2019 m. birželio 15 d., šeštadienis

Vilmantas Povilaitis: Lietuvoje nepasikeis niekas, kol "teisingumą" vykdys, nusikalstamus sprendimus priiminėjantys "teisėjai" Valstybė be TEISINGUMO, valstybė be ateities.

Lietuvoje nepasikeis niekas, kol "teisingumą" vykdys, nusikalstamus sprendimus priiminėjantys "teisėjai" Valstybė be TEISINGUMO, valstybė be ateities. 
   Teisėjai privalo būti teisiami, už akivaizdžiai nusikalstamus sprendimus. Būtent nuo tokių sprendimų, mano Šeimos gyvenimas tapo pragaru su didžiuliais finansiniais ir žinoma moraliniais nuostoliais.  Daugiau apie tai, paspaudus nuoroda. Taip pat, esu giliai įsitikinęs, kad teisingumo vykdime, negali būti jokių senaties terminų, yra nusikaltimas, privalo būti bausmė ir atsakomybė, nežiūrint kas tą nusikaltimą padarė. Teisingumo nebūvimas yra didžiulė ir viena skaudžiausių Lietuvos žaizdų. Todėl, Mūsų visų pareiga, reikalauti tiek Vyriausybės, tiek naujo Mūsų Prezidento, atstatyti Lietuvoje TEISINGUMĄ, kuris atitiktų šio žodžio reikšmę. O nusikalstamus sprendimus priiminėję "teisėjai" privalo būti ne tik pašalinti iš pareigų,  atimant teisę dirbti valstybinėse įstaigose, bei  anuliuojant baigtų mokslų laipsnius.   Tokie "teisėjai" privalo būti ir teisiami, su turto konfiskacija bei priversti atlyginti, savo nusikalstamais sprendimais padarytą žalą, tiek žmonėms, tiek pačiai valstybei. Tas nebaudžiamumas, pavertė mūsų Valstybę, beteisę ir pavojinga gyventi, nes būnant ir nusikaltimo auka, gali būti padarytas nusikaltėliu ir priverstas susimokėti parazitams, kurie įvykdė nusikaltimą prieš tave patį. Būtent tokią patirtį patiriu ne vieną kartą. Nepakaltinami ir be jokios atsakomybės sutvėrimai, daro ką nori ir kaip nori, tai tęstis nebegali. Dėl viso to, ką teko išgyventi mano Šeimai, kreipėmės į Ministrą Pirmininką, Saulių Skvernelį, plačiau apie tai, paspaudus nuorodą. Mano žiniomis, mano skundą Saulius Skvernelis perdavė Generalinei Prokuratūrai iš kurios dar atsakymo negavome. 


   Labai tikiuosi, kad Ministras Pirmininkas, Saulius Skvernelis, pasidomės, kaip ten reikalai toje Generalinėje Prokuratūroje?  Visos bylos, kurios buvo su mano ir mano įmonės dalyvavimu, privalo būti išnagrinėtos iš naujo ir nusikalstamus sprendimus padarę pareigūnai ir teisėjai, privalo už  tai atsakyti ir atlyginti savo veiksmais padarytą žalą. 
    Viešai pareiškiu, kad dėl viso to kreipsiuosi ir į Prezidentą Gitaną Nausėdą ir viešinsiu viską, kas bus daroma, ar nedaroma.
    Teisinis banditizmas, Lietuvoje privalo baigtis, kitu atveju, teisingumą teks pradėti vykdyti patiems.
 
Pagarbiai
Vilmantas Povilaitis

4 komentarai:

  1. Teisinis banditizmas - taikliai išsireikšta. Ir klausimas naujajam Prezidentui gerai suformuluotas - ką turi daryti žmonės, jei teismai valstybėje nevykdo teisingumo? Vykdyti jį patys?

    AtsakytiPanaikinti
  2. O visą šitą teisingumą sukurpė lansberginiai su kūriais ir mirtinai už jos laikysis, kitaip galutinai Lietuvą sunaikinti jiems neišeina!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Pritariu pati susidūriau su korumpuotais valdininkais teisėjais byla vyriausiam teisme neaišku kaip ten vyksta posėdžiai atėmė 26arus žemės sklypą mano žemę perkėlė į užpelkėjusį sklypą Saulius Skvernelis liepė grąžinti tačiau ūkininkas negrąžina pasirodo valstybė apvogė mane ir neprisiima jokios atsakomybės aš turiu bylinėtis po teismus kuriose nėra teisingumo mokėti advokatams 4000eurų kad atgaučiau žemės sklypą tokia vagių Lietuva virš 2000eurų jau sumokėjau visi tyli niekas neviešina nei vienas žurnalistas .

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pasirodo mano byla ne tik administracinė, bet ir baudžiamoji suklastoti 57 parašai notaro ,tačiau teismas administracinis trys teisėjai nesugebėjo to pripažinti atmetė mano skundą kreipiausi į policiją dėl parašų suklastojimo konsolidacijos notarinėse sutartyse Šiandien vyko nagrinėjimas atsakymas bus dar neaišku koks.

    AtsakytiPanaikinti