2018 m. sausio 5 d., penktadienis

Turiu klausimų, demokratiškai, (o gal ir nelabai demokratiškai?) išrinktiems Valstybės ir Tautos tarnautojams. (kurie galimai netarnauja?)


I ask the Free Media Representatives to translate the article into your language and circulate it with all possible means. This shows people what's happening in the countries of the European Union.
Я прошу представителей свободных СМИ перевести статью на ваш язык и распространить ее всеми возможными способами. Это покажет людям, что происходит в Европейском Союзе.
Kadangi, turiu ne vieną klausimą, demokratiškai, (o gal ir nelabai demokratiškai?)
   , išrinktiems Mūsų Valstybės ir Tautos tarnautojams, nusprendžiau juos užduoti viešai, nes į siunčiamus laiškus, visada gaunu konvejerinį atsakymą, kuriuo tik išsisukama iš realių veiksmų.
 Taigi, klausymai skirtai Lietuvos Prezidentei, Daliai Grybauskaitei, kuri per Lietuvos žiniasklaidos priemones, taip myli, (o gal apsimeta mylinčia?) vaikus, nors pati neturi nei Šeimos nei vaikų ir  slepia savo gana spalvinga praeitį, bei savo, skurdžiai gyvenantį brolį. Bei nuolat kliedinčiai apie tariamas Rusijos grėsmes, kurių manau nei su žiburiu nesurastumėme.



 Užsienio Reikalų Ministrui, Linui Linkevičiui, kurį taip pat įsteriškai, kankina, mistinės Rusijos grėsmės, bet nerūpi, iš Lietuvos išguitų Lietuvos Piliečių diskriminacija ir vykdomas susidorojimas.
 Taip pat, norėčiau, kad į mano klausymus atsakytų ir naujasis Mūsų Valstybės  Ministras Pirmininkas, Saulius Skvernelis, kuris labai nori būti Prezidentu, nors vaikystėje svajojo būti Policininku. Nenuostabu, kad norai keičiasi, bet reikia pasirinkti, kam atstovauti, ar Tautai ir Valstybei, ar galimai Tautos, Valstybės ir netgi visos Žmonijos priešams?
 Dėkoju, kad mano Dūkros  Aukštelkės Pagrindinėje Mokykloje paklausiai, kiek metų ji gyveno užsienyje, bet manau, kad turėjai paklausti kodėl ir kaip, Mes ten gyvenome?  Į šiuos klausymus, tau atsakys šis ir kiti straipsniai, kurių nuorodas čia idėsiu.  
  Taigi, Prezidente Dalia Grybauskaite, kodėl Jūs, taip mylinti vaikus, daugybe metų leidote vykdyti atvirą susidorojimą su Mūsų daugiavaike Šeima, ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje?
  Apie vykdomą susidorojimą, bei  nusikalstamus, teisėsaugos pareigūnų, teismų, bei bankininkų veiksmus, ne kartą informavau siūsdamas ne vieną laišką, apie kuriuos Jums galimai niekas net nepranešė?
.
   Prezidente, Dalia Grybauskaite ir buvęs Policininke, Ministre Pirmininke Sauliau Skverneli, kodėl, vadinamoje teisine ir demokratine valstybe, valstybėje, yra fabrikuojamos bylos ir susidorojama su žmonėmis? Kodėl, vadinamoje teisine ir demokratine valstybe,  valstybėje, fabrikuojantys baudžiamasias bylas pareigūnai, kyla karieros laiptais? Tuo tarpu TIESĄ kalbantys ir TEISINGUMO siekiantys Žmonės ir netgi Žmogaus Teises ginančios organizacijos yra energingai naikinamos? Kodėl,  pagrindinės valstybės „žiniasklaidos“ priemonės, bei „teisėsaugos“ organai, naudodamiesi psichotroniniu montažu http://www.vilmantinas.com/2017/09/psichotroninio-montazo-sistemos.html  , bando TIESĄ paversti „melu“, o melą „tiesa“ ? 
http://www.vilmantinas.com/2017/10/zmoniu-pasipriesinusiu-globalistu-planu.html  
http://www.vilmantinas.com/2017/09/rytoi-2017-09-26-bus-teisiami-kovotojai.html

   Buvęs Policininke, Ministre Pirmininke Sauliau Skverneli, kodėl, vadinamoje teisine ir demokratine valstybe, valstybėje, teisingumą nelabai vykdantiems teisėjams ir prokurorams, atlyginimai keliami tūkstančiais, o tuo tarpu gyvybes ir sveikatą gelbėjantiems medikams, siūlote grąšius?


  Buvęs Policininke, Ministre Pirmininke, Sauliau Skverneli ir Užsienio Reikalų Ministre, Linai Linkevičiau, ar Jūs priklausote, kokiems nors, kartais baltas pirštinaites dėvintiems klubams? Tokiems, kaip pavyzdžiui "Uolusis Lietuvis" ar "Rotary"?


   Prezidente, Dalia Grybauskaite ir Užsienio reikalų Ministre Linai Linkevičiau,  kodėl, tas susidorojimas pasiekia, netgi būnant kitose Europos Sajungos valstybėse? http://www.vilmantinas.com/2017/12/kol-es-proto-bokstai-suka-galvas-apie.html
  Taip pat norėčiau paklausti, Jūsų visų, kurie esate demokratiškai ,( o gal ir nelabai demokratiškai ?) išrinkti, išrinktūjų,  kam Jūs atstovaujate? Ar galimai Jūsų neišrinkusiai Tautai, ar galimai Jus pastačiusiems ponams, kurie jau senai susvaigo, pilnai pavergti viso Pasaulio Žmoniją, savo svaigalus pavadinę „naujaja pasaulio tvarka“ ir tai išspausdinę ant vieno dolerio kupiūros?
   Pridėsiu dar keletą nuorodų, kurios plačiau nušvies kas vyko ir kas dar tebevyksta:
 Kadangi, eilinį kartą yra blokuojamos mano ir mano Žmonos pajamos, prašau visų, demokratiškai ,( o gal ir nelabai demokratiškai ?) išrinktų, išrinktūjų. Padėti išgyventi vykdomo susidorojimo metu ir kreiptis į Airijos Užsienio Reikalų ministeriją, kurios pareikalautumėte, paaiškinti, kodėl tai vyksta? Jeigu savarankiškai nesugebėsite to padaryti, galiu Jums padėti suformuluoti kreipimasį. Bet manau, kad turite tam kompetencijos patys?
Taigi kol bus išspręstas sustabdytas ligos pašalpos mokėjimas, kviečiu Jus visus prisidėti, prie Mano daugiavaikės Šeimos išgyvenimo ir pravesti pinigų į mano nurodytą sąskaitą. Kiek ir kas pravesite, paviešinsiu ir parodysiu Žmonėms, kiek Jums rūpi Lietuvos Piliečiai ir Daugiavaikės Šeimos, kurios yra naikinamos net tarptautiniu mąstu.
 Primenu, kad 2017-07-23 dieną Airijoje, Darbe, išlipdamas iš sunkvežimio, paslydau koją ir patyriau traumą. Nors traumą patyriau Airijoje darbe, kuriame mokėjau visus mokesčius, nei darbdavys, nei Airijos socialinės tarnybos, neskubėjo mokėti ne tik 100% atlyginimo dydžio išmoką, bet apskritai nusprendė nemokėti nieko. Kadangi po traumos nusprendžiau gydytis Lietuvoje, kur vis dar gydausi, visi reikalingi dokumentai buvo pateikiami SODRAI, kuri visus dokumentus persiuntė Airijos socialinėm tarnybom, po daugiau nei po 3 mėnesių, gavau keletą išmokų, kurios buvo sustabdytos, dėl man nenurodytų priežąsčių.  Taigi Airijos socialinės tarnybos eilinį kartą, nepraleido progos išsityčioti ir padovanojo mums Kalėdas, bei Naujųjų Metų sutikimą be pinigų.

Kadangi daroma viskas, kad neturėtumėme pajamų, esame dirbtinai sukurtoje situacijoje, kurioje būtina, Jūsų visų pagalba. Kadangi, Lietuvos žmonės sąmoningai nuskurdinti, labiausiai kreipiuosi į, iš Lietuvos išvykusius ir užsienio valstybių piliečius.
 Taigi, Visus galinčius ir norinčius padėti finansiškai ir prisidėti prie sunkios ir ilgus metus besitesiančios kovos, prašau padėti.  Dėkoju visiems, už supratimą ir pagalbą.
Darant pavedimą parašykite, kad tai pagalba, dėl laiku nemokamo Ilines Benefit.
Ireland
National Sort Code 93-20-19
Account Number 13308-005
 Tarptautiniam pavedimui:
 IBAN: IE35 AIBK 9320 1913 3080 05 ( BIC:AIBKIE2D)

Since everything is done that we do not have income, we are in an artificially created situation where you need all your help. As the people of Lithuania are deliberately impoverished, I appeal to the citizens of Lithuania who have left Lithuania and foreign countries as well.
 So, all who are able and willing to help financially and contribute to the difficult and long years of fighting, please help. Thank you all for your understanding and help.
When ordering, write to help with the timely free Iline Benefit.
Ireland
National Sort Code 93-20-19
Account Number 13308-005
 For international transfer:
 IBAN: IE35 AIBK 9320 1913 3080 05 (BIC: AIBKIE2D)

Поскольку все делается так, что у нас нет дохода, мы находимся в искусственно созданной ситуации, когда нам нужна ваша помощь. Поскольку народ Литвы преднамеренно обедлен, я обращаюсь к гражданам  из-за рубежа.
 Итак, все, кто способен и хочет помочь материально, пожалуйста, помогите.
 Спасибо всем за ваше понимание и помощь.

Ирландия
Национальный код сортировки 93-20-19
Номер счета 13308-005
 Для международного перевода:
 IBAN: IE35 AIBK 9320 1913 3080 05 (BIC: AIBKIE2D)


Pagarbiai
Vilmantas Povilaitis
 Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida.
 www.vilmantinas.eu

Tel +370 68 216 161
Email:vilmantinas@windowslive.com


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą