2018 m. birželio 28 d., ketvirtadienis

JAV Kongrese diskutuojama, ar paskelbti Lietuvą mafijos kontroliuojama šalimi, Seimas ir D.Grybauskaitė apsimeta, kad niekas nevyksta.

JAV Kongrese diskutuojama, ar paskelbti Lietuvą mafijos kontroliuojama šalimi, Seimas ir D.Grybauskaitė apsimeta, kad niekas nevyksta.

http://laisvaslaikrastis.lt/index.php?option=com_content&view=article&id=6725:jav-kongrese-diskutuojama-ar-paskelbti-lietuva-mafijos-kontroliuojama-salimi-seimas-ir-d-grybauskaite-apsimeta-kad-nieko-nevyksta&catid=47&Itemid=101


Aurimas Drižius

JAV Kongreso narys Cristopher H. Smith birželio 25 d. įregistravo Kongrese įstatymo pataisą, kuri numatytų išimtį Lietuvos ir JAV ekstradicijos sutartyje ir suteiktų politinį prieglobstį Lietuvos pilietei Neringai Venckienei.

Kongresmenas iš Niu Džersio savo projekte rašo, kad N.Venckiene savo gimtoje šalyje Lietuvoje buvo persekiojama už tai, už ką turėtų būti pagirta ir apdovanota, t. y. C. Smith nurodė, kad : „Lietuvos valdžia sistemiškai persekiojo ir teisė už “neteisingus parodymus” ir kitus nusikaltimus – žurnalistus, medicinos profesonalą, Deimantės Kedytės senelius, teisėjos Venckienės kaimynę, žmones kurie dalyvavo protesto akcijose, ir daug kitų žmonių kurie pateikė įrodymus dėl Deimantės Kedytės išnaudojimo ir kurie priešinosi jos smurtiniam paėmimui iš teisėjos Venckienės“.




https://www.congress.gov/bill/115th-congress/house-bill/6218/text/ih?overview=closed&format=xml

Be to, nurodoma, kad „Lietuva pateikė daugiau negu 35 kaltinimus prieš teisėją Venckienę, tarp kurių yra kaltinimai dėl krepimosi į Lietuvos teismus ir Vaiko Teisių Atstovus mergaitės vardu, tyrimo kritikavimą žurnalistams, seksualinio tvirkinimo apibūdinimą ir įvardinimą valdžios pareigūnų savo knygoje, dalyvavimą “neleistinuose protestuose”, “teismo pažeminimą”, valstybės himno išniekinimą, savo pačios tyrimo vykdymą, atsisakymą perduoti Deimantę kaltinamai motinai, pareigūno sužeidimą, spyrimą Deimantės motinai kai ji bandė paimti Deimantę“.

Be to, kongresmenas nurodė, kad kitos užsienio valstybės - Švedija, Airija, Šiaurės Airija, Danija, Malta, Ukraina, ir Rusija atsisakė perduoti Lietuvai asmenis, kuriuos ji reikalavo išduoti dėl įvairių įtariamų nusikaltimų.

Kitaip sakant, kongresmenas C.H. Smith aiškiai pasako, kad Lietuva yra mafijos kontroliuojama teritorija ir su ja reikia atitinkamai elgtis – nevykdyti šios mafijos reikalavimų išduoti savo piliečius susidorojimui ir mirčiai.

Gaila, kad kongresmenas dar nepaminėjo, kiek žmonių buvo nužudyta pedofilijos byloje, ir kaip mafijinė teisėsauga pridenginėjo šiuos nužudymus.

Tiesa sakant, nežinau, ar gali būti didesnis pažeminimas „Lietuvos Respublikai“ jos jubiliejaus akivaizdoje, kaip ši Kongreso rezoliucija ir įstatymo projektas.

Tačiau akivaizdu, kad JAV požiūryje į Lietuvą įvyko lūžis – jau nebesitikima, kad naujieji rinkimai kažką išspręs. Jeigu anksčiau niekas nesikišo į Lietuvos vidaus reikalus, palikdami šiai pseudovalstybei pačiai tvarkytis, dabar pamatė, kad ši valstybė tiesiog žlugusi – pedofilijai prievartauja vaikus, o prokuratūra žudo aukų tėvus, ir persekioja bei sodina į kalėjimus vaikų senelius

Man trūksta žodžių – o seimelis toliau diskutuoja apie visokius niekus, konservai kovoja už demokratiją Rusijoje, nematydami, kas darosi jų pačių kieme

LL redakcija išsiuntė paklausimus daugeliui Seimo narių, ką jie mano apie minėtą Kongreso nario idėją – laukiame jų reakcijos

Tikra, laisva ir nepriklausoma Žiniasklaida


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą