2018 m. gruodžio 4 d., antradienis

Lietuvos Visuomenės Tarybos Pirmininko Zigmo Vaišvilos, spaudos konferencija Seime.

2018 m. gruodžio 05 d. 11 val. Lietuvos Nepriklausomybės Akto signataro ir išrinktos Lietuvos Visuomenės Tarybos valdybos pirmininko Zigmo Vaišvilos spaudos konferencija Seime „Nuo mokytojų streiko iki JTO paktų dėl migracijos ir pabėgėlių pasirašymo. Per vėlu, tamsta premjere ir tamsta valstybės vadove. Tauta nubudo, jėga ir smurtu Jos į baudžiavą nesugrąžinsite“
Dalyvauja išrinktos Lietuvos Visuomenės Tarybos valdybos nariai Jonas Mažintas ir Zenonas Andrulėnas.


Lietuvos Visuomenės Tarybos išrinkta valdyba š.m. gruodžio 1 d. suformavo Švietimo darbo grupę. Jos atstovai įsijungė į Švietimo ir mokslo ministerijoje vykstančias streikuojančių mokytojų ir valdžios diskusijas.
Pranešėjai pateiks informaciją apie šiuos įvykius ir jų svarbą. Besiplečiantis mokytojų streikas budina Tautą. Respublikos Prezidentės savanaudis tylėjimas, Ministro Pirmininko sprendimas keisti tris ministrus ir gąsdinimai mokytojams neišgelbės susikompromitavusios ir meluojančios valdžios.
Lietuvos Visuomenės Tarybos išrinkta valdyba kreipiasi į Lietuvos Prezidentę, Ministrą Pirmininką, vidaus reikalų ministrą ir dėl JTO paktų dėl migracijos ir pabėgėlių nepasirašymo.

Dėl leidimų į Seimą rašyti: zv.seimas@gmail.com

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą