Vieno užsienio banko darbuotojas, matyt iš savo ponų gavęs nurodymą ir reikiamus asignavimus dalyvauti kitais metais Lietuvoje vyksiančiuose prezidento rinkimuose, kurį aš pagal jo nuveiktus Lietuvai darbus pažymėjau ženklu „0“ bendroje sekoje, kelioms feikinėms TV piktinosi, kad kitas „0“, kandidatas į prezidentus, netiki reitingų agentūrų „gaidžiais“, o pats išsiuntinėjo laiškus rinkėjams, klausdamas ar jie balsuos už jį prezidento rinkimuose.
O juk yra ko piktintis, nes tie reitingų „gaidžiai“ ne pigiai, matyt, „skandinaviškiems“ bankams kainuojanti zoo fauna. Juos gi reikia lesinti, kad jie vieną ar kitą natą giedotų. Laiškus išsiuntęs „0“, gi pasakė, kad netiki tais giedoriais, kaip netiki jais ir didžioji dalis „fake news“ dar neišprotintų Lietuvos piliečių.
Taip ir neaišku dabar, kol tų laiškų negavome, kuris iš tų nulių didesnis, o kuris nulis yra mažesnis. O gal didesnis yra nulis Nr.3 ar nulis Nr.4?
Mums gi tai reikia žinoti, prieš aplink balsadėžes trepsiniuką šokant.
Gal, sakau, šie nuliai, pretendentai į prezidento postą, įgautų mums nors kokią materialią prasmę, jei pasakytų mums, pavyzdžiui, kokias jie mato Lietuvos sienas: kaip rėtį, ar kaip Vengrijoje, kur neįsileidžia nei vieno „pabėgėlio“ ir basta?
Kad mums jie pasakytų, ar veš mums dykaduonius „pabėgėlius“, ar ne, kad pasakytų apie ketinimą įvesti progresinius mokesčius, neapmokestinimą skurdžiausių gyventojų sluoksnių, apmokestinimą bankų pelno, dividendų, ir taip, kad ne vargingiausi mokėtų daugiausiai, o turtingiausi.
Kad jie mums pasakytų, kad jie rems vaikus, mokės vaiko pinigus ne 50 eurų, bet bent jau 150, kaip lenkai, indeksuos pensijas ir jas padarys tokias, kaip kainas – lygias Europos vidurkiui, ar kiek didesnes.
Kad jie mums pasakytų: „palaikome tradicinę šeimą, kurioje yra tėvas ir mama, o ne šeimos surogatą.“
Kad jie mums pasakytų, kad visi sorošai ir jų genderizmai bus išmesti lauk iš Lietuvos.
Bent jau tiek, pirmai pradžiai.
Koks gi dabar pretendentas į prezidentus, jei yra absoliutus nulis, vertinant pagal darbus. Ne kur dirbo, kokią algą gavo, bet ką gero Lietuvos žmonėms padarė.
Kol kas tik nulių seka…0>0>0>0…
Algimantas Lebionka