“Kokia džiugi naujiena mus visus aplankė“, S.Skvernelis atleido tris ministrus– švietimo ir mokslo, aplinkos, kultūros.
Kaip lengva suversti visas bėdas keliems žiopliems ninisteriams ir juos išfutbolinti iš ministerijų. Šiuo šūviu bus labai daug patenkintų, ypač tie kurie piketavo dėl kertamų miškų, mažų mokytojų atlyginimų ir tie kuriems aplamai jie neįtiko.
Kas nuo to pasikeis?
Nieko. Valstybė paskendusi skolose ir gyvena su ištiesta ranka į ES išmokas -pašalpas. JAV padeda, tik kurstyti karinę agresiją prieš Rusiją, o už tai dar Lietuva privalo nemažai susimokėti. Tankiukams ir šalmiukams pinigėlius ištratino, o mokytojams ir kitiems dalykams nebeliko, todėl reikia parduoti kas liko, miškus, žemę ir vandenį.
Žmonės masiškai palieką Lietuvą, gimstamumas mažėja, užsienio verslas į “fronto zoną“ neinvestuoja. S.Skvernelis kasasi sau duobę, nes jis realiai nieko negali padaryti. Jeigu imtųsi drąsos ir ryžto paprieštarauti skleidžiamai rusofobijai, S.Skvernelis taptu Lietuvos išlaisvintoju, bet jo ir jo kolegos Karbauskio veiksmai rodo, kad jie tėra eiliniai sistemos bestuburiai pastumdeliai.
Ką daryti?
Nustoti bijoti ir pradėti galvoti savo galvomis, o ne šokti pagal landsgrybinę dūdą. Ryžtingai paprieštarauti landsgrybinės gaujos vykdomai genocidinei politikai ir stoti į žmonių pusę, kuriant jiems gerovės Lietuvą, o ne JAV fronto zoną. Ką jau daro protingesnės ES narės.
Pagrindinės klaidos
Atėjus į valdžia visais būdais reikėjo sunaikinti landsgrybinę melasklaidą, nes jos pagalba Žaliuosius dabar sudirbs su žeme. Neturint savo žiniasklaidos, visa politinė kova yra pasmerkta žlugimui ir laiko švaistymui, nes dabartinė visuomenė žiniasklaida tiki šventai ir jos pagalba ji yra formuojama. Negi vis šito Žalieji nežino….
Rusofobams 
Jeigu nepatiko mano išsakytos mintys, Jūs laisvai galite su ja nesutikti. Taigi, Lietuva yra laisva ir nepriklausoma valstybė, su žodžio laisve ir tolerancija kitai nuomonei. Jeigu esate tikras vakarų vertybių gerbėjas, privalote mano nuomonę toleruoti ir gerbti.
Vaidas Lekstutis Žemaitis