2018 m. gruodžio 10 d., pirmadienis

Edvardas Satkevičius:Visiems Lietuvoje ir Vakaruose gyvenantiems  Lietuvos senbuviams

Visiems Lietuvoje ir Vakaruose gyvenantiems  Lietuvos senbuviams  2018 12 11


Man susidaro įspūdis, jog žiniasklaida, valdžios partijos, JAV, NATO, ES, Katalikų bažnyčios vadovybė, Sąjūdis,  Tautininkų sąjunga, profsąjungos ir prezidentai į pirmą vietą iškelia antraeilius dalykus, kad nuslėpti jų vykdomą galutinį lietuvių tautos sunaikinimą. Jie nenori pripažinti, kad pagrindinai konservai (koloradai) kartu su prezidentais įvykdė neregėto masto lietuvių tautos sunaikinimą ir turi būti teisiami už tuos nusikaltimus. Tarybų valdžia į Sibirą ištrėmė 140 tūkstančių, o konservai kartu su socdemais ir Liberalų sąjūdžiu į Vakarus jau deportavo 2,5 milijono. Tarybų valdžia sunaikino 1 procentą tautos atsigaminimo galių, jie kartu su JAV, NATO, ES, Izraeliu ir jų žvalgybomis jau sunaikino 90 procentų tautos atsigaminimo galių.
Tokia jų veikla yra galima todėl, kad Lietuvos senbuviai turi labai mažai žinių iš praeities, dabarties ir galinos galutinio sunaikinimo ateities.
Tikiuos, jog laiško gavėjai perskaitys bent pridedamus prie laiško „Tikrą Lietuvos istoriją“ ir „Atvirai konservatoriams“, kad ateityje savo veiklą nukreiptų ne lietuvių išganimui į Vakarus balsuojant už nusikalstamas partijas, o jų išsaugojimui Lietuvoje ne balsuojant už jas.
Satkevičius E.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą