2021 m. lapkričio 23 d., antradienis

2021 m. lapkričio 24 d. 16.00 val. Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro Zigmo Vaišvilos spaudos konferencija Seime „Vyriausybė mano, kad esame nemokšos ir kvailiai“.

2021 m. lapkričio 24 d. 16.00 val. Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro Zigmo Vaišvilos spaudos konferencija Seime „Vyriausybė mano, kad esame nemokšos ir kvailiai“.
Spaudos konferencijoje dalyvauja buvęs Lietuvos Seimo narys Audrius Nakas ir klinikinė mokslininkė, embriologė Aušra Blažėnienė.
https://www.lrs.lt/sip/portal.show?p_r=35448&p_k=1&p_event_id=17897
Skandalinga ir Lietuvos valdžios nuo žmonių slepiama informacija apie taip vadinamos „BioNTech-Pfizer“ vakcinos nuo COVID-19 ligos klinikinius tyrimus, draudimas Lietuvoje kontroliuoti šio preparato siuntų atsekamumą paskatino pasidomėti ne „sąmokslo“ teorijomis (https://www.ekspertai.eu/visa-informacija-apiepfizervakcina-nuo-covid-19-ligossuzinosime-2076-metais/), bet valdžios apie šią ir kitas taip vadinamas vakcinas nuo COVID-19 ligos skelbiamą oficialią informaciją, kurią nežinia, ar patys valdžios atstovai skaito.
Susipažinus su šia oficialia informacija, kreipiamasi į prokuratūrą dėl ikiteisminio tyrimo pradėjimo dėl sveikatos apsaugos ministro Arūno Dulkio ir Valstybinės vaistų kontrolės tarnybos (VVKT) viršininko Gyčio Andrulionio vykdomų nusikalstamų veikų. Dėl taip vadinamo Lietuvos žmonių vakcinavimo taip vadinamomis COVID-19 vakcinomis. 
Viešai skelbiami šių tariamų vakcinų oficialūs sąlyginio registravimo dokumentai patvirtina, kad jos naudojamos neteisėtai. Tad Lietuvos valdžios santykiuose su žmonėmis peržengtos visos įmanomos teisės ir medicinos, padorumo ribos.
Mes, patyrę 1991 metų kruvinuosius sausio įvykius, vargu, ar įsivaizdavome, kad taikos metais teks kreiptis į prokuratūrą dėl Lietuvos Vyriausybės nusikalstamų veikų įvertinimo net pagal Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 100 straipsnį (tarptautinės teisės draudžiamas elgesys su žmonėmis).

------------
Kviečiame pasirašyti už Piliečių referendumo iniciatyvą sumažinti referendumo paskelbimo kartelę nuo 300000 iki 100000 piliečių parašų.
Metas įstatymus Lietuvoje priiminėti ir Tautai. Pilieti, pasirašyk už tai!
Pasirašymas elektroniniu būdu: https://www.rinkejopuslapis.lt/iniciatyvos/-/iniciatyvos/46798/prisijungti
Referendumo banko sąskaita: 
Gavėjas: Referendumas Bankas: AB SEB BANKAS a/s LT13 7044 0901 0212 9174 mokėjimo paskirtyje įrašoma: AUKA referendumui ir asmens kodas SVARBU!!! Aukotojas, atlikdamas pinigų pervedimą, turi nurodyti savo asmens kodą, kitu atveju auka referendumui grąžinama aukotojui. Maža auka – iki 12 eurų (imtinai). Vieno fizinio asmens viena per visą referendumo kampaniją, neprivaloma deklaruoti turto ir pajamų; Auka – nuo 12,01 eurų iki 15240 eurų. Vienas fizinis asmuo maksimaliai gali paaukoti iki 10 VMDU (2021 m. – 15240 eurų) per kalendorinių metų referendumo kampaniją, bet yra apribojimų.* 
* Aukos suma turi būti ne daugiau kaip 10 procentų už praėjusius (2020 m.) kalendorinius metus deklaruotų pajamų, prieš suteikiant didesnę kaip 12 eurų auką, asmuo privalo būti deklaravęs 2020 m. turtą ir pajamas. Draudžiamos juridinių asmenų aukos! 
Parengta pagal Lietuvos Respublikos politinių kampanijų finansavimo ir finansavimo kontrolės įstatymą. 

Išsami informacija: www.ltreferendumas.lt, info@ltreferendumas.lt, www.lietuvosvisuomenestaryba.lt 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą