai bijojo ir galimai Jį nužudė?
  Todėl kviečiu visus susimąstyti ir suprasti, kas yra kas, nes jau ir taip turime daug praradimų, būkime protingi, sveiki ir vieningi.
    Nebeapsikvailinkime eilinį kartą, išrinkdami vilkus, ėriuko kailyje.

www.vilmantinas.lt
Vilmantas Povilaitis
   

Search Results

Web results



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą