2020 m. sausio 24 d., penktadienis

Lietuvoje veikia gerai organizuotas, nusikalstamoas susivienyjimas, vykdantis susidorojimus su žmonėmis

   Lietuvoje veikia gerai organizuotas, nusikalstamas susivienyjimas, vykdantis susidorojimus su žmonėmis


  Visa tai vyksta senai ir netrukdomai. Kol į Prezidentus bus renkami, Valstybei ir Tautai numovę kelnes veikėjai, Lietuvoje gyventi bus sunku ir pavojinga. 
   Mes privalome viešinti, gerai organizuoto, nusikalstamo susivienyjimo vykdomus nusikaltimus ir siekti, kad tas, gerai organizuotas susivienyjimas, Lietuvoje būtų išardytas ir priverstas atsakyti, už savo nusikalstamais veiksmais padarytą žalą ir ją atlyginti. 
   To asmeniškai reikalausiu iš naujai išrinkto Prezidento, nežiūrint į tai, kas juo bus išrinktas. Mes privalome reikalauti savo pavaldinių, kad jie tinkamai atliktų savo pareigas.
  Prezidentas, kaip ir teisėjai, prokurorai ar kiti valstybės tarnautojai ir pareigūnai,  yra Tautos pavaldinei, kurie privalo atstovauti Tautos interesus ir tarnauti žmonėms, o ne banditams ir nusikaltėliams ir juos dangstyti ir stoguoti.

Vilmantas Povilaitis
www.vilmantinas.lt

Mano ginklas TIESA, mano  kulkos, vešumas, mano aukos, banditai, aferistai ir praradę sąžinę padugnės.

3 komentarai:

  1. Nieko naujo viskas kaip žinoma
    Kuo daugiau žmonių jūsų pusėje tuo stipresni būsite sėkmės

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nieko naujo kol prezidentas bus mazgote ir drebes del savo kedes , teisesauga siautis kaip nori iki siol,visa nepriklausomibe 30 metu

    AtsakytiPanaikinti
  3. Bet kodėl rašot iškart nieko naujo. Tai jus jaunimas mandri šiuolaikiniai internetas važinėjate matot daug žiūrėkit kaip kiti daro o ne iškart kol tas kol tas. Niekas jums nepadės jai patys nepradėsit kažka veikti.

    AtsakytiPanaikinti