Džordžijos valstijos (JAV) šiaurės rytuose stūkso Amerikos Stounhendžu praminti Džordžijos kelrodžiai akmenys. Penki milžiniški poliruoto granito luitai sudaro žvaigždės formą. Įspūdingas paminklas siekia beveik 6 metrus ir sveria apie 120 tonų. Granito plokštėse surašyti paminklo matmenys, paaiškinimai, kad įvairios įpjovos ir angos atitinka Saulės ir žvaigždžių judėjimą, ir nurodymai žmonėms net aštuoniomis kalbomis: anglų, ispanų, suahelių, hindi, hebrajų, arabų, kinų ir rusų.
Niekas tiksliai nežino, kas ir kodėl pastatė šį milžinišką paminklą. Žmonės pasakoja, kad 1979 metais į šią vietovę buvo atvykęs vyras R. C. Kristianas, kuris užsiminė ketinantis statyti pastatą, kad perduotų žinutę žmonijai. Vėliau paaiškėjo, kad vyras prisistatė išgalvotu vardu, o tikrosios jo tapatybės niekas nežino.
Nurodymai, iškalti granite, kelia didelį susidomėjimą, nes mastančiam žmogui jie sukelia daug minčių ir žvelgiant į šių dienų vystančius procesus galima juose įžvelgti daug atitikimų, kas parašyta ant šių akmenų.
Pavyzdžiui, paminkle iškalta, kad žmonių skaičius neturi viršyti 500 milijonų.
Pagal šį nurodymą reiktų išnaikinti devynis dešimtadalius visų pasaulio gyventojų. Kai kurie sąmokslo teoretikai tiki, kad paminklą su naujosios eros įstatymais sukūrė slaptoji Liuciferio organizacija, „Illuminati“ sekta. Kiti gi mano, kad paminklas pastatytas “300 Komiteto“ tiems, kurie išliks gyvi po pasaulio pabaigos. Yra versijų, kad tai masonų žinutė visuomenei. Iš esmės neverta kapstytis kas užrašė, bet vertėtų paanalizuoti kas užrašyta ir kas norima perduoti žmonijai.
Žemėje jie galės išgyventi tik tada, jei laikysis 10 naujųjų įstatymų:
  • Išlaikyti tobulą gamtos pusiausvyrą, pagal kurią gyventojų skaičius neviršija 500 milijonų.
  • Kontroliuoti žmonių reprodukciją, kad žmonės būtų geros fizinės formos ir skirtingi.
  • Suvienyti žmoniją viena nauja kalba.
  • Valdyti tikėjimą, tradicijas, aistras ir visa kita.
  • Ginti žmones ir tautas teisinguose teismuose, vadovaujantis teisingais įstatymais.
  • Įteisinti valstybės savivaldas, kad būtų išvengta nesutarimų pasauliniame teisme.
  • Vengti nereikšmingų įstatymų ir veltėdžių pareigūnų.
  • Derinti asmenines teises su socialinėmis pareigomis.
  • Vertinti grožį, tiesą ir meilę, tai yra siekti harmonijos su begalybe.
  • Nebūti Žemės vėžiu – palikti vietos gamtai.

Viena iš versijų, kad praėjusio amžiaus septintajame dešimtmetyje Trijų šimtų komitetas užsakė labai svarbų mokslinį darbą.
Šio darbo duomenys buvo pritrenkiantys. Paaiškėjo, kad gamtiniai ištekliai yra riboti.
Komfortiškam gyvenimui trečiajame tūkstantmetyje visiems žemės žmonėms neužteks gamtinių išteklių.
Gamtinių resursų pakaks tik vienam milijardui žmonių. Trijų šimtų komitetas suformulavo „Auksinio milijardo“ teoriją.
Nuo 1970 iki 2070 metų žemėje turi likti ne daugiau kaip vienas milijardas žmonių. Likusieji penki su puse milijardo turi būti sunaikinti.
Kas pateko į tą auksinį milijardą? Tai JAV, Kanada, Vakarų Europa, Izraelis ir Japonija. Trijų šimtų komitetas įgyvendina globalinę žemės gyventojų naikinimo programą.
1970 metais Afriką nežinia iš kur užpuolė AIDS. Dabar apie 40% Afrikiečių užsikrėtę. Afriką jie sunaikins AIDS ir badu.
Šiaurės tautas jie nusprendė sunaikinti alkoholiu, tabaku, narkotikais ir tvirkinimu.
O musulmoniškas tautas, kurios nepasiduoda nei alkoholiui, nei tvirkinimui, jie nusprendė naikinti tiesioginiu karu.
300 komiteto (Pasaulinės vyriausybės) planai:
1. Pramonė ir atominė energetika turi būti sunaikinta. (Tai jau ir vyksta. Lietuvos ir Slovakijos stojimo į ES sąlygose – atominių jėgainių uždarymas. Uždarinėjamos AE ir kitose Europos šalyse.)
2. Maisto produktų gamyba bus griežtai kontroliuojama. (Tai jau vyksta. ES išmokos atsiskantiems ūkininkavimo, griežtos kvotos žemės ūkio ir kitai produkcijai)
3. Didelių miestų gyventojai bus priverstinai iškeldinti į regionines teritorijas.
4. Didžiųjų miestų gyventojų skaičius negalės viršyti numatyto skaičiaus.
5. Eutanazija bus privaloma mirtinai sergantiems ir senukams. (Žiniasklaidoje eutanazijos tema ir propaganda pradeda įsibėgėti)
6. Iki 2050 metų Žemės gyventojų skaičius turi būti sumažintas 4 milijardais. Šio tikslo bus siekiama sukeliant vidutinio intensyvumo karus, organizuojant mirtinų ligų epidemijas ir badą. (Tai jau vyksta.
Per pastaruosius 15 metų lokalūs kariniai konfliktai Balkanuose, Artimuosiuose ir Vidurio Rytuose, Kaukaze bei pilietiniai karai Afrikoje nusinešė tūkstančius gyvybių. Afrika badauja ir nesiįmama jokių priemonių badui įveikti. AIDS, Ebola virusas, paukščių gripas, kurių sukėlėjų prigimtis mokslininkams atrodo dirbtinė kol kas neįveikiami.)
7. Kartas nuo karto bus dirbtinai sukeliamas maisto, energetikos, vandens ir medikamentų deficitas, kad visuomenė suprastų, kad jos egzistavimas priklausomas nuo Pasaulinės Vyriausybės. (Tai jau vyksta. Finansų krizė, dujų tiekimo Europai sutrikimai)
8. Bus uždrausta bet kokių bankų veikla, išskyrus Tarptautinio Valiutos Fondo ir Pasaulio Rekonstrukcijos banko veiklą.
9. Bus eskaluojama įtampa ir konfliktai tarp tautų. Žydai su arabais, įvairių Afrikos genčių tarpusavio pjautynės. Joms leis kariauti su JTO ir NATO priežiūra. Tokia pat taktika bus taikoma Centrinėje ir Pietų Amerikoje. Tokie savižudiški karai bus organizuojami kol Pasaulinė Vyriausybė atvirai ateis į valdžią.
Žvelgiant į savo kiemą (Lietuvą)
Žmones naikina genocido ginklais kaip alkoholiu, narkotikais ir tt. Taip pat visuomenė yra tvirkinama visokiomis nešvankybėmis, ko pasekoje ištvirkinta visuomenė nebesusilaukia palikuonių ir tokiu būdu yra sustabdomas gimstamumas.
Išliks tie kurie sugebės atsispirti šiai globaliai “reguliavimo mašinai“
Tie kurie jaučiasi konfortiškai sukurtoje iluzijoje, kaifuodami dėl savo malonumų ir vedami savo egoizmo tiesiog nesupranta, kad tai yra jų pagreitintas susinaikinimas.
Gimstamumo rodikliai mažėja, baltoji rasė sumaišoma su juodąją, paskleidžiama gėjų – lezbiečių ir kitokių “laisvių“ ideologijos kurios realiai veikia kaip gimstamumo reguliavimo (mažinimo) programa.
Lietuvos politikai šioje vietoje yra bejėgiai, nes visų pirma jie neturi žinių. Lietuvos politikų pasaulėžiūrą apibūdinčiau kaip varlės kuri gyvena savo prūde ir nesupranta, kad už prūdo yra kitas pasaulis kuriame yra ežerai, upės ir jūros.
Politikai žino apie upes ir ežerus, bet reikia žinoti kur kas daugiau…
Ar šis “Auksinio milijardo“ projektas yra blogis ar gėris?
Pateiksiu labai paprastą pvz: Eurelijus Veryga kuris stengiasi išblaivinti visuomenę, kad ši pradėtų mastyti alkoholikų ir narkomanų yra peikiamas ir iš jo praktiškai visos žiniasklaidos priemonės šaiposi, rašydamos apie jį pašiepiančius straipsnius.
Nesakau, kad E.Veryga yra be galo protingas ir globaliai supranta vykstančius procesus, bet kas liečia alkoholio žalą jis supranta kuo puikiausiai, bet nesupranta kas atnešė alkoholio vartojimo kultūrą ir, kad tai yra valdoma žmonijos genocido dalis. Jis tiesiog daro savo darbą, bandydamas tautą išblaivinti.
Užrašai ant akmenų yra žinutė degraduojančiai žmonijai kuri patapo savo planetos kenkėjais ir jeigu situaciją kardinaliai nekeisti, tada už kelių šimtų metų, o gal nereikės nei tiek, mūsų planetą ištiks katastrofa. Tie kurie mano, kad gyvena planetoje kurios nieks neprižiūri iš aukščiau ir, kad visos planetos yra savaiminis gamtos reiškinys taip pat klysta, yra ir prižiūrėtojai ir valdytojai.
Jeigu žmonijos nepasiseks sureguliuoti numatytais ginklais ir valdymo prioritetais, tada bus panaudotas “restartas“, kas jau mūsų planetoje buvo panaudota. Šiuolaikiniai mokslininkai vis dažniau padaro išvadą, kad daugiau kaip prieš 25 000 metų planetoje vyko branduolinis karas, sukėlęs siaubingą ekologinę katastrofą, visiškai pakeitusią gyvenimą Žemėje.
Vykdant kasinėjimus palei Indijos miestą Mohendžo Daras, mokslininkai aptiko senovės miesto griuvėsius. Miestas priklausė kitados bene labiausiai išsivysčiusiai civilizacijai, išgyvavusioje beveik tris tūkstantmečius. Tačiau mokslininkus nustebino ne tik paties megapolio paslaptis, susijusi su jo klestėjimu, o atvirkščiai – jo žūtis.
Tyrinėtojams reikėjo išsiaiškinti, dėl ko gi išmirė šis miestas. Buvo keliamos pačios įvairiausios hipotezės, tačiau visos jos subyrėdavo tarsi kortų nameliai. Griuvėsiuose nebuvo aptikta jokių potvynio pėdsakų, nebuvo žymių, kad miestą užkariavo, nerasta net ginklų ar jų nuolaužų. O aptikti skeletai neturėjo jokių pažeidimų. Viskas bylojo apie tai, kad katastrofa įvyko staigiai ir truko labai trumpą laiką.
Šiek tiek vėliau Devenportas ir Vinčentis, kurie dalyvavo kasinėjimuose, padarė sensacingą pareiškimą. Senovės didmiestį ištiko Hirosimos ir Nagasakio likimas. Kitaip tariant, miestą sunaikino atominis sprogimas.
Norite pakliūti  į “auksinį milijardą“?
Viskas jūsų rankose realiai ir nėra jokios mistikos, pagal tai, kad iki šiol užplanuotas “auksinio milijardo“ projektas kaip matome kuo puikiausiai veikia. Ar jūs turite šansų į jį pakliūti, žinoma, kad turite, tik turite išsivaduoti iš daugelio iliuzijų ir stengtis atrasti ne tiesą (kuri yra sukuriama), o tikrovę ir realybę.
Parengė Ąžuolas Žinys
Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida.