2019 m. gegužės 24 d., penktadienis

Edvardas Satkevičius: Visiems Lietuvoje ir Vakaruose gyvenantiems Lietuvos senbuviams 2019 05 23

Visiems Lietuvoje ir Vakaruose gyvenantiems Lietuvos senbuviams 2019 05 23


Žiniasklaida, valdžios partijos, JAV, NATO, ES, Katalikų bažnyčios vadovybė, Sąjūdis, Tautininkų sąjunga, profsąjungos ir prezidentai į pirmą vietą iškelia antraeilius dalykus, kad nuslėpti jų vykdomą galutinį lietuvių tautos sunaikinimą. Jie nenori pripažinti konservatorių (koloradų) kartu su prezidentais, socdemais ir liberalų sąjūdžiu įvykdytą neregėto masto lietuvių tautos sunaikinimą. Jie turi būti teisiami už tuos nusikaltimus. Tarybų valdžia į Sibirą ištrėmė 140 tūkstančių, o jie į Vakarus jau deportavo 2,5 milijono. Tarybų valdžia sunaikino 1 procentą tautos atsigaminimo galių, jie kartu su JAV, NATO, ES, Izraeliu, jų žvalgybomis ir Sorošo fondu jau sunaikino 90 procentų tautos atsigaminimo galių. Tą naikinimą tęsia LVŽS veikėjai V.Pranckietis, E.Jovaiša, V.Bakas, Mokslų akademijos prezidentas Jūras Banys ir ŠMSM ministrai, viceministrai ir jų patarėjai.
Tai jie gali daryti, nes nuo Lietuvos senbuvių slepiamos žinios  iš praeities, dabarties ir galimos galutinio sunaikinimo ateities.
Tikiuos, jog laiško gavėjai perskaitys bent pridedamus prie laiško gerokai papildytą „Tikrą Lietuvos istoriją“ ir „Atvirai konservatoriams“. Tai daug kam padės savo veiklą nukreipti ne lietuvių kilniamiškeldinimui į Vakarus balsuojant už nusikalstamas partijas, o jų išsaugojimui Lietuvoje ne balsuojant už jas.
Satkevičius E.

1 komentaras:

  1. Manau gal reiktų atgauti galias savivaldybėm. Daug kas savaime išsispręstų.

    AtsakytiPanaikinti