2017 m. lapkričio 2 d., ketvirtadienis

JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja įsakė savo 5 kolonai Lietuvoje



JAV/NATO karo nusikaltėlių gauja įsakė savo 5 kolonai Lietuvoje - konservatoriams, liberalams, socdemams, nacionalistams, fašistams, tautininkams -  ruošti iš vietinių čiabuvių patrankų mėsą būsimai JAV agresijai prieš Rusiją. JAV 5 kolona , kaip jai įprasta, su vergo įniršiu ėmėsi vykdyti pono paliepimą paspartinti Lietuvos gyventojų genocidą ir ėmė per visus savo parsidavusius melo propagandos kanalus vykdyti aršią karo su Rusija propagandos kampaniją, kurstyti tautinę nesantaiką, urvinę rusofobiją. Formos šitos militaristinės psichozės yra transliuojamos per visus įmanomus dezinformacijos kanalus pačios įvairiausios - nuo gatvės kvailų pasisakymų iki kunigų pamokslų bažnyčiose, leidžiami įvairūs "pamokymai" kaip elgtis, jeigu Rusija neva užpultų JAV nuskurdintą ir apiplėštą Lietuvą, įvairūs anal'itikai, šuns penktos kojalos rimtais veidais porina kosmines nesąmones apie Rusijos agresiją, nuolat demonstruojami JAV/NATO karo nusikaltėlių okupacinių būrių dislokavimai Lietuvoje, Lenkijoje ir kitur prie Rusijos sienos, JAV/NATO patyrę žudikai-generolai idiotiškais snukiais sako debiliškas kalbas, muša karo būgnus, jiems antrina Lietuvos aukščiausi parsidavę JAV pareigūnai, žygiuoja nacistinės "patriotinės" besmegenių kolonos, klykauja pakvaišę "yksperrrdai" ir t.t. ir pan.
Šita karo vanagų gauja atėjo pasiimti tavo sielos, šitie "varpai skamba tau"... gink savo sielą nuo išprotėjusių pragaro šunų, neleisk jų pražūtingam lojimui, kraugeriškam urzgimui patekti į tavo sąmonę, saugok gamtos tau įdėtą pagarbą GYVYBEI, TAIKAI, SAUGUMUI.
JEIGU LEISI JAV-NATO KARO NUSIKALTĖLIAMS SUDEGINTI JŲ NUSIKALSTAMAME KARE UŽ VISO PASAULIO PAVERGIMĄ PRIEŠ RUSIJĄ SAVO LIETUVĄ, KITOS LIETUVOS TU NEBETURĖSI NIEKADA!!!
NE JAV/NATO AGRESIJAI! STOP KARO PROPAGANDAI!
NE JAV/NATO KOLONIALIZMUI, IMPERIALIZMUI, MILITARIZMUI, VISŲ TAUTŲ GENOCIDUI!
STOP US/NATO WAR CRIMES AROUND THE WORLD!
US/NATO WAR CRIMINALS TO NIURNBERG-2!
US/NATO MUST BE DESTROYED!
YANKEE, GO HOME!
PEACE - YES! NO WAR!
JAV/NATO KARO NUSIKALTĖLIAI - LAUK IŠ Lietuvos!

Jonas Kovalskis

Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida
www.vilmantinas.eu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą