2018 m. kovo 21 d., trečiadienis

LT ŽINIASKLAIDA APIE TAI TYLI, NAUJIENOS Kazimiero Juraičio pranešimas po vizito į Rusijos ambasadą (video)


2018m. kovo 20 d. įvyko istorinis įvykis Lietuvos ir Rusijos santykiuose. Pirmą kartą Naujausių Laikų istorijoje Lietuvos visuomenės atstovas atvirai ir viešai užginčijo kruopščiai puoselėtą ir augintą mitą apie Rusijos grėsmę Lietuvai.
Kazimieras Juraitis Lietuvos visuomenės vardu į Rusijos ambasadą nunešė laišką Rusijos prezidentui, kuriame ne tik tvirtina, jog Rusija negrasina Lietuvai, bet priešingai – yra draugiška Lietuvai kaimynė.
Maža to, jei nusikalstama grupuotė, terorizuojanti Lietuvą, imtųsi provokacijų ar kraujo praliejimo, jis prašo Rusiją Jungtinėse Tautose kelti klausimą dėl tarptautinių taikdarių pajėgų įvedimo Lietuvos teritorijon, demokratiniam valdymui įvesti, Lietuvos Konstitucingumui atstatyti. Kazimierą Juraitį priėmė antrasis Rusijos ambasados sekretorius ponas Sergej Abramkin.

Jei pritariate šiai veikai – galite paaukoti šios idėjos viešinimui į PressJazz televizijos tinklalapyje nurodytas sąskaitas, arba asmeniškai Kazimieras Juraitis, sąskaita LT367300010072535911, arba paypal: kazimieras.juraitis@gmail.com

Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida. 
www.vilmantinas.eu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą