2018 m. lapkričio 5 d., pirmadienis

Vilmantas Povilaitis: Grybolandsberginė gauja, tikisi įbrukti Tautai, savo saugumo garantą, kuris garantuotų tolimesnį saugumą, diktatūrai ir beteisiškumui?

Neaiškios psichikos, 2009-2010 metų, viena iš  finansų krizės sukelėjų, veržiasi tapti prezidentu? Esu giliai įsitikinęs, kad tokius reikėtų teisti, už mano giliu įsitikinimu, padarytus nusikaltimus prieš Lietuvą, siekiant finansinės naudos sau, sunaikinant Lietuvos  ekonomiką ir verslą, kas daugeliui Lietuvos žmonių gyvenimą pavertė  pragaru.    Taip pat esu giliai įsitikinęs, kad Prezidentu turėtų būti renkamas ir Rolandas Paksas.  Ir tai yra ne tik mano įsitikinimai, bet ir Europos Žmogaus Teisių, bei Jungtinių Tautų Organizacijos Žmogaus Teisų komiteto, sprendimai, kurie yra įžūliai  nevykdomi. Būtent tai parodo, kad Lietuva yra diktatūrinė, neteisinė valstybė.
   Ne Seimas, ne nuo realybės ir teisingumo suvokimo, atplyšę teisėjai, su visa grybolandsberginė gauja, turėtų reguliuoti, kam galima būti Prezidentu, o kam ne, bet Tauta.
  Gauja, kuri, mano giliu įsitikinimu, yra gerai organizuotas, nusikalstamas susivienyjimas, kuris į Lietuvą įvedė diktatūrinę santvarką ir daro pačius įžūliausius nusikaltimus, prieš žmones ir Lietuvą, privalo būti sustabdyta ir teisiama. Europos Žmogaus Teisių, bei Jungtinių Tautų Organizacijos Žmogaus Teisų komiteto sprendimai privalo būti vykdomi. Lietuvių Tauta privalo išsivaduoti, iš šios, mano giliu įsitikinimu, gerai arganizuotos, nusikalstamos organizacijos, kuri Lietuvą pavertė beteisę, nusikalstama, diktatūrine valstybe, kurioje yra pavojinga gyventi. Valstybės tarnautojai, privalėtų tarnauti Valstybei ir Joje gyvenantiems žmonėms, o ne vykdyti nusikaltimus prieš Žmoniją ir tiesti kelią į "naujają pasaulio tvarką" , kuri yra ne kas kitą, kaip totali Žmonijos vergija. Sustabdykime, nusikalstamą savavaldžiavimą, pašalinkime, grybolandsberginę diktatūrą, nes tik taip, atstatysime demokratiją ir teisingumą Lietuvoje.
   Visu tuo, ką parašiau, esu giliai įsitikinęs, nes tai yra mano paties gyvenimo praktikos vaisiai.

Pagarbiai
Vilmantas Povilaitis

Laisva ir nepriklausoma žiniasklaida.
www.vilmantinas.eu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą