2018 m. lapkričio 5 d., pirmadienis

V.Landsbergis  vėl parinko Lietuvai prezidentę, “partijos kareivį” I.Šimonytę

V.Landsbergis  vėl parinko Lietuvai prezidentę, “partijos kareivį” I.Šimonytę

Aurimas Drižius




Likimo ironija, tačiau Vytautas Landsbergis, pralaimėjęs visus rinkimus, kuriuose jis pats dalyvavo, jau 20 metų valdo Lietuvą svetimomis rankomis ir ketina šią tradiciją pratęsti.





Jeigu prieš tai dešimt metų šalį valdė “tapkinis” prezidentas Valdas Adamkus, sėkmingai Lietuvoje pastatęs slaptą kalėjimą, kuriame buvo kankinami žmonęs, kovoję už savo šalies laisvę (Lietuvoje nukankintas Abu Zubayda buvo sunkiai sužeistas kovodamas su sovietais Afganistane), ir prezidentu patapęs tik todėl, kad teismas nusprendė, kad tapkės po lova yra tas pats, kad gyvenimas Lietuvoje, tai po Adamkaus buvo parinkta jauna specialistė Dalia Grybauskaitė, kurią Landsbergis išventino į prezidentus sakydamas “tegul Dalia bus Lietuvos dalia”. Beje, ši teismų mafija leido tapti Adakui prezidentu su sąlyga, kad ji galės daryti ką nori, ir Adamkus niekaip nebandys jos kontroliuoti, ką mes ir matėme - Adamkus dešimt metų buvo gražus mafijinės valstybės fazadas, ir tuo savo vaidmeniu buvo visiškai patenkintas.

Dabar paaiškėjo, kad sekantis “papanio” kandidatas bus konservatorių partijos kareivis (Ingrida šImonytė taip pat prisistato).

Tai, kad prezidentu taptų nuo jo asmeniškai piklausomas žmogus, yra gyvybiškai svarbu Vytautui Landsbergiui – juk per prezidentą privalu kontruoliuoti visas jėgos struktūras ir prokuratūras, VSD, kad šie nesiimtų tirti begalės “patriarcho” nuskaltimų (pradedant Mažeikių naftos” privatizavimu, baigiant  teroro aktais, kaip bombų sprogdinimas ar žmonių galabinimas).

Todėl “papaniui” labai svarbu, kad prezidentu pataptų Ingrida Šimonytė, kuri atrodo patraukliausia iš konservatorių fizionomijų, ir būtent todėl ji ir buvo pasirinkta.

Tačiau nereikia pamiršti, kad ši landsbergio kubiliaus gauja jau įtraukė Ingridą Šimonytę į savo gaują, ir padarė savo nusikaltimų bendrininke..

Apie tai yra viešai pareiškęs buvęs “Snoro banko savininkas Vladimiras Antonovas:





V.Antonovas : "AB banko SNORAS užgrobimas irnacionalizavimas, privedęs prie banko bankroto –prezidentės Dalios Grybauskaitės suplanuotas sąmokslas"





Vladimiras Antonovas







            AB banko SNORAS užgrobimas ir nacionalizavimas, privedęs prie paskesnio banko bankroto, buvo kruopščiai  prezidentės Dalios Grybauskaitės suplanuotas sąmokslas, kurį ji įvykdė tuomečio premjero ir konservatorių partijos lyderio Andriaus Kubiliaus, jo vyriausybės finansų ministrės Ingridos Šimonytės ir Grybauskaitės statytinio, buvusio jos prezidentinės rinkiminės kompanijos štabo vadovo, Lietuvos banko valdybos pirmininko Vito Vasiliausko rankomis. Visa tai buvo įvykdyta, visų pirma, dėl mano, V.Antonovo, rusiškos kilmės ir banko sąsajų su Rusija, o tikslas buvo toks: užsmaugti SNORĄ, kurį D.Grybauskaitė buvo įvardijusi kaip nelietuvišką banką, nes pagrindinis akcininkas buvo Rusijos pilietis. Juk visi pamename ir tai, kad D.Grybauskaitė   viešai SNORĄ buvo įvardijusi net kaip grėsmę Lietuvos nacionaliniam saugumui. Antra, D.Grybauskaitė  banką SNORAS žlugdė dar ir todėl, kad jis 2009 metais įsigyjo 34 proc. “Lietuvos ryto“ grupės akcijų. D. Grybauskaitę kritikuojantys dienraščio straipsniai taip įsiutino šią politikę, kad ji nurodė sukurpti politinio susidorojimo su SNORU planą. Prezidentė žvelgė į banką SNORAS kaip į grėsmingą instituciją.  Valdžios veiksmai prieš banką ir „Lietuvos rytą“ buvo politiškai motyvuoti. Visi gerai atsimename, kad D.Grybauskaitė atvirai kritikavo finansines institucijas, kontroliuojančias žiniasklaidą.



Šiandien, manau, visiems akivaizdu, kad AB bankas SNORAS tyčinis sužlugdymas buvo politinis ir korumpuotas veiksmas, o viso to organizatorė ir palaimintoja yra pati prezidentė D. Grybauskaitė.







 Drąsiai galiu teigti, kad SNORAS – tai D.Grybauskaitės, o kartu ir A.Kubiliaus šimtmečio afera. Ketvirtus metus visiems žinoma šutvė vagia iš „numirusio“ SNORO banko, vagia šimtais milijonų, o pinigai niekaip nesibaigia.

Šaltinis "Laisvas Laikraštis"

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą