Šis tepalas turi būti kiekvieno namuose! Neįprastos gydomosios savybės daro šį tepalą universaliu. Ji išgydo beveik nuo visko!
Šį tepalą pasigaminti labai lengva. Šis tepalas puikiai gydo žaizdas, ypač gerai padėjo žmonėms sergantiems cukriniu diabetu ir turintiems ilgai neužgydomas žaizdas. Yra buvę net atvejų, kai po operacijos pašalinus siūles šis tepalas puikiai ir greitai užgydė pažeistas vietas.
Šis gydomasis tepalas gali būti vartojamas gydant bronchitą, otitą (išorinės ausies uždegimas), gerklės skausmą, patinimus, mėlynes, atviras žaizdas, rankų ir kojų lūžius, kiaušidžių ir trofines opos uždegimus, įvairias moterų ligas.
Priklausomai nuo išorės naudojimo, tepalas tepamas arba įtrinamas. Jis taip pat gali būti skirtas ir vidaus vartojimui – pusę arbatinio šaukštelio tris kartus per dieną prieš valgį.
Stebuklingas tepalas
Visko ko reikia, tai vieno kiaušinio, 400 ml augalinio aliejaus (pvz, alyvuogių arba saulėgrąžų) ir bičių vaško gabaliuko (apie 60 gramų).
Paruošimas:
Išvirti kiaušinį ir atskirti trynį nuo baltymo (proteinas, nėra naudojamas tepalui). Susmulkinkite trynį į mažus gabaliukus. Įpilkite aliejų į emaliuotą puodą. Įdėkite vašką ir puodą padėkite ant mažos ugnies ir palaukite, kol vaškas ištirps.
Kai išgirsite “traškesį“, paimkite kiaušinio trynį ir pirštais trindami barstykite mažomis porcijomis, palaipsniui ant aliejaus su vašku. Aliejus pradės putoti, todėl reikia pasiruošti puodą nuimti greitai nuo ugnies.
Kai aliejus nusėda, padėkite puodą atgal ant ugnies. Toliau, kiaušinio trintį trinkite iki galo, nuolat maišant su šaukštu. Mišinys pakeis savo spalvą ir taps tamsiai rudos spalvos.
Nuimkite nuo ugnies ir palikite 15-20 minučių. Prakoškite per marlę arba tankų tinklinį filtrą.
Kada kremas atvėsta, supilkite mišinį į stiklainį ir uždarykite dangčiu. Nelaikykite šio tepalo šaldytuve ilgiau kaip 10 mėnesių.
Jei nuspręsite naudoti tepalą kompreso formą, jis turi būti šildomas vandens vonelėje (apie 40 laipsnių).
Taikymas.
Sinusitas.
Ištirpinkite kremą ir iš karto jį įveskite į pipetę. Kad kremas nespėtų kristalizuotis (sukietėti), turėtumėte tai padaryti greitai. Įlašinkite vieną lašą į nosį, du kartus per dieną, su intervalu vieną valandą. Gydytojai sako, kad tokiu būdu galite atsikratyti sinusito – šis tepalas įsiskverbia sinusito susidarymo vietas ir pašalinami visi ten esantys pūliai su dideliu intensyvumu.
Lėtinis pūlinis otitas.
Sudrėkinkite vatos gabalėlį šiuo tepalu ir įdėkite jį į ausį. Taip pat šį tepalą galite užtepti ir už ausies.
Ūminis (pūlingas) tonzilitas, gerklės abscesas, tonzilito uždegimas.
Patepkite kremą gerklės srityje ir apriškite kaklą šiltu šaliku (apšildykite). Tai geriausia atlikti naktį, pakartokite 2-3 kartus.
Bronchitas, skausmas skrandyje ir žarnyne.
Vartokite pusę arbatinio šaukštelio šio tepalo, 1-2 kartus per dieną prieš valgį.
Moterų ligos, fibroma, kiaušidžių cista, uždegimas, mastitas.
Sudrėkinkite tamponą šiuo tepalu ir patalpinkite jį į makštį ryte ir vakare. Po dešimt dienų, vienintelis dalykas ką prisiminsite, kad sirgote cista. Sergant fibromą, procedūra užtrunka ilgiau. Mastito gydymui, uždėkite popierinę servetėlę mirkyta tirpale, uždenkite maistui naudojama plėvele ir uždėkite ant krūtinės. Pageidautina kompresą keisti kas 2 valandas.
Nudegimai, opos, žaizdos, patinimai, dantų skausmas, sąnarių skausmas.
Dėkite ant paveiktos vietos ir apriškite tvarstį, palikite per naktį. Dėl dantų, tepalas tepamas švariu pirštu ant skaudamo danties ar dantenos – skausmas dingsta greitai.
Trofinės opos, gangrena.
Uždėkite popierinė servetėlę mirkyta šiuo tepalu ant reikiamos vietos, pakeisdami ją kas 2 valandas. Iš žaizdos ims intensyviai eiti pūliai.
Hemorojaus gydymas.
Pasidarykite tamponą iš marlės ir patalpinkite ją į išangę nakčiai, 8-10 dienoms arba kol nepagerės.
Sąnariai.
Tepkite šiuo tepalu sąnarius ir apšildykite, palikite per naktį. Naudokite tol, kol neišnyks skausmas.
Nagai.
Jūs galite net sustiprinti nagus šiuo tepalu – tiesiog užtepkite šio tepalo ant nagų ir palikite per naktį.
Pastaba: bičių vaškas turi būti natūralus. Dėl išorinio naudojimo, jūs augalinį aliejų galite naudoti, bet kokį. Vidaus vartojimui, geriausias variantas yra alyvuogių aliejus.