LR Seime vyko Lietuvos Nepriklausomybės Akto signatarų Audriaus Butkevičiaus, Bronislavo Genzelio ir Zigmo Vaišvilos spaudos konferencija „Byla nepriklausomam prokurorui – antivalstybinė ir teroristinė Vytauto Landsbergio ir bendrininkų veikla“.
Atskleista krūva Vytauto Landsbergio nusikaltimų, bet pagrindinis dalykas nutylėtas
Nutylėta tai, kad iki Sąjūdžio V.Landsbergis galimai buvo užverbuotas JAV spec. tarnybų kaip ir tuometinis Tarybų sąjungos vadovas Gorbočiovas tam, kad sugriauti tuometinę Tarybų sąjungą.
Toks jausmas, kad tik “durniams“ aišku, kad iki šių dienų JAV spec. tarnybos su savo “draugais“ VSD dangsto konservatorių klano juodus darbus, tame tarpe ir ČŽV kalėjimų buvimas Lietuvoje tai įrodo.
Keista, kad Audrius Butkevičius vardindamas V. Landsbergio juodas aferas tokias, kaip Mažeikių naftos atidavimą su priemoka įvardija Lenkiją ir Rusiją, o apie tai, kad už 1 LITĄ! ji buvo atiduota JAV nutylima.
Kyla tokia mintis, ar tik nebus ši “šutvė“ dar vienas gražus JAV “projektėlis“ viską nukreipti į Landsbergį, kuriam jau ne už ilgo suskambės bažnyčių varpai.
Išklausius visą spaudos konferenciją ir neišgirsta nei vieno žodelio apie JAV veiklą Lietuvoje, tikrai kyla minčių, kad šie jau kartą pasitarnavę griaunant tuometinę santvarką, greičiausiai gaus ilgai išsvajotą prieigą prie lovio, pakeičiant “bloguosius į geruosius“.
Posėdžių salėje vienintelis rimtą klausimą uždavė Donatas Šulčas,- “Ar ne laikas kažką daryti, kelti žmones, nes atskleista tiek nusikalstamų faktų…“, bet staiga jis buvo “užgesintas“ Zigmo Vaišvilos. Tai susidaro tokia mintis, kad daryti nieko ir nereikia žmonėms, viskas bus padaryta už juos kaip visada, vienus lovio JAV tarnautojus pakeis kiti ir tiek.
Apie tai, kad Vytautas Landsbergis mokėjo už teroristinius aktus ir kitus nusikaltimus prokuratūra atsisako tirti, taip atsisako, o kieno paliepimu ar nurodymu? Manote, kad kažkokia “MG Baltic“ ar Dalia Grybausklaitė nurodo…jiems ne nurodo, o jie tiesiog prokurorams perduoda, bet tikrasis viso šito “klano“ dangstytojas yra galimai iš “baltojo namelio“ kuriame yra saugoma, sausio įvykių ir visų kitų įvykių informacija.
Dabar visa Lietuva per savo nesupratimą, o kai kuriai specialiai šoka pagal JAV muziką, o tie kas nešoka yra baudžiami ir persekiojami.
Į šią spaudos konferenciją VSD įsakymu buvo neįleistas nepriklausomas žurnalistas Giedrius Grabauskas
Giedrius Grabauskas likus 10min. iki spaudos konferencijos sužinojo, kad nebus įleistas į spaudos konferenciją ir jam pabandžius išsiaiškinti, buvo sužinota, kad neįleisti jį į spaudos konferenciją nurodė VSD. Štai ir atsakymas, kas gina ponus konferencijos organizatorius nuo nepatogių klausimų uždavėjų kurie nešoka pagal JAV muziką.
Žaidimas tęsiasi…
Nerijus Žinys