2018 m. birželio 13 d., trečiadienis

Galinga Vytauto Vyšniausko kalba pasakyta 2018 06 04 seime sąjūdžio 30 - mečio minėjime.

#Tautosforumas # VytautasVyšniauskas

Galinga Vytauto Vyšniausko kalba pasakyta 2018 06 04 seime sąjūdžio 30 - mečio minėjime.

"Ar jau visai pamiršome, kad Sąjūdžio programoje buvo labai aiškiai pasakyta: nekontroliuojama migracija, atitraukianti žmones nuo gimtosios žemės, yra žalinga tautų nacionaliniams interesams, o naujoji ekonominė politika privalo tarnauti ne anoniminei visuomenei, o konkretiems Lietuvos žmonėms. Tačiau šie Lietuvos žmonės paprasčiausiai buvo užmiršti, o šią pačių lietuvių užmarštį mes vadiname – tik paklausykit! – globalia Lietuva.

Jeigu Lietuva yra visur ir jai užtenka bendros žmoniškumo konstitucijos, tuomet atsakykite man, kvailam vaikėzui, kuriems velniams ta Lietuvos valstybė reikalinga? Kam reikėjo kruvinų aukų už Lietuvą, jeigu būtų užtekę atidaryti SSRS sienas, kad visi patogiai išsivaikščiotume? Globali Lietuva iš esmės sako, kad Lietuvos valstybė lietuviui – kaip penkta koja šuniui, kuri tik apsunkina gyvenimą.

Gana apsimetinėti prieš nuogą karalių – turime pagaliau pripažinti tai, kas akivaizdu: būtent „konservatorių“ partija, kuri kūrėsi kaip Sąjūdžio tęsėja, sukurdama globalios Lietuvos projektą iš tikrųjų pati pirmoji išdavė sąjūdžio idealus! Ne geriau atrodo ir kitos partijos, bet iš jų, tiesą sakant, niekas nieko ir nesitikėjo. Tai dvigubas smūgis tikėjimui Lietuvos ateitimi.



Vytauto Vyšniausko kalba



"https://www.facebook.com/tautosatgimimas/videos/197910070849205/ "

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą