2022 m. kovo 17 d., ketvirtadienis

Vilmantas Povilaitis: Mano Valstybė, tai ta, kuri aprašyta Lietuvos Konstitucijoje.

    
   Mano Valstybė, tai ta, kuri aprašyta Lietuvos Konstitucijoje. Tai, kokia yra dabartinė Lietuva, kurią sukūrė grybolandsberginė diktatūra, yra visiškai priešinga tai, kuri aprašyta Lietuvos Konstitucijoje. 
  Lietuva įžūliai buvo nusavinta nuo Lietuvos piliečių ir paversta beteise teroristine valstybe. 
  Todėl, daugiau kaip 30 metų, mūsų visų Lietuvos piliečių Valstybė, buvo grobstoma ir naikinama. 
   Visa tai vyko ir tebevyksta iki šioliai todėl, kad mūsų Valstybė neturi teisėsaugos, kuri vykdytų teisingumą. 
   Lietuvos teisėsauga, tapo grybolandsberginės gaujos įrankiu, susidoroti su žmonėmis, keliančiais pavojų tai gaujai.  Tą patį darbą atlieka ir Lietuvos Valstybės saugumo departamentas, su Dariu Jauniškiu priešakyje. 
  Esu giliai įsitikinęs, kad didžiausia grėsmė Lietuvai, yra grybolandsberginė gauja ir jai bendrininkaujantys ir dangstantys gaujos nusikaltimus asmenys, kurie yra solidariai atsakingi, už mūsų Valstybės naikinimą. 
  Kad ir kaip esame užguiti, grybolandsberginės gaujos rėžimo, negalime prarasti vilties. 
  Tiesa, Šviesa ir Teisingumas, visada nugali. Todėl privalome to vieningai siekti. Privalome vienytis ir liautis peštynes tarpusavyje. 
  Privalome nusiimti didybės karūnas ir palaikyti vieni kitus, kai esame naikinami tos gaujos užsiundytų bendrininkų, kurie įžūliai fabrikuoja bylas ir netgi nukentėjusius paverčia kaltininkais. 
   Visa tai patyriau savo gyvenymo praktika ir žinau, ant kiek įžūlūs ir grėsmingi gaujos tarnautojai, neturintys nei sąžinės, nei gėdos, nei minimalaus padorumo. Mano gyvenymo istorija
  Visa, gaujos valdoma žiniasklaida, kaip ir teisėsauga, bei VSD, padarys viską, kad gaujai keliančius grėsmę žmones, sunaikintų. Todėl psichotroninio montažo ( Psichotroninis montažas) būdu, juos juodins, bandys paversti valstybės priešais ir nusikaltėliais. 
  Tą patiriu ir patiriu aš pats ir visi kiti, už Tiesą ir Teisingumą kovojantys žmonės. 
   Tik būdami kartu, tapsime jėga, kuri nugalės melą, neteisybę ir įžūlią diktatūrą. Privalome sugrąžinti savo Valstybę, į tokią būseną, kuri aprašyta Lietuvos Konstitucijoje. Darbo turime daug, todėl nelaukime, kol kas kitas padarys tai, ką padaryti turime patys. 
 Kviečiu visus, tapti partijos, Teisingumo Aušra, steigėjais. Taip pat kviečiu ir esamas antisistemines partijas, kurioms rūpi mūsų valstybės ateitis, bendradarbiauti ir atstatyti Lietuvos Valstybę. Kurkime Lietuvą, Taikią, Teisingą, Teisinę ir ergonomišką gyventi, kiekvienam doram Lietuvos piliečiui. 

Tinklapis 

www.vilmantinas.lt 

Vilmantas Povilaitis

   Visus galinčius ir norinčius paremti, ilgus metus vykstančioje kovoje, prašome tai padaryti. 


Ačiū
 Mano YouTube kanalai





Taip pat galinčius ir norinčius padėti finansiškai ir prisidėti prie sunkios ir ilgus metus besitesenčios kovos, su neteisybe ir netvarka. 
Parama gali būti ir vienas euras, juk lašas po lašo ir akmenį pratašo...
Gavėjas:
Vacys Povilaitis
IBAN
LT297180000109733729

Ačiū už pagalbą ir supratimą


 All who are able and willing to help financially and contribute to the difficult and long years of fighting.


Account Number :    LT297180000109733729
 

Thank you all for your understanding and help.

 Bсе, кто способен и хочет помочь материально, пожалуйста, помогите.

Номер счета: LT297180000109733729
  

Спасибо всем за ваше понимание и помощь.
 Ačiū, visiems palaikantiems ir prisidedantiems prie sunkios kovos su neteisybe ir netvarka. Kiekvienas geras žodis ir palaikymas yra maistas, mano pastangom ir sveikatai. Ačiū, kad esate.

Vilmantas Povilaitis
Laisva ir nepriklausoma žiniasklaida

Tel +370 68 216 161

Email:vilmantinas@windowslive.com

  
   
  

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą