2020 m. sausio 9 d., ketvirtadienis

Stanislovas Tomas nėra nei aferistas, nei apsišaukėlis.

Daugelis žmonių, kurie savo gyvenime nesusidūrė ir nepažysta Stanislovo Tomo, šmeižia jį, vadina aferistu, apsišaukėliu ir ttt...

 Man šį Žmogų, teko garbės pažinti ir jo dėka, sužinojau, kad ilgus metus besitesiantis mano Šeimos kankinimas ir ilgus metus vykdomas susidorojimas gali būti nutrauktas.

Plačiau apie tai, ką teko išgyventi:

https://www.vilmantinas.eu/2019/05/vilmantas-povilaitis-naujajam-lietuvos.html?m=1

https://youtu.be/D5LmdC1WBco

https://youtu.be/Q_Crw4_M4fc


Nors buvo daug žmonių, kurie sakė, kad būsiu apmulkintas ir išdurtas, viltis buvo stipresnė. Todėl Patikėjau Stanislovu Tomu, o ne tais, kurie jį šmeižė ir niekino. Šendien, Stanislovo Tomo parašytą skundą į JTO, nagrinėja Lietuvos Socialinių Reikalų ir Darbo ministerija, bei Lietuvos Teisingumo Ministerija. Kadangi, dėl ilgus metus besitesenčių nusikaltimų prieš Mūsų Šeimą, kreipiausi į Saulių Skvernelį, tikiuosi ir Jo dėmesio, nes skundą nagrinėja  Jo kompetencijoje esančios institucijos. Todėl tai nėra kišimasis į Teismų, ar Prokuratūros darbą. Tai yra Lietuvos Teismų ir Prokuratūros darbo rezultatų vaisiai, kurie padarė didžiulią žalą Mūsų Šeimai.



 Kreipiuosi ir į Prezidentą, Gitaną Nausėdą. Prezidente, įvertinkite Lietuvos teismų ir prokuratūros darbą.

  Kad ir kiek nepatinka, mano giliu įsitikinimu, neteisėtas Prezidentas Valdas Adamkus      , turiu pasakyti, kad Jis sugebėjo atleisti vieną teisėją, kuris vykdė ne teisingumą, bet atstovavo nusikaltėliams. To padaryti nesugebėjo Dalia Grybauskaitė.

  Taigi, visa Mūsų Šeima, dėkojame Stanislovui Tomui.
  O Sauliaus Skvernelio ir Prezidento Gitano Nausėdos, už kurį balsavo visa Mūsų Šeima, prašome, padaryti viską, kad Mūsų Šeimai būtų atlyginta padaryta žala, o nusikalstamus sprendimus priėmę teisėjai ir bylas fabrikavę pareigūnai, bei smurtu pasižymėjusi antstolių kontora, ne tik būtų atleisti, bet ir teisiami. Taigi, kurkime Gerovės Valstybę išvalykime Lietuvą nuo nusikaltėlių, aferistų, smurtautojų ir neteisybės.

 Visi kas galite, perduokite šį mano straipsnį, Sauliui Skverneliui ir Prezidentui Gitanui Nausėdai, Jie privalo žinoti, kas dedasi Mūsų Valstybėje. Ačiū visiems, kurie padėjote išgyventi, tokiose sunkiose, parazitų sukurtuose salyguose.

TIESA nenugalima.
  Dėkojame: Aliui, Jurgai, Alviui, Adomui, Kęstučiui, Mariui, Gitanai ir Jos Šeimai, brolio Šeimai ir visiems kitiems, kurie padėjote išgyventi šį ilgus metus sukurtą ir besitesiantį pragarą.
Tikiuosi, Prezidentas Gitanas Nausėda, bei Premjeras Saulius Skvernelis, padarys viską, kad visos Mūsų bylos būtų peržiūrėtos iš naujo.

Vilmantas Povilaitis
Tel. 86 821 61 61

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą