2020 m. sausio 22 d., trečiadienis

Vilmantas Povilaitis: Nenustebčiau, jeigu Prezidentas Gitanas Nausėda, apdovanotų į mane šaudžiusius banditėlius.


2020-01-21 Gavau netikėtą skambutį iš Policijos.
 Paskambinusi policijos pareigūnė, mane informavo, kad yra gautas pranešimas iš Lietuvos Prezidentūros, apie mano, galimai planuojamą nusikaltimą. Taigi, Lietuvos Prezidentūra, pasuko neteisingu keliu, vietoi to, kad padėtų 18 metų banditų ir teisminio banditizmo kankinamai Mūsų Šeimai. Padovanojo mums, dar ir teisinį persekiojimą. Tikriausiai, taip Prezidentas Gitanas Nausėda supranta, " Gerovės Valstybę" ?


 Prezidente, Gitanai Nausėda, vietoi remdamas žmogžudžius, žudančius savo tautiečius, buvusioje Ukrainoje, geriau suorganizuok akciją, paremti Lietuvos teisinio banditizmo aukas.
   Jeigu aš planuočiau, ką nors žudyti ir tokiu būdu vykdyti teisingumą, apie tai nerašyčiau viešai ir nesiuntinėčiau 18 metų į įvairias valstybines institucijas laiškų.
  Mano ginklas, tiesa o šoviniai, nusikaltimų prieš mane ir mūsų Šeimą, viešinimas. Taigi, ką žudo TIESA ir VIEŠUMAS, bus "nužudyti"
  Panašu, kad Prezidentas ir Jo komanda, nelabai gilinosi į situaciją ir priėmė tokį gėdingą sprendimą?
   Niekada nebuvau, nesu ir nesiruošiu būti nusikaltėliu ir nesiruošiu daryti jokių nusikaltimų, o juo labiau būti žmogžudžiu.
  Mano tikslas, teisingumą pasiekti teisiniu būdu. Ką ir rodo, 18 metų, mano ir mano Šeimos kenčiamo pragaro.


  Gėda, Prezidente Gitanai Nausėda, kad ne tuo adresu kreipiesi, vietoi to, kad padėtum, jau ir taip 18 metų kankinamai ir stipriai nukentėjusei mūsų Šeimai.
   Mažiausiai ką turėtum padaryti, viešai atsiprašyti, už nepagrystus ir melagingus kaltinimus.
 Taip pat, primenu, apie užduotį, kurios net nebandei išspresti: https://www.vilmantinas.eu/2019/05/vilmantas-povilaitis-naujajam-lietuvos.html?m=1

Vilmantas Povilaitis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą