2018 m. lapkričio 9 d., penktadienis

Filmas: Didžiasalis ir Vidiškės moderno organikoje. Aidas Dolotovas. Rekomenduoju visiems, kurie išlikote Žmonėmis, supuvusiame, kapitalizmo Pasaulyje.



Kaip komentarą į filmą "Linas Hermanas ieško žmonos" žiūrovas Aidas Dolotovas atsiuntė savo filmą "Didžiasalis ir Vidiškės moderno organikoje". Autorius pateikia kitą požiūrį ir pasvarstymus į gyvenimą. Priešingai negu Linas Hermanas, jis teigia, kad tikrasis mūsų gyvenimo šeiminkas yra Dievas. O kaltės ir atgailos santykis ir padaro mūsų gyvenimą prasmingu. Negalima kaltinti žmonių už kažką, ko jie nesupranta darantys... Aido Dolotovo požiūriu, badantys akis ir skaudinantys širdis kaimų ir gyvenviečių griuvėsiai yra buvusios klestinčios visuomenės priminimas. O sugriuvo ši santvarka todėl, kad ji šimtmečiu pralenkė laiką. Vidiškės nedidukas bažnytkaimis šalia Ignalinos, kuris vegetuoja taip pat, kaip ir šimtai kitų išmirštančių Lietuvos gyvenviečių. O Didžiasalis – tai buvusios TSRS imperijos pramoninės gamybos aidas. Net griuvėsiai liudija, kokia tai buvo galybė.

Jei manote, kad mūsų darbas Jums reikalingas, galite paremti: Viešoji Įstaiga "Kaisakas", LT477300010078090515, aukojant rašyti "auka", jei turite omeny kažką konkrečiai, nurodykite, kam. Ačiū . Privačiai – Kazimieras Juraitis, LT367300010072535911, PayPal: kazimieras.juraitis@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą