2017 m. spalio 11 d., trečiadienis

„Lietuvos geležinkeliai“ į Lietuvą atgabens 145 šarvuočius


Į Lietuvą, JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujos planuose kuriai tenka aukojamos teritorijos vaidmuo JAV-NATO agresijoje prieš Rusiją, atvyksta dar 145 šarvuočiai, Lietuva, vadovaujama JAV marionečių, kaip ir Gruzija 2008 metais, sparčiai militarizuojama, gyventojams intensyviai plaunami smegenys, mariontinė Lietuvos valdžia vykdo aršią rusofobinę karo propagandą, kursto tautinę nesantaiką su rusais, skatina neapykantą kitaminčiams, tikriems šalies patriotams, pacifistams, kairių pažiūrų piliečiams, kursto rasinę ir religinę neapykantą.
Vienas iš baisiausių dalykų, kurie atsitiko per paskutinius 27 metus JAV 5 kolonos - konservatorių, liberalų, socdemų, nacistų, nacionalistų siautėjimo Lietuvoje yra tai, kad Lietuvoje yra negalima sakyti, kas yra ... blogai, kadangi militaristinės psichozės sąlygomis tai yra nepatriotiška. Tik piliečiui pasakius, kad yra nepriimtinai blogai, tuoj atsiranda gauja nusipenėjusių savim patenkintų liberalių proamerikietiškų niekšų su klounų šypsenomis, kurie tūlam piliečiui ima įkyriai/agresyviai/nuobodžiai įrodinėti, kad tau blogai nėra, tu tik pats dėl visko kaltas, o Lietuva apskritai pergyvena Romos imperijos klestėjimo laikus. Toks įkyrus ciniškas liberalus smegenų krušimas duoda dvigubą neigiamą rezultatą:
1) žmonės bijo kalbėti apie savo problemas, bijo būti apšaukti nevykėliais ir yra verčimi prisiimti sau valstybės, parsidavusio elito neįvykdytų įsipareigojimų ir netinkamai atliktų pareigų padarytos žalos naštą;
2) atsiranda visa grupė/kasta liberalių niekšų, kurie apiplėšinėja savo tautiečius ir visų savo nusikaltimų naštą perkelia niekuo dėtiems sąžiningiems žmonėms, kurie bijo kalbėti apie valdančiųjų nusikaltimus ir dėl to patiriamus nepatogumus.
Ir tas reiškinys jau įgavo grėsmingą mąstą, keliantį realų pavojų visai tautai, kuomet viskas paliekama šešėlinių schemų vertelgoms, pilkiesiems kardinolams. Baimė kalbėti gali būti labai fatališka. Ji jau seniai nėra buitinio lygio, ši baimė jau yra valstybės politikos vienas iš kertinių akmenų - dėl politikų/valstybės tarnautojų/teisėjų/žiniasklaidos padarytų nusikalstamų sprendimų niekas nepareikalauja atitinkamos asmeninės atsakomybės už katastrofiškus valdančiųjų sprendimų padarinius ir galimus praradimus ateityje dėl neišvengiamų represijų už tiesos sakymą grėsmės. Teisminiai susidorojojimai su kitaminčiais ir liberalios melo propagandos vykdoma visuotinė obstrukcija blaiviai mąstantiems žmonėms jau tapo Lietuvos firminiu ženklu.
Kas iš mūsų pagrindinių dezinformacijos priemonių matomų žurnalistų išdrįso pasakyti apie galimus karo su Rusija, kuriam taip isteriškai yra ruošiama tauta, pačius liūdniausius scenarijus, kurie kare yra neišvengiami? NIekas. Kas nors viešai deramu lygiu atsakingai ir išsamiai svarstė taikius sprendimų variantus, taikaus sambūvio su kaimynėmis, remiantis visuotinai pripažintomis tarptautinės teisės normomis? NIekas. VIsa propagandinė mašina visu pajėgumu dirba tik militaristinės psichozės kurstymo kryptimi.
Kas per velniava dedasi?...

Situacija delfi akimis

https://m.delfi.lt/verslas/verslas/article.php?id=76016943

Jonas Kovalskis
 Tikra, laisva ir nepriklausoma žiniasklaida
 www.vilmantinas.eu

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą