2013 m. rugpjūčio 21 d., trečiadienis

Kviečiame atvykti visus supratingus žmones, kuriuose dar likusi meilė Tėvynei ir pareigos jausmas

Lietuvos piliečių grupė Kauno sporto halėje šių metų rugpjūčio 24-ąją dieną (šeštadienį) šaukia Žemės gynėjų suvažiavimą iš visos Tėvynės ir kitų kraštų, skelbti svarbiausiam šio laiko sprendimui – VISUOTINO REFERENDUMO RENGIMUI TAUTOS SUVERENO PAGRINDU tokiais neatidėliotinais klausimais:

1. konstitucinės pataisos dėl piliečių iniciatyvos parašais skelbti referendumą 300 000 skaičiaus sumažinimo;
2. protėvių išsaugotos ir jų paveldėtos žemės, miškų ir vidaus vandenų nuosavybės teise pripažinimo tik savai valstybei ir jos piliečiams;
3. žemės gelmių ir gamtos išteklių naudojimui pramoniniu būdu, tik pritarus privalomuoju referendumu, įteisinimo.

Kviečiame atvykti visus supratingus žmones, kuriuose dar likusi meilė Tėvynei ir pareigos jausmas, ir kurie galėtų be piniginio atlygio skirti dalelę savo gyvenimo bei atsakomybės renkant piliečių parašus šiam kilniams tikslui. Rengėjai paaiškina, kad dabartinė būklė mūsų valstybėje sparčiai naikina tautą, jos kultūrą bei švietimą, griauna visą ūkį ir netgi tradicinės šeimos pagrindus, pragaištin stumia ateities gyvavimą parduodant krašto teritoriją kitų šalių piliečiams. Valdžios veiksmai atkurtos Nepriklausomybės laiku buvo netinkami bendriems interesams, todėl tik paprastų žmonių valia galima imtis esminių teisingų permainų.
  Jeigu kyla klausimų klauskime, tarkimės, spręskime. Kol kas mes – tauta esame šios žemės šeimininkai. O jeigu prarasime savo protėvių žemę, tai išdavikams teks išdavikų likimas, o kovotojams nors ir pralaimėjimas, bet garbingas.
Iki susitikimo Kauno Sporto halėje, Perkūno al. 5
2013 rugpjucio 24 d. 11 val.
ZEMES GYNEJU SUVAZIAVIMAS '' Albinas Vaškevičius

Dalyviu registracija - nuo 10 val.
Suvaziavimas - 11-13 val.
Eisena i Karo muziejaus sodeli - 13:15-14:00.
Mitingas prie Laisves paminklo - 14-15 val.
  Pranciškus Šliužas
 



 Daugiau informacijos http://www.referendumailietuvos.info/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą