2022 m. sausio 31 d., pirmadienis

Vilmantas Povilaitis, klausia Dariaus Jauniškio

   Dariau Jauniški, kada baigsi bendrininkauti ir dangstyti Lietuvos naikintojus vykdančius Lietuvos naikinimą? Tavo antivalstybinė veikla yra nusikalstama. Tu naudodamasis savo pareigomis, dangstai didžiausius Lietuvos nusikaltėlius ir pats esi didžiausia grėsmė Lietuvai. Kad ir kaip kietai jautiesi, už nusikaltimus prieš Mūsų Lietuvą, tau teks atsakyti solidariai. Visa grybolandsberginė gauja ir jos bendrai bus patalpinti į adamkaus kalėjimą. Gali tuo net neabejoti. 
  Valstybė išgrobstyta ir naikinama toliau, tik dėl to, kad tu Dariau Jauniški, nedirbi savo darbo, o vietoi to, dangstai nusikaltėlius ir persekioji valstybės ginėjus. 
  Tavo nusikalstamos veikos dėka, VSD nėra valstybės saugumo departamentu. Tai tapo grybolandsberginės gaujos, saugumo departamentas, kurio dėka, grybolandsberginė gauja išgrobstė visą Lietuvą ir per aferistines sutartis ir dujų gabenimo laivelį, toliau siurbia pinigus iš Lietuvos piliečių. Dariau Jauniški, tu esi menkysta, kurio pagalba išgrobstyta, praskolinta ir sunaikinta Lietuva. Tu esi grėsmė Lietuvai. Tu ir tavo dangstoma, grybolandsberginė gauja. 

Vilmantas Povilaitis 

Galinčius ir norinčius padėti finansiškai ir prisidėti prie sunkios ir ilgus metus besitesenčios kovos, su neteisybe ir netvarka. 
Parama gali būti ir vienas euras, juk lašas po lašo ir akmenį pratašo...
Gavėjas:
Vilmantas Povilaitis
IBAN
LT93 3250 0363 1660 0515
BIC
REVOLT21

Ačiū už pagalbą ir supratimą

 All who are able and willing to help financially and contribute to the difficult and long years of fighting.

National Sort Code BIC:     REVOLT21
Account Number :    LT93 3250 0363 1660 0515
 Thank you all for your understanding and help.

 Bсе, кто способен и хочет помочь материально, пожалуйста, помогите.

Номер счета: LT93 3250 0363 1660 0515
 BIC REVOLT21
  Спасибо всем за ваше понимание и помощь.
 Ačiū, visiems palaikantiems ir prisidedantiems prie sunkios kovos su neteisybe ir netvarka. Kiekvienas geras žodis ir palaikymas yra maistas, mano pastangom ir sveikatai. Ačiū, kad esate.

Vilmantas Povilaitis
Laisva ir nepriklausoma žiniasklaida

Tel +370 68 216 161

Email:vilmantinas@windowslive.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą