2020 m. sausio 29 d., trečiadienis

Petras Gražulis:Gerbiamas Prezidente!  Ko mažiausiai reikia Lietuvai, tai dar vieno Masiulio!

Gerbiamas Prezidente!
Ko mažiausiai reikia Lietuvai, tai dar vieno Masiulio!


Visi puikiai žinome Lietuvą sudrebinusią istoriją apie buvusį susisiekimo ministrą, partinės mokyklos dėstytojos Grybauskaitės globotinį E. Masiulį, kuris ne kotletą suvalgė, bet paėmė dėžutę.
Šiandien iš lukšto stuksenasi kitas Grybauskaitės išperėtas numylėtinis - ex susisiekimo ministras Masiulis, tik šį kartą Ne E, o R. Masiulis. Ir šį kartą ne kokius kelis šimtus tūkstančių dėžutėje turėjęs. E. Masiulis tik Masiuliukas palyginus su šiuo gigantu. Ar ne tik jis užsakė SDG terminalo nuomos schemą, kurios dėka sumokėjome už "Independence" jau keletą kartų? Ar ne šis Masiulis išnuomavo Klaipėdos naftos krovinių terminalą Rusijos koncernui „Lukoil“, ko pasekoje ne tik šį įmonė, bet Jūrų uostas ir Lietuvos geležinkeliai ženkliai netenka pajamų. Nekalbu apie trečdaliu pabrangintas dujas, nepotizmo apraiškas susisiekimo ministerijoje ir visa kita ko dar nežinome.

O baisiausia yra tai, jog šis R.Masiulis, galimai bando įkurti krikščionių demokratų partiją. Jis D.Grybauskaites per prievartą buvo įbruktas ir A.Butkevičiaus ir S.Skvernelio vyriausybei. Už kokius nuopelnus jis taip buvo palaikomas Grybauskaites? Greičiausiai ne už krikščioniškas vertybes.

Ar ne taip pat stengiasi įbrukti pastarajį ir į partijos pirmininkus Prezidento G.Nausėdos rankomis?

Petras Gražulis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą