2018 m. gruodžio 16 d., sekmadienis

Vilmantas Povilaitis: Grybolandsberginei gaujai artinasi galas

  Pastarūjų dienų įvykiai puikiai rodo, kad sveiko proto žmonių masės buriasi į judėjimus ir vis aktyviau vienyjasi.  O tai yra didžiulė grėsmė ne tik, grybolandsberginės gaujos atstovams, bet ir jų valdytojams. Todėl skubiai priimami sprendimai, kad kuo labiau ir greičiau galutinai sunaikinti  Lietuvos Valstybę.  Net neišvertus svarbių Lietuvai dokumentų į Lietuvių kalbą, nutariama juos pasirašyti....!!!
Žinant puikias Lietuvos ale politikų anglų kalbos žinias, darosi neramu...







Kaip visai Lietuvių Tautai svarbūs sprendimai, gali būti daromi ne tik neatsiklausus Tautos nuomonės, bet netgi neišsiaiškinus patiems ir neišvertus pasirašomų įsipareigojimų į lietuvių kalbą?     Labai keista, kaip tokie, mano giliu įsitikinimu, nepilnapročiai, patenka į Seimą į Vyriausybę ir į Prezidentūrą? Lietuva šių, nevispročių dėka, stovi prie išnykimo slenksčio. Todėl Tautos vienybė yra vienintelis būdas išgelbėti save ir Lietuvos, kaip Valstybės ateitį. Labai džiugu, kad Žmonės aktyviai jungiasi į  tokias visuomenines organizacijas, kaip "Mūsų Gretos" , "Lietuvos Visuomenės Taryba" "Būkime Vieningi" ir panašias. Nes tai suteikią viltį, kad Valstybė bus sugrąžinta, tikriesiems Jos šeimininkams, Tautai.
  Akivaizdu, kad uolių globalistų pastumdėlių gaujai, taip aktyviai tiesusiai kelią į "naujają pasaulio tvarką" , artinasi atpildo valanda.  Todėl už visus padarytus nusikaltimus, ne tik prieš Lietuvą ir Lietuvių Tautą, bet ir prieš visą Pasaulio Žmoniją, teks atsakyti solidariai. Kad ir kaip, besipuikuotų ir savo neišauklėtą ir erogantišką elgesį demonstruotų garsiausias Lietuvoje anūkas, jo neišgelbės niekas, nuo solidarios atsakomybės.
  Gabrieliau Landsbergi, kas tave auklėjo, kad būdamas tokio amžiaus, net nesuvoki, kad sėdėti ant stalo yra nevalia? :)

Laisva ir Nepriklausoma Žiniasklaida.
Vilmantas Povilaitis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą