2018 m. gruodžio 14 d., penktadienis

Na, ką jaunieji liberalai, Jums bręsta ne pačios geriausios dienos Vilniuje. Tai pakovosim? 

Na, ką jaunieji liberalai, Jums bręsta ne pačios geriausios dienos Vilniuje. Tai pakovosim?



N.Puteikis tapo Centro partijos kandidatu į Vilniaus merus

Lietuvos centro partijos (LCP) pirmininkas, Seimo narys, Naglis Puteikis dalyvaus Vilniaus miesto mero rinkimuose. N.Puteikio kandidatūrą į sostinės merus patvirtino LCP Vilniaus skyrius.
“Visada kovoju ir ginu visuomeninį interesą. Ir į Vilniaus merus apsisprendžiau kandidatuoti būtent dėl to, nes reikia eiti ir ginti visuomeninį interesą nuo oligarchinių interesų. Vilniuje šiuo metu susidarė labai pavojinga situacija - beveik visi kiti kandidatai yra susiję su oligarchais ir atstovauja ne eilinius vilniečius, o milijoninius verslus. Būtent oligarchų naudai naudojamos miesto viešosios lėšos. Jie dovanai, arba pusvelčiui gauna labai didelės vertės žemės sklypus, užuot pardavus juos aukcionuose, o gautas lėšas nukreipus viešajam interesui.
Nuo tokios politikos pirmiausia nukenčia apgailėtinas algas gaunantys vaikų darželių pedagogai, mokyklų mokytojai, socialiniai darbuotojai kiti viešojo sektoriaus darbuotojai, kuriems miesto valdžia galėtų ir turėtų skirti didelius priedus, amortizuodami skurdžias valstybės dotacijas šioms sritims. Bet ankstesni ir dabartinis miesto vadovai, skirtingi, nei kitų miestų merai to nedaro.
Iš statybų prestižinėse vietose didžiulę naudą gaunantys oligarchai, miesto valdžios nuolat atleidinėjami nuo žemės mokesčių, niekuo neprisideda prie šalia esančių gatvių ir kitos infrastruktūros išlaikymo, kuri užkraunama ant eilinių miestiečių pečių.
Matydamas, kad vilniečiai bus priversti rinktis tik iš oligarchinių kandidatų, nusprendžiau kovoti už tai, kad miesto žmonių pinigai būtų apsaugoti nuo tų grobuonių ir sieksiu, kad miesto biudžeto būtų naudojami pagal paskirtį – visų miesto žmonių ir bendruomenės gerovei” - savo sprendimą siekti Vilniaus mero posto komentavo N. Puteikis.
“Mano pagrindinė žinia vilniečiams – jeigu būsiu išrinktas, jokių milijardų jokiems požeminiams metro projektams neleisiu švaistyti nes kaip tik tokiuose daugiausia ir pavagiama, o galiausiai jie įstringa ir atneša tik nuostolius, kuriuos padengti turi eiliniai miestiečiai iš savo kišenės. Vietoje dabartinės miesto valdžios suplanuoto milžiniško futbolo stadiono ant Šeškinės kalno, kuris kainuos beveik 100 milijonų turėtų būti pastatyta bent 30 darželių. Stadionas gali palaukti, šiuo metu jo realiai niekam nereikia, o tėvai ir vaikai laukti negali, darželių labai visiems reikia. Juk akivaizdu, kad nuo stadiono sąmatos konkursą laimėjusiems buvusiems “rubikoninikams” būtų lengviau “įsisavinti” daug pelno, o skirtingoms įmonėms statant 30 darželių pralobti nebeišeis. Ir tokių pavyzdžių, kaip oligarchiniai Vilniaus miesto merai atidirbinėja lobistams daugybė.
Man tapus Vilniaus meru visokiems kurlianskiams su savo korupciniais interesais būtų draudžiama net užeiti į savivaldybės pastatą, o kaip žinia prie R. Šimašiaus tokie ponai turėdavo nuolatinius leidimus ir duris atidarinėdavo koja” – apibendrindamas pagrindinius savo rinkiminės programos akcentus kalbėjo Naglis Puteikis
P..S.: Kiekvienas kandidatavimas yra galimybė pristatyti savo ir Lietuvos centro partijos vertybes, misiją, pateikti žmonėms tą informaciją, kurią nuo jų slepia politikos elitas, burti platesnę komandą ir telkti daugiau pajėgų viešo intereso gynimui.
Be to, prezidentūra yra Vilniuje :-)
#centropartija
#puteikis2019 #užVilniųbekorupcijos
#palaikaumokytojus

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą