2021 m. spalio 24 d., sekmadienis

Vilmantas Povilaitis: Mūsų pareiga sustabdyti nusikaltimus prieš Žmoniją Lietuvoje.

Vilmantas Povilaitis

Esu giliai įsitikinęs, kad Lietuvą užvaldęs, gerai organuzuotas, nusikalstamas susivienyjimas, kurio vadžias Lietuvoje tampo v.landsbergis. Lietuvoje daro įžūliausius nusikaltimus, prieš Žmoniją. Vienas tokių nusikaltimų, tai yra neteisėtai apribojama žmonių judėjimo laisvė. Todėl policija turėtų uškardyti tuos, kurie tą žmonių judėjimo laisvę atima. Tai, kas vadinama "galimybių pasu" nėra joks dokumentas, tai tik nusikalstamos veikos įrodymas, diskriminuojant žmones. Tai gali pasakyti kiekvienas, perskaitęs Lietuvos Konstituciją, arba Europos Žmogaus Teisių ir Laisvių Konvenciją. Nusikaltimus prieš Žmoniją vykdantys ar prie to prisidedantys veikėjai, neturėtų sėdėti nei Seime, nei Vyriausybėje, nei teisėsaugos organuose. Tokių veikėjų vieta, yra kalėjimas. 
   Veikėjai, vykdę, arba prisidėję prie nusikaltimų prieš Žmoniją vykdymo, bei tuos nusikaltimus slėpę, ar bandę nuslėpti, už tai atsako solidariai ir privalo atlyginti Lietuvai ir Jos piliečiams padarytą žalą. 
 To neatsitinka tik todėl, kad landsbergio Lietuva, nėra nei demokratinė, nei teisinė. Mūsų pareiga, susigrąžinti savo valstybę ir sukurti ją demokratinę ir teisinę, kurioje būtų vykdomas teisingumas, o ne grybolandsberginės gaujos, užsakomieji susidorojimai su žmonėmis, kurie nepalankūs gaujai. Todėl kviečiu visus prisidėti prie referendumo 100000 inicetyvos, pasirašant ir renkant parašus, bei dalyvaujant rinkimuose ir atiduodant savo balsą, referendumo įgivendinimui. Daugiau informacijos: www.ltreferendumas.lt

Vilmantas Povilaitis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą