2018 m. liepos 3 d., antradienis

Atviras laiškas Lietuvos Prezidentei, Vyriausybei, Teisingumo ministerijai ir Generalinei Prokuratūrai. Bei į visas Lietuvos, žiniasklaidos priemones., kurios taip pat slepia, kas vyko ir vyksta su Mūsų aktyviai naikinama Šeima.

I ask the Free Media Representatives to translate the article into your language and circulate it with all possible means. This shows people what's happening in the countries of the European Union.
Я прошу представителей свободных СМИ перевести статью на ваш язык и распространить ее всеми возможными способами. Это покажет людям, что происходит в Европейском Союзе.


Šis straipsnis bus pildomas ir viešinamas tarptautiniu mąstu, nes Lietuvos politikai, "teisėsauga" bei "žiniasklaida" yra neįgalųs ir slepia TIESĄ bei iškraipo TEISINGUMO sąvoką. Lietuvoje aktyviai fabrikuojamos baudžiamosios bylos ir susidorojama, su TIESOS ir TEISINGUMO siekiančiais Žmonėmis. Dėl visko kaltina Rusiją, nors Rusija neturi jokio ryšio, su Lietuvoje vykstančiais susidorojimais su žmonėmis.  Lietuvos, mano giliu įsitikinimu, gerai organizuotas, nusikalstamas susivienyjimas,  savo naikinamus žmones, naudodamiesi, be stubure ir nuolankiai, sistemai tarnaujančią "žiniasklaida", bando paversti "Rusijos agentais" ir Kremliaus "finansuojamiems" priešais. Patys darydami viską, kad naikinami žmonės negautų jokių pajamų ir turėtų kuo daugiau išlaidų, apkraunami sufabrikuotų bylų, teisminiais procesais. Apie tai plačiau, rašiau šiame straipsnyje:
 http://www.vilmantinas.com/2017/10/zmoniu-pasipriesinusiu-globalistu-planu.html
 Taip pat yra susidorojama ne tik, su pavieniais žmonėmis, bet netgi su Žmogaus Teisių Stebėtojų organizacijomis:
http://www.laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=5705%3Avisi-bado-akcijos-prie-prezidenturos-organizatoriai-sulauks-teisingo-atpildo&catid=33&Itemid=141
http://www.vilmantinas.com/2018/01/kerstas-del-bado-akcijos.html
http://www.vilmantinas.com/2017/11/dgrybauskaites-kerstas-bado-akcijos.html

  Pasaulis privalo žinoti, kas vyksta ne tik Lietuvoje, bet ir Europos Sąjungoje, bei visame Pasaulyje. 





 Kadangi, begalę kartų kreipiausi laiškais, į kuriuos gavau tik niekinius atsakymus, šį kartą kreipsiuosi viešai ir viešai reikalauju, kad neveiksnūs ir nuolat kliedintys Valstybės ir Tautos tarnautojai, imtūsi realaus darbo, užuot klėdėję apie Rusijos grėsmes, kurių, mano giliu įsitikinimu, nėra ir būti negali. Anaip tol, didžiausią grėsmę kelia, stipriai nuo nuo realybės atplyšę Valstybės ir Tautos tarnautojai, kurie nusispjovė ant Tautos ir daro ką nori ir kaip nori. Taigi,   po 2002-2003 metais prieš mane įvykdytų nusikaltimų, kurių metu buvau ne kartą sumuštas ir keletą kartų peršautas.
   Aš ir mano Šeima esame naikinami ir  kankinami, nusikalstamo pasaulio atstovų, bei jiems talkininkaujančios Lietuvos „teisėsaugos“.  Kuri, mano giliu įsitikinimu, yra ne kas kitas, kaip gerai organizuotas, nusikalstamas susivienyjimas.
    Po įpatingai ilgus metus, besitesenčių teisminių procesų, 2009 metų balandžio 2 dieną Šiaulių apygardos teismo sprendimu, civilinėje byloje Nr.2-29-44/2009, iš manęs, prieš mane įvykdyto nusikaltimo metu nukentėjusiojo, buvo priteista 600 litų, nusikaltėlio naudai, kuris suorganizavo ginkluotą apiplėšimą, kurio metu, buvau kelis kartus peršautas ir vos nebuvau nužudytas!
  Kiekvienas, sveiką protą turintis žmogus, supranta, kad priteisti iš ginkluoto apiplėšimo metu, stipriai nukentėjusiojo žmogaus, nuteistajam, suorganizavusiam ginkluotą grupinį apiplėšimą, teisines išlaidas, teisingumo vykdimu nepavadinsi!
  Tai netelpa į jokius teisingumo, protingumo ir sąžiningumo rėmus ir yra atviras ir įžūlus pasityčiojimas iš nusikaltimo aukos.
2009 lapkričio 10dieną Lietuvos apeliacinio teismo Civilinių bylų skyriaus teisėjų kolegija, susidedanti iš teisėjų Danutės Gasiūnienės (teisėjų kolegijos pirmininkė ir pranešėja), Kazio Kailiūno ir Viginto Višinskio, sekretoriaujant Jūratei Česnulevičienei, viešame teismo posėdyje apeliacine žodinio proceso tvarka išnagrinėjo  mano apeliacinį skundą ir nutarė:
Nutarė

  Šiaulių apygardos teismo 2009 m. balandžio 2 d. sprendimą pakeisti ir jį išdėstyti taip:

  Priteisti ieškovo V. P. naudai iš atsakovų D. D. ir G. Ž. solidariai 50 000 Lt (penkiasdešimt tūkstančių litų) neturtinei žalai atlyginti, penkių procentų metines palūkanas už priteistą sumą nuo bylos iškėlimo teisme dienos – 2007 m. liepos 11 d. iki teismo sprendimo visiško įvykdymo ir 245 Lt (du šimtus keturiasdešimt penkis litus) ekspertizės išlaidų.

  Priteisti iš atsakovų D. D. ir G. Ž. solidariai 1 536,77 Lt (vieną tūkstantį penkis šimtus trisdešimt šešis litus 77 ct) bylinėjimosi išlaidų, kurias sudaro žyminis mokestis ir su procesinių dokumentų įteikimu susijusios išlaidos, valstybei.

  Priteisti iš ieškovo V. P. atsakovui E. Š. 600 Lt (šešis šimtus litų) išlaidų advokato pagalbai apmokėti“.

  Kitą sprendimo dalį palikti nepakeistą.

  Priteisti iš atsakovų D. D. ir G. Ž. solidariai 9 Lt (devynis litus) bylinėjimosi išlaidų, susijusių su procesinių dokumentų įteikimu apeliaciniame procese, valstybei.

  Šiaulių apygardos teismo 2007 m. liepos 13 d. nutartimi taikytą atsakovų E. Š. , J. M. ir V. S. turto ir piniginių lėšų areštą panaikinti, o atsakovų D. D. ir G. Ž. nekilnojamojo, kilnojamojo turto ir piniginių lėšų arešto sumą sumažinti iki 50 000 Lt.

  Nutarties nuorašą išsiųsti turto arešto aktų registro tvarkytojui.

Taigi, Lietuvos apeliacinio teismo Civilinių bylų skyriaus teisėjų kolegija, susidedanti iš teisėjų Danutės Gasiūnienės (teisėjų kolegijos pirmininkė ir pranešėja), Kazio Kailiūno ir Viginto Višinskio, sekretoriaujant Jūratei Česnulevičienei, dar kartą pasityčiojo ir pažemino mane, bei suteikė galimybę, nusikaltimo organizatoriui, Edvinui Šimkui, mane paduoti antstoliams ir taip toliau vykdyti susidorojimą su manimi ir mano Šeima.

  Edvinas Šimkus, mano giliu įsitikinimu,  nusikalstamą, vykdomajį raštą, pateikė antstolės Vaivos Šimkienės antstolių kontorai, kuri pradėjo, aktyvų, net kelių Lietuvos teismų sukurto apsurdo “skolos” išieškojimą.

  Kadangi antstolė Vaiva Šimkienė ir jos pavaldiniai, kalbėdami telefonu elgėsi su manimi nepagarbiai, nutariau nuvykti į antstolių kontorą su filmavimo kamera, kurioje vieno iš apsilankymo metu, buvau sumuštas ir bandomas apiplėšti, (norėjo atimti video kamerą) antstolės padėjėjo ir antstolės sutuoktinio.

Pateikiu video, iš bado akcijos, kuriame yra pateikta informacija iš straipsnių laikraščiuose, kuriuose buvo kai kurių netikslumų, bet video išsakyta pozicija, bei vaizdai yra tikra:

https://www.youtube.com/watch?v=Q_Crw4_M4fc
http://www.laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=4585:ginkluota-apiplesima-organizavusiam-plesikui-teismas-priteise-zala-is-aukos&catid=2&Itemid=203
http://www.skrastas.lt/?data=2004-12-08&rub=1143711027&id=1146722902
http://www.ve.lt/naujienos/kriminalai/temide-auka-skolinga-nuteistajam/
http://www.vilmantinas.com/2017/09/siauliuose-persautas-vyras-kelerius.html
http://www.laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=4585&catid=2&Itemid=203


  Po pries mane įvykdyto smurtinio nusikaltimo, pagal mano pareiškimą, nebuvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, aš netgi nebuvau nusiūstas teisminei medicininei ekspertizei, kurią atlikau pats, už savo pinigus. Kadangi tuo metu, gyvenau ir dirbau Airijoje, turėjau skristi atgal. Dėl patirto smurto ir sumušimų, dirbti negalėjau, todėl gydžiausi ir  rašiau skundus į įvairias Lietuvos institucijas elektrooniniu paštu.
 Kuriam laikui praėjus, gavau atsakymą, kad ikiteisminis tyrimas pradėtas. Tuomet nusiraminau. Bet vasarą sugryžęs atgal į Lietuvą, buvau labia įžūliai nustebintas, nes ikiteisminį tyrimą vykdžiusi tuometinė, vyresnioji tyrėja Gintarė Vilkončienė, sufabrikavo bylą taip, kad iš nukentėjusiojo, mane padarė “nusikaltėliu”! 
   Fabrikuojant bylą, buvo pasitelkti, psichotroninio montažo prinsipai, kurie naudojami ir "žiniasklaidos" atstovų.
Plačiau apie tai: 
http://www.vilmantinas.com/2017/09/psichotroninio-montazo-sistemos.html

     Baudžiamoji byla Nr. 40-2-00032-10
 Taigi, tokiu būdu buvau paverstas „nusikaltėliu“ ir priverstas skraidyti į teismų posėdžius, (vieną du kartus per mėnesį)  negalėjau nei dirbti nei gyventi ramų ir pilnavertį gyvenimą.
 Tokiu būdu ne tik praradau pajamas, bet ir patyriau didžiulius finansinius nuostolius kelionėms ir gaunant teisinę pagalbą, kurios nesuteikė nei vienas Šiaulių advokatas, į kuriuos teko kreiptis.
 Taigi antstolė Vaiva Šimkienė, kuri, mano giliu įsitikinimu įtakojo, bylos  fabrikavimui ir paverčiant mane “ skolininku ir netgi nusikaltėliu” ne tik areštavo mano banko sąskaitas ir turėtą turtą, bet nusiskaičiavo visą mano neįgalumo pensiją.
    Buvo vykdomas akivaizdus susidorojimas ne tik su manimi, bet ir su visa mano Šeima ir Tėvais. Vien skraidymai į teismų procesus, bei kitos su kelionėmis susyjusios išlaidos, kainavo didžiulius pinigus, neskaitant apie negaunamas pajamas ir kitas išlaidas.
   Dėl  viso to atsirado kiti įsiskolinimai. Todėl, kad aš pats ir mano Individuali Įmonė,  turėjo įsipareigojimų bankams ir kitiems kreditoriams. 
   Dėl sąmoningai sukurtų problemų, įsipareigojimų vykdymas, tapo neįmanomu.
   Praradau galimybę atkurti savo IĮ Vilmantinas veiklą, nes tokioje padėtyje atsidūrusiems neišduodama litsenzija vykdyti krovinių pervežimus, kuriais ir užsiimė mano, be jokios Valstybės pagalbos sukurta įmonė. Dėl areštuotų sąskaitų, nutrūko gyvybės draudimas, ir netgi buvo nutraukta būsto kredito sutartis. Atsirado didžiuliai nuostoliai, dėl laiku nesumokėtų įmokų, netesybos ir delspinigiai.  Taip atsirado dar didesni įsiskolinimai ir didžiuliai finansiniai nuostoliai.
   Mano giliu įsitikinimu, buvo vykdamas atviras ir intensyvus susidorojimas. Tai galėjo privesti mano Šeimą ne tik prie iširimo, bet ir palaužti psichologiškai ir taip privesti prie sveikatos sutrikimų ir net savižudybių.  Esu giliai įsitikinęs, kad būtent to ir buvo siekiama.
     Toks puolimas buvo nepakeliamai sunkus ir tai ištverti nebūtų galėję daugelis kitų, psichologiškai silpnesnių žmonių.



       Šiaulių apygardos teismo 2009 m. balandžio 2 d. sprendimą pakeisti ir jį išdėstyti taip:

  Priteisti ieškovo V. P. naudai iš atsakovų D. D. ir G. Ž. solidariai 50 000 Lt (penkiasdešimt tūkstančių litų) neturtinei žalai atlyginti, penkių procentų metines palūkanas už priteistą sumą nuo bylos iškėlimo teisme dienos – 2007 m. liepos 11 d. iki teismo sprendimo visiško įvykdymo ir 245 Lt (du šimtus keturiasdešimt penkis litus) ekspertizės išlaidų.

40Priteisti iš atsakovų D. D. ir G. Ž. solidariai 1 536,77 Lt (vieną tūkstantį penkis šimtus trisdešimt šešis litus 77 ct) bylinėjimosi išlaidų, kurias sudaro žyminis mokestis ir su procesinių dokumentų įteikimu susijusios išlaidos, valstybei.

41Priteisti iš ieškovo V. P. atsakovui E. Š. 600 Lt (šešis šimtus litų) išlaidų advokato pagalbai apmokėti“.

42Kitą sprendimo dalį palikti nepakeistą.

43Priteisti iš atsakovų D. D. ir G. Ž. solidariai 9 Lt (devynis litus) bylinėjimosi išlaidų, susijusių su procesinių dokumentų įteikimu apeliaciniame procese, valstybei.

44Šiaulių apygardos teismo 2007 m. liepos 13 d. nutartimi taikytą atsakovų E. Š. , J. M. ir V. S. turto ir piniginių lėšų areštą panaikinti, o atsakovų D. D. ir G. Ž. nekilnojamojo, kilnojamojo turto ir piniginių lėšų arešto sumą sumažinti iki 50 000 Lt.
115 straipsnis
Lietuvos Respublikos teismų teisėjai atleidžiami iš pareigų įstatymo nustatyta tvarka šiais atvejais:
5) Kai savo poelgiu pažemino teisėjo vardą
Taigi, kiekvienas, sveiką protą turintis žmogus, supranta, kad priteisti iš ginkluoto apiplėšimo metu, stipriai nukentėjusiojo žmogaus, nuteistajam, nusikaltimo organizatoriui, teisines išlaidas, netelpa į jokius teisingumo, protingumo ir sąžiningumo prinsipų rėmus ir yra atviras ir įžūlus pasityčiojimas iš nusikaltimo aukos.
 Taigi 2009-04-02 Šiaulių apygardos teismas  bylų numeriai ( 2006m rugsėjo 8 diena, baudžiamoji byla
  Nr.1-15-616/2006) (civilinė byla Nr.2-414-44/2007) (civilinė byla Nr.2-29-44/09) (civilinė byla Nr.2-29-44/2009, 2009-04-02 nutartis,  teisėjas Petras Povilaitis) ( civilinė byla Nr 2A-585/2009  teisėjai,  Kazys Kailiūnas, Danutė Gasiūnienė,Vigintas Višinskis
  1.5 straipsnis. Teisingumo, protingumo ir sąžiningumo principų taikymas Lietuvos 2009m. Lapkričio  Respublikos civilinis kodeksas. Pirmoji knyga. Bendrosios nuostatos.10 dienos nutartis,
1. Civilinių teisinių santykių subjektai, įgyvendindami savo teises bei atlikdami pareigas, privalo veikti pagal teisingumo, protingumo ir sąžiningumo reikalavimus.
2. Kai įstatymai nedraudžia civilinių teisinių santykių subjektams šalių susitarimu nusistatyti tarpusavio teisių ir pareigų, šie subjektai turi vadovautis teisingumo, protingumo ir sąžiningumo principais.
3. Jeigu įstatymai ar šalių susitarimas numato, kad tam tikrus klausimus teismas sprendžia savo nuožiūra, teismas privalo tai darydamas vadovautis teisingumo, protingumo ir sąžiningumo kriterijais.
4. Teismas, aiškindamas įstatymus ir juos taikydamas, privalo vadovautis teisingumo, protingumo ir sąžiningumo principais.
 Taigi, Tiek Šiaulių apygardos teismas (teisėjas Petras Povilaitis) tiek Lietuvos apelecinis teismas ( teisėjai, Kazys Kailiūnas, Danutė Gasiūnienė, Vigintas Višinskis), iš manęs, sunkiai nukentėjusio, nusikaltimo organizatoriui E Š, priteisė 600 litų išlaidų advokato pagalbai apmokėti.
   Šių teismų teisėjai, ne tik akivaizdžiai pasityčiojo iš manęs, bet ir išniekino, bei pažemino, teisėjų vardą ir visą Lietuvos Teisinę sistemą, bei pačią Valstybę.
   Esu giliai įsitikinęs, kad tokius sprendimus priimti nesiryžtu nei vienas, protiškai sveikas žmogus.
    Nemanau, kad šie teisėjai yra nevispročiai, todėl manau, kad jų priimti sprendimai buvo nustatyti, sąmoningai, mane pažeminti ir paniekinti ir tokiu būdu susidoroti.
    Esu įsitikinęs, kad šių, mano giliu įsitikinimu, nusikalstamų sprendimų lavina,  atsirado dėl mano  politinių įsitikinimų ir Pasaulėžiūros.
Viso šito, teisingumo vykdimu, tikrai nepavadintų nei vienas, objektyvus, protiškai sveikas, sąžiningas ir nuoširdžiai teisingas žmogus.

        Kadangi teisiniai procesai vyko nenormaliai ilgus metus, bei lydimi, mano giliu įsitikinimu, nusikalstamų teismų sprendimų, kurie ne tik žemino mano ir mano šeimos, garbę ir orumą, bet ir visą mūsų gyvenimą pavertė ilgamečiu pragaru, visa tai laikome kankinimu, kuris tesiasi gerokai ilgiau nei dešimtmetį, kiekvienas žmogus, privalo elgtis atsakingai ir atsakyti už savo veiksmus. Asmeninė atsakomybė turėtų būti visiems, be išimties. Tokia išimtis, negai būti taikoma ir teisėjams, kurių dėka, mūsų Šeimos gyvenimas tapo ilgamečiu pragaru. 

       Keistą, kai teisinį išsilavinimą turintys žmonės, priima tokius sprendimus, visiškai be jokios sąžinės graužaties ir atsakomybės, visiškai nepaisydami ne tik, protingumo, teisingumo ir sąžiningumo prinsipų, bet ir Europos Žmogaus Teisių Konvensijos. 

Žmogaus teisių ir pagrindinių laisvių apsaugos konvencija



1 straipsnis. Pareiga gerbti žmogaus teises
Aukštosios Susitariančiosios Šalys kiekvienam jų jurisdikcijai priklausančiam asmeniui garantuoja šios Konvencijos I skyriuje apibrėžtas teises bei laisves.

I SKYRIUS. TEISĖS IR LAISVĖS

3 straipsnis. Kankinimo uždraudimas
Niekas negali būti kankinamas, patirti nežmonišką ar žeminantį jo orumą elgesį arba būti taip baudžiamas.




 
      Pakartotinai kreipiuosi ir reikalauju, kad nedelsiant būtų imtasi priemonių, teisingumo atstatymui ir įvykdymui.
     Esu giliai įsitikinęs, kad Lietuvos teisėsauga senai nebevykdo teisingumo, bet tapo, gerai organizuotu nusikalstamu susivienyjimu, kuris Lietuvą pavertė beteise, teroristine valstybe, kurioje yra atvirai susidorojama su sistemai nepalankiais žmonėmis, pasitelkus psichotroninį montažą ir fabrikuojant bylas.










Pagarbiai
Vilmantas Povilaitis
 Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida.
 www.vilmantinas.eu

Tel +370 68 216 161
Email:vilmantinas@windowslive.com




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą