2019 m. kovo 1 d., penktadienis

Mobingas teismų sistemoje || Vilmantas Povilaitis 2019 02 25




Sunkiai suvokiama Povilaičio Vilmanto šeimos istorija, tačiau tai viena iš daugelio kurių Lietuvoje yra begalės. Tai rodo įsigalėjusią teismų savivalę. Iš šios Vilmanto šeimos istorijos matome, kaip eilę metų teismai sąmoningai vykdo mobingą (fizinį bei psichologinį kankinimą), tai jau įsigalėjusi teismų praktika. Suprasti ir spręsti kas vyksta, galima tik įsigilinus į daugelį bylų, kuriose žmonės praradę viltį ir sveikatą, nuleidžia rankas, o daugelis pasitraukia iš mūšio lauko ar net iš gyvenimo. Vilmanto atvėjis kitoks.


Jo gyvenimo tikslas - Teisingumas. Jis drąsiai ir atkakliai pasipriešina prieš esamą sistemą, prievartą bei sąmoningą smurtą. Išvada - Teisingumo temidė akla. Valstybėje sąmoningai kuriama baimė, nepasitikėjimas, neadekvatumas, nevilties jausmas, depresija.. www.pressjazz.tv www.ekspertai.eu








PressJazz studijai pritrūko 362 Eurų už vasario mėn. patalpų nuomos paslaugas kurias skubiai reikia apmokėti. Kviečiame mūsų draugus prisidėti prie šios problemos greito sprendimo. Viešoji Įstaiga "Tėvynės konduktoriai", LT33 3500 0100 0288 9069, aukojant rašyti "auka" arba "parama". PayPal: pressjazz@gmai.com; O taip pat jau galite skirti 2% GPM PressJazz TV veiklai paremti - išsami instrukcija paskelbta mūsų tinklapyje www.pressjazz.tv (meniu - Parama) || Dėkojame.

www.pressjazz.tv www.ekspertai.eu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą