2017 m. spalio 7 d., šeštadienis

NAUJOS OKUPACIJOS PRADŽIA



 Štai dėl ko buvo sunaikinta Lietuvos pramonė ir žemės ūkis,o žmonės buvo   paversti  pigia darbo jėga,užsienio stambiojo kapitalo gamyklose ,bei plantacijose.Lietuvoje likę gyventojai buvo nužmoginti ir paversti vergais,t.y.užsienio prekybos centrų ir bankų bei jų brukamos "kultūros" ir "vertybių"vartotojais.
  Dabar jau žinome,šios milžiniškos tarptautinių korporacijų aferos,autorius bei vietinius,vykdytojus,- kolaborantus,kurie savo prisivogtiems pasakiškiems turtams apsaugoti 2004m.Lietuvą ikišo į NATO,o 2014 gegužį,pažeisdami Lietuvos Konstitucijos 137 str.,įvedė JAV-NATO okupacinę kariuomenę.
  Visa ši nusikalstama veika,nėra tik milžiniško mąsto ekonominė afera,ji jau senai peraugo į iki šiol dar neregėto mąsto nusikaltimą žmoniškumui,t.y. lietuvių tautos ir Lietuvos piliečių GENOCIDĄ!
  Šiandiena,remiantis mokslų daktaro,docento E,Satkevičiaus paskaičiavimais,JAV-NATO-ES liberal-kapitalistinis okupacinis režimas,vietinių kolaborantų talkinamas,sunaikino apie 90% jaunų,galinčių gimdyti ir auginti vaikus, Lietuvos gyventojų.(Raudonieji khmerai sunaikino tik apie 1%,o tarybų valdžia apie 10% savo jaunų piliečių.)
   TAI KĄ DAROME ?IR TOLIAU LEIDŽAMĖS IŠNAUDOJAMI,APVAGINĖJAMI IR NAIKINAMI ,AR JUNGIAMĖS Į BENDRĄ KOVĄ?

https://m.youtube.com/watch?v=uPo1ZiY5vZ8

  Žilvinas Razminas

Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida..
www.vilmantinas.eu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą