2020 m. liepos 9 d., ketvirtadienis

Vilmantas Povilaitis: Reikalauju išformuoti Lietuvoje veikiantį, gerai organizuotą, nusikalstamą susivienyjimą, kuris veikia, Lietuvos valstybės vardu.

  Labas visiems. 
     Kadangi ilgus metus mano šeima yra naikinama teisinio banditizmo būdu, padarant didžiulę moralinę ir turtinę žalą, eilinį kartą kreipiuosi ir reikalauju imtis visų teisinių priemonių, ištirti ir nubausti, Lietuvos vardu veikiantį, gerai organizuotą nusikalstamą susivienyjimą. Kreipiuosi į Lietuvos Prezidentą, Gitaną Nausėdą, Ministrą Pirmininką, Saulių Skvernelį, į Lietuvos generalinį prokurorą, Evaldą Pašilį ir VSD vadovą Darių Jauniškį. 
  Kadangi kreipiuosi į Jus visus ne pirmą kartą, o teisminio banditizmo problemos nebuvo pradėtos spresti, rekomenduoju Jums visiems susiimti ir pradėti dirbti.
  Primenu Jums visiems,  Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 
  
237 straipsnis. Nusikaltimo ar nusikaltimą padariusio asmens slėpimas
1. Tas, kas iš anksto nepažadėjęs paslėpė, sunaikino ar sugadino kito asmens padaryto sunkaus ar labai sunkaus nusikaltimo pėdsakus, įrankius ar priemones, nusikalstamu būdu įgytus daiktus, kitus su slepiamu nusikaltimu susijusius dalykus, turinčius įrodomosios reikšmės, arba slėpė nusikaltimą padariusį asmenį,
baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.
2. Už šiame straipsnyje numatytas veikas neatsako nusikaltimą padariusio asmens artimieji giminaičiai ir šeimos nariai.

Liaukitės dangstyti ir gelbėti, teisinio banditizmo veikėjus, kurie vietoje teisingumo vykdymo, vykdo užsakomuosius susidorojimus. Teisinio banditizmo atstovai ne tik negali vykdyti teisingumo, bet privalo būti teisiami ir priversti atlyginti savo nusikalstamais veiksmais, žmonėms ir valstybei padarytą žalą. 
Gerovės valstybė niekada nebus sukurta, kol nebus išformuotas, gerai organizuotas, nusikalstamas grybolandsberginis susivienyjimas, kuris užgrobė, išparceliavo ir praskolino Lietuvą. Gerai organizuotas, nusikalstamas grybolandsberginis susivienyjimas, užvaldė visą Lietuvą ir pavertė Ją, nusikalstama, teroristine valstybe. Kurioje susidorojama su tai gaujai nepalankiais žmonėmis. Ta proga parašiau keliatą straipsnių, kurie paspaudus  nuorodas:



Pridedu straipsnį ir apie susitikimą su Sauliu Skverneliu.  Kadangi iš ne vieno esu girdėjas, kad Saulius Skvernelis yra savo žodžio šeimininkas, tikiuosi ir to, kad Jis padarys viską, kad ilgus metus prieš mano Šeimą vykdomas teisinis banditizmas bus objektyviai ištirtas iš naujo ir teisminio banditizmo atstovai atsidurs teisiamūjų suole.  
   Kadangi, buvau nukentėjęs nuo ne vieno smurtinio, ginkluoto nusikaltimo, o jokios realios pagalbos iš valstybės negavau, tikiuosi, kad Saulius Skvernelis, kartu su Prezidentu Gitanu Nausėda, suorganizuos kokią nors akciją ir padės mūsų šeimai finansiškai, taip dalinai atlygindami, valstybės vardu veikusių, teisinio banditizmo atstovų padarytus didžiulius finansinius nuostolius. Būtent teisminio banditizmo būdu, ilgus metus esame, ne tik žeminami ir niekinami, bet ir kankinami skurdu.  Primenu Jums Europos Žmogaus Teisių Konvencijos, 3 STRAIPSNĮ
 Kankinimo uždraudimas
 Niekas negali būti kankinamas, patirti nežmonišką ar žeminantį jo orumą elgesį, arba tokiu būdu būti baudžiamas.

http://www.vilmantinas.eu/2019/03/skvernelis-airijoje-isgirdau-zmoniu.html
 Pridedu ir straipsnį, kuriuo kreipiuosi į Lietuvos Prezidentą Gitaną Nausėdą, nes Jis niekaip nesugeba išgirsti. Gal bloga Prezidento komanda?


 Daugiau straipsnių iš kitų žiniasklaidos priemonių








 PS
  Jeigu manote, kad ignoruodami ir nespresdami mano šeimos, "valstybės vardu" sugriauto gyvenimo problemų, priversite mane nutilti, labai apsirinkate. Nenutildė manes banditų smurtas, nenutildė manes banditų kulkos, nenutildė manes ir  valstybės vardu vykdomo teisinio banditizmo veikėjai, nenutildysit manęs ir Jūs. Tad judinkit savo pasturgalius ir pradėkite dirbti, nes nusikaltimų slėpimas ir dangstymas uštraukią solidarią atsakomybę. 

Kadangi, esu nuolat blokuojamas soc..tinkluose, prašau visų išplatinti šį viešą kreipimasį į išvardintus Lietuvos TARNAUTOJUS, kurių galimai informacija nepasiekia. 





 Vilmantas Povilaitis
Lietuvos Visuomenės Tarybos narys
SUSITELKIMO narys
www.vilmantinas.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą