2019 m. kovo 1 d., penktadienis

Lietuvos Valstybė ir Lietuvių Tauta, ilgą laika neturi Prezidento. (Video)



 Vis daugiau žmonių pastebi, kad Lietuvije įsigalėjo neteisingumas ir savivalė. Pagrindinė viso to priežastis, yra teisinės valstybės statuso praradimas. Lietuvos žiniasklaida, teismai ir kitos sritys, mano giliu įsitikinimu, tapo gerai organizuoto, nusikalstamo, grybolandsberginio susivienyjimo įrankiu, susidorojant su jiems nepalankiais žmonėmis.
  Nepaslaptis ir tai, kad žmonių nuomonė ir įsitikinimai, slepiami ir niekinami, tokių veikėjų, kaip Rimvydas Valatka, Andrius Tapinas, Andrius Užkalnis, Algis Ramanauskas,  Ričardas Savukynas ir ttt....
 Šie veikėjai, viešose erdvėse atvirai kliedi,  šmeižia ir žemina žmones, kurie kaip ir pastarieji, turi teisę į savo nuomonę ir savo įsitikinimus. Keista, kad tokie nedemokratiški ir šmeižiantys kitokios nuomonės žmones, nebaudžiami ir netgi neįtraukiami į Lietuvai pavojingų žmonių sąrašus.  Labai keista, bet jie vaizduojami teisuoliais ir labai svarbiais. O kai kurie, netgi didvyriais ir netgi apdovanojami, vis dar tebesančios Rusijos valstybės paslapties, Dalios Grybauskaitės.
  Esu giliai įsitikinęs, kad Lietuvių Tauta, privalo atstatyti savo Valstybę ir padaryti viską, kad psichotroninio montažo skleidėjai atsirastų teisiamūjų suole. Mes privalome, apginti savo teises ir savo valstybę. Mūsų pareiga padaryti viską, kad Lietuva taptų teisinė, demokratinė valstybė, ergonomiška visiems, Lietuvos piliečiams.
  Mūsų visų, pirmas žingsnis, turėtų būti žingsnis į vienybę. Puiki tos vienybės platforma, galėtų būti Lietuvos Visuomenės Taryba, į kurią kviečiame visus, kurie pavargo, nuo neteisybės ir savivalės. Tik būdami kartu, galime pakeisti nusistovėjusią netvarką ir bendromis jėgomis atkurti Lietuvą tokią, iš kurios nereikėtų evakuotis, kad galėtumėme išgyventi.
  Kviečiu visus aktyviai dalyvauti Lietuvos Prezidento rinkimuose ir prabalsuoti, už Mindaugą Puidoką. Tai vienintelis kandidatas, kuris suteikia viltčių, kad Lietuvos valstybė išliks. Tegul tai būna, pirmas mūsų žingsnis į teisinę, demokratinę ir ergonomišką gyventi, Lietuvą.



Pagarbiai
Vilmantas Povilaitis
Lietuvos Visuomenės Tarybos narys0
www.vilmantinas.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą