2018 m. lapkričio 14 d., trečiadienis

Tautai paskelbtas karas. Ginamės • 2018 11 14



Šaltinis: Press Jazz TV

Seimo LSDP frakcijos pranešimas: 19 Seimo narių kreipėsi į Generalinį prokurorą dėl grasinimų D. Šakalienei

Seimo LSDP frakcijos pranešimas: 19 Seimo narių kreipėsi į Generalinį prokurorą dėl grasinimų D. Šakalienei

19 Seimo narių šiandien kreipėsi į Generalinį prokurorą Evaldą Pašilį dėl galimai padarytų nusikalstamų veikų prieš Lietuvos Respublikos Seimo narę Dovilę Šakalienę.
Penkių Seimo frakcijų atstovai pasirašė po kreipimusi kuriame konstatuojama, kad prieš Seimo narę Dovilę Šakalienę galimai buvo padarytos ir toliau daromos nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 287 straipsnio 1 dalyje (Grasinimas valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas  atliekančiam asmeniui), 154 straipsnio 2 dalyje (Šmeižimas padarius sunkų arba labai sunkų nusikaltimą), 145 straipsnio 1 dalyje (Grasinimas nužudyti ar sunkiai sutrikdyti žmogaus sveikatą arba žmogaus terorizavimas), todėl klausiama ar yra pradėtas ikiteisminis tyrimas siekiant nustatyti ir baudžiamojon atsakomybėn patraukti asmenis, šmeižiančius Lietuvos Respublikos Seimo narę grobiant vaikus bei jais prekiaujant, t. y. darant sunkius ir labai sunkius nusikaltimus (BK 156,157 straipsniai), viešai kurstančius su ja susidoroti ir tiesiogiai grasinančius nužudyti ir šiais veiksmais siekiančius neleisti D. Šakalienei vykdyti Lietuvos Respublikos Seimo narės pareigų.
---
Šįryt gavau sąrašą tų 19-os Seimo narių, kurie pasiuntė Generaliniam prokurorui "zadaniją":
  1. Julius Sabatauskas      
  2. Vitalijus Gailius
  3. Agnė Bilotaitė
  4. Rima Baškienė
  5. Juozas Olekas
  6. Algirdas Sysas
  7. Viktorija Čmilytė
  8. Gabrielius Landsbergis
  9. Bronislovas Matelis
  10. Rasa Budbergytė
  11. Algimantas Salamakinas
  12. Aušrinė Armonaitė
  13. Rimas Andrikis
  14. Gintarė Skaistė
  15. Gintaras Steponavičius
  16. Dovilė Šakalienė
  17. Stasys Šedbaras
  18. Monika Navickienė
  19. Ona Valiukevičiūtė
19-os Šakalienės gynėjų pranešimą netrukus išplatino dauguma visuomenės informavimo priemonių:

Šaltinis: www.ldiena.lt 
Esu giliai įsitikinęs, kad visi Seimo nariai, turėtų atstovauti Lietuvių Tautos interesams, o ne, mano giliu įsitikinimu, Lietuvos Šeimų griovėjų ir vaikų grobstytojų interesus. Todėl nepamirškime, Lietuvių Tautai tarnaujančių politikų ir Seimo narių, kurių tikrai yra, palaikykime Juos ir padrasinkime. Taip pat ir isidėmėkime tuos, kurių neturėtumėme išlaikyti ir  leisti lobti, Lietuvių Tautos sąskaita, vedant Ją į sunaikinimą, vadinamą, naujaja pasaulio tvarka, kuri yra ne kas kita, kaip totali Žmonijos vergovė.  Saugokime savo Valstybę, papročius ir tradicijas. Saugokime savo Šeimas ir savo, bei savo vaikų ateitį. Mūsų pareiga, sukurti savo valstybę tokią, kurioje būtų ergonomiška gyventi, kurioje teismai vykdytų teisingumą ir jaustumėmės saugūs ir ramūs, dėl savo ateities. 
Parodykime, kad neleisime toliau tyčiotis iš Mūsų Tautos ir Mūsų Šeimų
Pagarbiai
Vilmantas Povilaitis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą