2017 m. spalio 19 d., ketvirtadienis

Karas Lietuvoje – senas landsgrybių planas?



Nuotr. URM arba Ukrainos reiokalų ministras komjaunuolis, buvęs komunistas, Linas Linkevičius.
Kristina Sulikienė
Nuo pat nepriklausomybės pradžios buvo kliedima, kad neprievartinis pasipriešinimo būdas netinka. Buvo ginkluojamasi, vėliau prekiaujama ginklais su arabų kraštais.
Tie, kas tai žinojo, kaip Zigmas Vaišvila, ilgiems metams pasitraukė į užkulisius.
Ką man reikėjo daryt?- retoriškai klausė jis 2015m. susitikimuose su gyventojais. Juk aš žinojau, kad įvyko stambiosios ginkluotės pardavimo sandoriai. Aš tiesiog pasitraukiau.
Čia ir atsakymas tiems, kas kaltina Vaišvilą, kad jis nebuvo visus šitus metus viešumoje. O ką reikėjo daryti, kad jis sužinojo, kad iš Lietuvos ruošiama pakilimo takas, o dabar jau išgirdo, kad ir branduolinių atliekų aikštelė?
Zigmas Vaišvila ir šiuo skandalingu projektu žadėjo pasidomėti – kad iki 2032 metų bus vežamos visos Europos branduolinės atliekos į Visaginą…
Jeigu jis, žaliųjų organizacijos, kovojusios už gamtą, dalyvis, būtų žinojęs, kad trečias reaktorius ir apskritai, visa atominė bus pakeista branduoliniu sąvartynu, jis tikrai nebūtų kovojęs. Bet žmonės – ne aiškiaregiai. O ir priešas mūsų stiprus – hibridinis: ir viduje, ir išorėje.
Gudragalviai vakar siūlė švęsti „patriarcho“ gimtadienį.
Tačiau pats „patriarchas“ pagalvojo – „oj ne šunauja, runkelistanas, ne ne ne, runkeliams ne, aš Mindaugas 3-iasis“, ir susigalvojo, kad serga. Ėmė tirtis „ant aparatų“ – ir rado plaučių uždegimą.
Būtų diedukas gal jau visai pasibaigęs. Visa laimė, jog jis taip reikalingas Lietuvai, kad jam gyvam ruošiamasi statyti paminklus…
Vieną išeitį siūlo Lukiškių aikštėje (su aliuzija, kur yra jo vieta…) – Vytis, o ant Vyčio jojantis „patriarchas“.
Po apačia parašyta „Dėdulė. Rankomis neliesti.“
Na, o internautai, tiksliau, istorikai, visiškai sugalvojo išsityčioti iš vieno jau iki mirties paskelbto šventuoju Seimo nario.
Dėl prokuratūros aršumo to paveiksliuko viešinti negalime, nes jame pavaizduota „georgevskaja lentočka“, na o Lietuvoje už tai baudžia – nesvarbu, jog Vytauto Didžiojo Karo muziejuje Kaune yra ekspozicijoje bent 2 medaliai su „lientačkomis“, ir abu jie priklauso …lietuviams. Taip taip, ne joks ne starykovas ar nepagaunamas draugas Putinas ten pavaizduotas, kad apdovanotas. O dar išvardyta, kad papildomai 5 lietuviai gavo šiuos 1-ojo pasaulinio karo ordinus.
Tame kare kovėsi ir du mano senelio broliai: Juozas ir Jurgis, abudu Apanavičiai, nuo Jakštonių.
Jurgis ir prieš Japonus kariavo. Aišku, caro pajėgose. Ne komunistų. Amerikėje iki 95 metų gyveno ir porino anūkams apie tą karą, kurio jie net suvokti nebegalėjo.
Taigi, o Lietuvoje nuo pat nesmurtinės revoliucijos pradžios smurtinės jėgos bando išsiūbuoti teritorijos išvalymą: juk karas ir tėra geras pravalymas nuo žmonių – nuo tų, kurie nesusiprotėjo dingti iš čia.
Na o emigracijos mastai iš Lietuvos yra kaip iš karo zonos: palyginus su kariaujančiomis teritorijomis pasaulyje, visais Somaliais, Maliais ir Marsais, mūsų Lietuva vos ne pirmoje vietoje.
Atsiprašau – Marsas yra planeta, kuri puola su žaliais žmogeliukais Landsgrybį, ten karas nevyksta, jis vyksta tik paraleliniame lygmenyje. Iš anksto atsiprašau.
Na o runkelistano runkeliai nuo ryto iki vakaro kaunasi:
  1. Darbovietėse
  2. Feizbuke
  3. Komentaruose
  4. Troleibusuose, traukiniuose, autobusuose (pasitrauk, man trūksta vietos – dažniausiai babanios rėkia, užsidėjusios krepšius ant 3 kėdžių)
  5. Šeimose (tu su kaimynu Petru per tvorą pasižiūrėjai per daug meiliai, aš pavydžiu)
  6. Parduotuvėse (kodėl kasininkė aptarnauja prieš mane stovintį, aš jau noriu, kad ji mane aptarnautų. Kodėl kasininkės valgo 12 valandą? Aš vėluoju žiūrėti SERIALĄ.)
  7. Bažnyčiose (negiedokime šitos giesmės, bus per gražu, dar netyčia žmonės atsivers; „kunigas negeras, neprileido prie sakramentų – nes aš elementariai neturiu sutvirtinimo, bet kas čia tokio?? Juk nebe sovietas, mane tuokite aš moku BABKES.“)
  8. Ir galima vardyti visas gyvenimo sritis – lietuviai nebeturi ramybės, nes verkiant reikia KARO.
Magnolija jau vėl paruošė įstatymą, kad ji gali atsikėlusi ne ta koja, imti ir paskelbti karą.
Štai mano kaime statė kažkokias radioaktyvias antenas, nepaskelbė pratybų, o štai jeigu Magnolija galėtų paskelbti mano Rokų kaime KARĄ, tai aš ir po 22 valandos iš kiemo negalėčiau išeiti – nepykit, Magnolijos valanda.
Summa sumarum, Lietuvoje likęs 1 mln. suaugusiųjų dar bando atsilaikyti, bet į kiekvieną jų pastangą pasigirsta klaikus kiaulių žviegimas, ir rėkimas, kad mes vis tiek jus išvarysime iš čia. Netikite? Kakoji lauko tūlike? Apmokestinsime šūdą!
Neturi BABKIŲ baudai sumokėti – atimsime tualetą, o po to ir namą!
Slava Ukraine – gerojam Slava!!!
Kristina Sulikienė
Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida
www.vilmantinas.eu
Advertisements

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą